09/26/11 16:31
(http://www.klassa.bg/)

Марсел Леви гостува в „Преди обед“

В най-новото магазинно предаване на продуцентите Георги Тошев и Мартин Захариев „Преди обед”, което се излъчва от 10 ч. по bTV, водещата Елена Розберг ще дискутира по темата "Хващаме ли се на рекламите и как ни въздействат те" с Марсел Леви, творчески директор на Noble Graphics - „Агенция на годината“ на ФАРА 2011, рекламиста Милен Марчев и Пламен Димитров, председател на дружеството на психолозите в България.
В магазинно-информационното предаване „Преди обед” по bTV специален гост ще бъде Силвия Митева - гимнастичката, която спечели олимпийска квота и два бронзови медала на световното първенство по художествена гимнастика. Зрителите на bTV ще се срещнат и с горещите клубни джаз звезди от Лас Вегас – „Contino”, които ще дадат първото си телевизионно интервю за България.
Стилистката и моден редактор на сп. „Amica” Сандра Клинчева ще представи на зрителите на bTV актуалните тенденции за сезон есен-зима 2011, а екипът на предаването ще представи актуалните клюки около фолк певицата Андреа и ще разкаже в подробности какво представлява суровоядството.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване