11/03/11 10:20
(http://radiomilena.com/)

Доц. Табакова преглежда днес и утре в ин-витро центъра на Бургаската болница

Доц. д-р Павлета Табакова преглежда днес и утре в ин-витро центъра на Бургаската болница. Доц. Табакова е един от най-добрите специалисти в областта на репродуктивната медицина, под нейно ръководство беше изградена и бургаският ин-витро център.
Днес доц. Табакова преглежда от 14 до 20 часа, а утре – от 10 до 20 часа в кабинета в ин-витро центъра, който се намира в новия корпус на болницата. Заедно с прегледа има възможност и за изготвяне на спермограма, за да се спести време на пациентите.
За да не чакат, желаещите могат да се запишат на телефона на ин-витро лабораторията – 0876 35 77 33.
Цената на преглед с консултация по документи е 20 лв., с включена ехография – 50 лв. По здравна каса няма клинична пътека за репродуктивни проблеми, затова не е възможен преглед с направление.
В края на месеца в ин-витро центъра в Бургас ще преглежда и д-р Георги Николов, но графикът още не е уточнен. За подробна информация пациентите могат да се обаждат на телефона на ин-витро центъра 0876 35 77 33.
От откриването на лабораторията досега за прегледи и изследвания са се записали над 50 двойки от Бургас и региона.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване