11/15/11 12:45
(http://radiomilena.com/)

Д-р Георги Николов преглежда в ин-витро центъра на 24 и 25 ноември

Д-р Георги  Николов ще преглежда на 24 и 25 ноември в ин-витро центъра на Бургаската болница. Той е специалист акушер – гинеколог, който владее всички ин–витро техники, съобщиха от МВАЛ Бургас.

Желаещите могат да си запишат час за преглед на телефона на ин-витро центъра: 0876 35 77 33, като  записването става веднага. Досега  в ин-витро центъра са прегледани над 90 двойки от Бургас и околните градове.

При прегледа е необходимо пациентът да носи със себе си свои медицински изследвания. Цената на преглед с консултация по документи е 20 лв., с включена ехография – 50 лв. По здравна каса няма клинична пътека за репродуктивни проблеми, затова не е възможен преглед с направление.

Д-р Георги Николов е част от екипа на доц. д-р Павлета Табакова под чието ръководство бе изградено звеното по асистирана репродукция към Родилно отделение на МБАЛ-Бургас.

По проблемите на асистираната репродукция той е бил на специализация  в Англия, Дания и Холандия. Д-р Николов притежава значителен опит и в гинекологичната ендокринология.

Ин-витро центърът се намира в новия корпус на болницата.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване