03/27/12 05:57
(http://radiomilena.com/)

Криминална хроника

На 26.03.т.г. около 09.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от Директора на исторически музей в града, радзположен на ул. «Княз Борис І» №33 А, за това че констатирал липсата на част от музеен експонат, представляващ   амортисьор от оръдие / гаубица /, изложено в двора на музея. Амортисьорът, изработен от метал, вероятно е отнет за времето от 17.00 ч. на 24.03.т.г. до 08.30 ч. на 26.03.т.г. Оръдието има общо два еднотипни амортисьора, като на полицейските служители е предоставена снимка на наличния. Точната стойност на извършената кражба е в процес на установяване. Работата по случая продължава

На 26.03.т.г. около 18.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 48 годишен помориец, за това че докато пазарувал, оставил без нодзор велосипеда си пред входа на магазин «Гранд» в Поморие, разположен на ул. «Княз Борис І». Пи излизането си от магазина след около 10 минути, помориецът констатирал че велосипеда липсва. В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие, е установен и задържан извършителя на кражбата – това е : 50 годишния А.П. от Поморие. Велосипедът е върнат на собственика, а А.П. е задържан за срок 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

На 26.03.т.г. около 10.10 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 59 годишна жена от Ахелой, за това че предния ден около 23.00 ч. установила липсата на дамското си портмоне, поставено в чантата, закачена на закачалка в спалнята на дома й – в портмонето се съдържали : лични и служебни документи, семейни снимки, визитки и кредитна карта. При уведомяване на банката да блокира картата е констатирано, че вече е извършено теглене на сумата от 70 лв. По време на кражбата в дома на жената от Ахелой е имало гости. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

На 26.03.т.г. около 17.50 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от двама молдовски граждани и техен немски приятел, пристигнали в България с автомобил през граничен пункт Русе и отседнали в хотел «Лагун» в Поморие. Според единия от молдовците, при прибирането си около 16.30 ч. от разходка от Бургас установил, че от стаята му липсва преносим компютър и чанта, съдържаща сумата от 5 950 евро, две зарядни за мобилни телефони и пластмасов ключодържател с  поставена в него старинна гръцка монета. При извършения оглед по входната врата на стаята и балконската врата не са открити следи от взломяване, като същите били заключени.Работата по случая продължава.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване