05/30/12 07:43
(http://radiomilena.com/)

Грандиозно откриване на плажа „Бургас- север”

Burgas 300x198 Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”Мощна заря ще запали небето над Бургас на 1-ви юни. Фойерверките ще започнат в 22 часа от моста по протежението на цялата плажна ивица и ще приключат след повече от половин час до Евиния плаж, където ще бъдат окончателните илюминации. Сателитни снимки ще запечатат огнената магия. Шоуто е съгласувано с Летище Бургас, заради интензивния трафик на туристическите полети, които вече са в разгара си.

С огненото представление ще бъде направено официалното откриване на „Бургас- север”. За първи път в историята на бургаския плаж се прави официално празнично откриване, което е резултат от амбициите на концесионера Атанас Атанасов да направи плажната ивица най-добрата по цялото Черноморие.

Тържествата ще започнат в 17:30 часа на паркинга пред заведението „Фиеста” с клоунада, игри и лакомства за децата. За татковците и майките ще се лее много бира. В чест на откриването на плажа всички капани ще предлагат кехлибарената напитка по 50 ст. и гарантират, че ще е студена, независимо дали ви я носи Пепи или я пиете директно на бара.

 Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”

bookmark Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”svejo Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”google Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”delicious Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”stumbleupon Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”facebook Грандиозно откриване на плажа „Бургас  север”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване