06/11/12 13:48
(http://radiomilena.com/)

Сдружение „Европа и Ние“ организира семинар на Консултативен форум

marina Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форумВ Хотелски комплекс „Марина Кейп”, гр. Ахелой се проведе среща-семинар на Консултативен форум за Бургаска област, съобщиха от Сдружение „Европа и Ние“.

Консултативният форум за Бургаска област беше създаден през 2010 г. в рамките на проект “Подкрепа за интеграция I”, а настоящата инициатива е част от проект „Подкрепа за интеграция II”, изпълняван с финансовата подкрепа на Интегрирана схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за реализиране на дейности, целящи внедряване в практиката на „Общите основни принципи на политика за интеграция на имигранти в ЕС” и укрепване на капацитета за реализация на тези дейности. Проектът има за цел да изгради капацитет за взаимно сътрудничество и реално участие в интеграционния процес от страна на гражданското общество, социалните партньори, местните органи на властта и международни организации, академични общности и неправителствени организации, както и различни имигрантски общности, чрез което да се гарантират правата на имигрантите и тяхната успешна интеграция в българското общество.

22 души – представители на заинтересованите страни на местно ниво взеха участие в семинара, като по време на събитието бяха представени новостите и измененията в приложимата законодателна уредба, добри международни интеграционни практики и се разискваха мерките и дейностите, предприети от Консултативния форум след края на проект „Подкрепа за интеграция I”. Семинарът беше интерактивен и се основаваше на неформални методи на обучение.

 Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форум

bookmark Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форумsvejo Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форумgoogle Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форумdelicious Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форумstumbleupon Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форумfacebook Сдружение Европа и Ние организира семинар на Консултативен форумСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване