07/16/12 12:53
(http://e-vestnik.bg/)

Давате ли си сметка, че държавата е наша, а те са натрапници?

Коментарът е по повод интервюто на вицепремиера Цветанов в сутрешния блок на БНТ (виж го тук)

Знам, че не съм никоя. Но аз искам оставката на Цветан Цветанов.

Искам я моментално – депозирана в Народното събрание. Искам извинение, че си позволява да ме нарече „лъжкиня“. И мисля, че трябва да го направят всички колеги, вместо вестниците им да излизат със заглавие „Мързели в тоги“.

В понеделник вътрешният министър обвини медиите, че сме излъгали.

На протеста в петък за защита на съдия Тодорова, според него нямало съдии а „адвокати от незнайни кантори“. Аз бях на протеста. И имаше съдии от цялата страна. Имаше и граждани.

Единственият, който трябва да го няма и то ВЕДНАГА е Цветанов. Искам публично извинение от него.

Давате ли си сметка, че в тази държава родителите на убити деца трябва да се извинят на МВР, че са наругали полицията в мъката си. Същата тази полиция, която твърдеше, че Мирослава не е мъртва или отвлечена, а просто забегнала в Германия.

Давате ли си сметка, че подмениха ролите ни. Ние сме тези, които трябва да дават опрощение,  ако пожелаят. А аз не искам да простя за това, което правят с моята държава. Не с държавата на Бойко Борисов, в която Орлов мост е лична негова собственост. Давате ли си сметка, че държавата е наша? Те са натрапници, които искат да им повярваме, че са господари. Давате ли си сметка, че НИЕ сме шефовете, не те?

ИСКАМ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА МИ СЕ ИЗВИНИ И НЕГОВАТА ОСТАВКА, защото аз бях на протеста срещу уволнението на съдия Мирослава Тодорова. И там имаше съдии. Защото аз критикувам МВР и не съм от организираната престъпност, както твърди Бойко Борисов, че всеки несъгласен с Цветанов е част от мафията.

Не, именно защото не съм част от мафията, искам тя да спре да движи страната ми.

ИСКАМ ОСТАВКАТА НА ЦВЕТАНОВ. ВЕДНАГА! Защото… родната полиция ни гази.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване