01/14/13 18:04
(http://radiomilena.com/)

Кметът Иван Алексиев за Поморие и общината

 

pomorie Кметът Иван Алексиев за Поморие и общинатаБившата сграда на поморийската болница, намираща се до малкия пристан в града, ще се превърне в картинна галерия, съобщи кметът Иван Алексиев в специално интервю за RadioMilena.com. Сградата е обявена за паметник на културата и в момента се търси финансиране по различни програми. Идеята на кмета е там да има още и школи по изкуства.
2012 година беше обявена за година на образованието в община Поморие, а 2013 годна ще бъде годината на младите хора, но без да бъдат пренебрегвани възрастните и пенсионерите, сподели Иван Алексиев в обширното интервю, което продължи повече от 40 минути.
Къде ще се помещава общинската администрация в Поморие? В какво ще се превърне сградата на бившия Пансионат? Ще се увеличи или намали пространството и времето на „Синята зона“ в морския град? До къде стигнаха нещата с бъдещата автогара и още един куп въпроси? Отговорите на зададените въпроси от Константин Златаров  може да гледате тук!

2 Кметът Иван Алексиев за Поморие и общината

 

 

 Кметът Иван Алексиев за Поморие и общината

bookmark Кметът Иван Алексиев за Поморие и общинатаsvejo Кметът Иван Алексиев за Поморие и общинатаgoogle Кметът Иван Алексиев за Поморие и общинатаdelicious Кметът Иван Алексиев за Поморие и общинатаstumbleupon Кметът Иван Алексиев за Поморие и общинатаfacebook Кметът Иван Алексиев за Поморие и общинатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване