01/23/13 09:03
(http://www.klassa.bg/)

Иновативен калъф спасява телефона ни от горещото кафе

Иновативната холандска компания Natwerk слага край на притесненията ни, че ще можем да разлеем кафето си, докато пишем текстови съобщения на iPhone-a си.

Решението идва под формата на специалния калъф UpperCup с вградена подложка, която може при нужда да бъде извадена и в нея дa се постави чашата за кафе.

UpperCup позволява двете ръце на потребителя остават свободни за писане на съобщения, работа с приложения или игри, като в същото няма му се налага да търси къде да остави чашата за кафе (ако е извън дома или офиса) или да я придържа със зъби, излагайки смартфона си на опасността да бъде олят и непоправимо повреден.

Освен удобен, самият механизъм в UpperCup е максимално компактен – заедно с него целият калъф има дебелина от около 2 инча.

За момента изобретението на Natwerk се предлага във вариант за iPhone 4 на цена 25 долара, като създателите му предвиждат да пуснат и модел за iPhone 5 за 30 долара, съобщават от Mashable.

 
















Mashable





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване