Съпруга наръга мъжа си, после му викна линейка

Полицията е арестувала 32-годишна жела от елинпелинското село Априлово, която се опитала да убие мъжа си, като го пробола с нож в гърдите, а после викнала "Спешна помощ" и се опитала да скрие оръжието от полицията.

И софтуерната индустрия у нас поиска оставката на кабинета

Изпълнителни директори и специалисти в софтуерни компании поискаха оставката на кабинета „Орешарски” и 42-то Народно събрание чрез онлайн подписка. „Българската софтуерна индустрия е един от най-динамичните и конкурентоспособни сектори, изпреварващ неколкократно средния растеж на икономиката като цяло.

Калаят е най-добрият за инвестиции неблагороден метал за 2014 г.

Според Morgan Stanley ограниченият износ на метала от страна на Индонезия прави световния дефицит още по-голям

    


Хелън Мирън стана най-добрата актриса в театъра

Спечели отличието в Лондон за ролята си в "Аудиенцията"

    


"Разяреният бик" дава начало на ретроспективата на Де Ниро в рамките на "Киномания"


От тази вечер започва посветената на Робърт де Ниро ретроспектива в рамките на "Киномания", в която фестивалът ще припомни някои от най-запомнящите си филми с участието на навършилия 70 години актьор.

Панорамата, изцяло състояща се от някои от най-успешните му изяви под режисурата на Мартин Скорсезе, започва от 20:30 ч. в Euro Cinema с "Разяреният бик", биографичния филм от 1980 г. за възхода и паденията в живота на боксьора Джейк Ламота. Спортната драма е впоследствие номинирана в...

Природните бедствия струват 200 млрд долара на година

Природните и климатични бедствия струват около 200 милиарда долара (150 милиарда евро) на година или четири пъти повече спрямо 80-те години на миналия век, сочат данни на Световната банка. Тя предупреди, че климатичните промени ще направят разходите още по-високи.

Още един алчен си изпати

Още един бургазлия, на 84 години, беше измамен от „чужденци”. Той вървял по улица „Сан Стефано”, когато до него спрял автомобил с мъж и жена, представили се за „маджари”. Те го попитали къде се намира Трета поликлиника и поискали да се качи при тях и ги упъти. Пътьом водачът на колата му предложил да им обмени 500 долара за 500 лева, понеже трябвало да платят за спешна операци на техен близък, а нямали време да отидат в обменно бюро. Възрастният човек закарал двамата у дома си, дал им 2 100 лева и получил чантичка с валутата. След то...

Лияна изплака: Не съм спала с Мариан!

„Не знам кой дава правото на жълтите медии да пишат такива пошли лъжи!“, написа Лияна.

Жена наръга съпруга си при семеен скандал

32-годишна жена бе арестувана, след като опита да убие съпруга си при семеен скандал, съобщи МВР.


Инцидентът става малко преди полунощ в събота. Тогава жена подава сигнал в полицията, че съпругът й се е прибрал вкъщи с прободна рана в областта на гърдите и е в безпомощно състояние.

Незабавно на адреса били изпратени два полицейски патрула 32-годишна жена бе арестувана, след като опита да убие съпруга си при семеен скандал, съобщи МВР. Инцидентът става малко преди полунощ в събота. Тогава жена подава сигнал в полицията, че съпругът й се е прибрал вкъщи с прободна рана в областта на гърдите и е в безпомощно състояние. Незабавно на адреса били изпратени два полицейски патрула

Външно министерство призова да не се пътува до Либия


Министерството на външните работи призовава да не се пътува до Либия. Причината - през последните дни ескалира напрежението между силите на реда и въоръжени милиции, посочва в съобщението си пресцентърът на министерството. В резултат на въоръжените сблъсъци има ранени и убити мирни граждани. Обявен е тридневен траур. 

Министерството настоятелно препоръчва на българските граждани да не предприемат пътувания до страната освен при крайна и неотложна необходимост.

В петък...

Съгласието с корупцията праща България на задни места в класациите


Чувствителността на българското общество към корупцията е едва 41% от абсолютния максимум при 92% във Финландия, която е лидер по този показател в ЕС. Най-добре страната се представя по човешко развитие, където резултатът й е около три четвърти от максимума. Това показва прегледът на позицията на България в международните класации, изготвен за пета година по ред от Института за пазарна икономика с подкрепата на Фондация за свободата "Фридрих Науман".

Мястото на страната...

МВР задържа група за кражба на домашни животни

Единият от участниците бил заловен на място, но другите

Лудогорец обвини Петър Хубчев за инцидента с Мичел Бургзорг

"Ние не виним феновете. Те милеят за отборите си и когато треньори или футболни ръководители им внушават, че са жертви, за да прикрият собствените си грешки, най-нормална е реакцията на ултрасите да скочат в тяхна защита", обявиха от "Лудогорец" в отворено писмо, публикувано на официалния им сайт. В събота, ден преди мача между "Берое" и "Лудогорец" от турнира за Купата на България в Стара Загора, който завърши 1:1, играчите и щаба на шампионите бяха нападнати от група фенове на старозагорци по време на тренировки. От "Лудогорец" осъдиха нападението и обвиниха треньора на заралии Петър Хубчев за създалото се напрежение. "ПФК Лудогорец отстрани Берое от турнира за Купата на България в мач, който беше изигран под знака на насилието, омразата и грубата игра. Цяла България научи за ...

Ново свлачище спря движението към Златни пясъци

Платното се сринало в петък, а през почивните дни багери

Чобанов обеща бързи мерки за спрените плащания по ОПОС

Усилия се полагат, резултатът ще бъде налагане на някои финансови корекции, заявии финансовият министър. Според него са допуснати пропуски основно в работата на управляващия орган по програмата и в методологията за оценяване на проектите

Има план как ще отучват в СУ заради окупацията

Ректорът проф. Иван Илчев подписа днес заповед за организирането на пропуснатите заради окупацията учебни занятия от 26 октомври до 16 ноември

Кирсан Илюмжинов се среща с медиите заради случая “Петрол”

Кирсан Илюмжинов

Милиардерът Кирсан Илюмжинов ще се срещне с медиите по време на посещението си в България, след като миналата седмица Варненският окръжен съд реши, че Денис Ершов е новият изпълнителен директор на “Петрол Холдинг”.

Денис Ершов притежава 47,5% от “Петрол”. Кирсан Илюмжинов изкупи дела му заедно с дела от 5% на Александър Мелник в средата на юни миналата година. 

 

В края на миналата година обаче в Търговския регистър са подадени документи, според които делът от 52,5% е собственост на Сергей Батурин, а Илюмжинов не присъства в списъка със собствениците.

В документите присъстват и подписите на Денис Ершов и Александър Мелник, удостоверяващи, че са продали на Батурин своите дялове. Ершов и Мелник обаче отрекоха да са подписвали тези документи.

През юни тази година Софийската районна прокуратура повдигна обвинения за използване на неистински документи на председателя на Съвета на директорите на „Петрол Холдинг“ АД Митко Събев и на изпълнителния директор на холдинга Орлин Тодоров. Обвинения бяха повдигнати и срещу Сергей Батурин.

След дълги съдебни битки Варненският окръжен съд обяви, че изпълнителен директор на “Петрол” е Денис Ершов.

Очаква се пред медиите Илюмжинов да разкрие какви са бъдещите му планове, свързани с “Петрол”.

Представителят на Кирсан Илюмжинов в България Борис Деворкин съобщи пред OFFNews, че Илюмжинов не се е отказал от сделката за закупуването на акциите на Ершов и Мелник и сделката предстои да бъде завършена.

Срещата на Кирсан Илюмжинов с медиите ще се проведе в зала “Роял” на хотел “Шератон” на 21 октомври (четвъртък) от 10 часа.

Статията "Кирсан Илюмжинов се среща с медиите заради случая “Петрол”" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Ученици от хасковската ПМГ със стипендии

Ученици от хасковската природо – математическа гимназия „Акад. Боян Петканчин” спечелиха стипендии. Общо 18 възпитаници от Хасковска област са спечелили по проекта „1000 стипендии”.

500 лева финансов стимул, виртуален ваучер за книги на стойност 200 лева, право на консултации със специалисти получава от проекта „1000 стипендии” получават класиралите се. 4 ученици от природо – математическата гимназия в област “Информатика и информационни технологии” са спечелили стипендиите- Александър Захариев, Диян Дойчев, Димитър Карев и Добрик Георгиев. 8- мокласничката Ралица Манолова взела поущрителната награда – виртуален вечер за книги на стойност 200 лева.

Част от тях смятат да продължат образованието си в сферата на информационните технологии.

Преподавателите са доволни от успеха на своите възпитаници.

Проектът1000 стипендии” цели стимулира ученици от основно и средно образователно ниво в България, които демонстрират интерес към учението, талант в сферата на обществените, естествените науки и изкуството и имащи желание за бъдещо личностно развитие.

 

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

    Анжелина Янева

 

 

 

 

 

 

 

 

4,5 по Рихтер разтресе Сърбия

Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. 

Очаквайте подробности
Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. 

Очаквайте подробности
Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. Очаквайте подробности Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. Очаквайте подробности

Ще бойкотира ли Роналдо церемонията по връчване на „Златна топка” 2013 г.?

Новата игра в програма „Спорт” на „Залози върху случайни събития” на Евробет провокира футболните фенове да предвидят поведението на Роналдо. Както е известно, звездата на „кралския клуб” не присъства и през миналата година на галавечерята за „Златната топка”, спечелена от Меси. Събитията се нагнетяват бързо след изказването на Сеп Блатер, който изненадващо призова да се гласува за друг кандидат за наградата, а именно Лионел Меси. Реакцията на звездата на Реал Мадрид е светкавична: „Кадрите ясно показват уважението и отношението, което ФИФА има...

Първият завод за двигатели на "Мерцедес" извън Европа ще е в Пекин


"Мерцедес" ще отвори в Пекин първият си завод за сглобяване на двигатели за автомобили извън Европа, съобщи ДПА. Както повелява местното законодателство, той ще е съвместно предприятие между "Даймлер" и китайски партньор - в случая Beijing Automotive Industry Holding Corp (BAIC).

Съвместното дружество Beijing Benz Automotive Corporation има капацитет да прави 250 000 мотора на година, а инвестицията е 400 милиона евро. Отварянето на завода се посочва като важен крайпътен камък за...

2 години и половина затвор за варненец пребил жена си и нарушил ограничителна заповед

Районният съд във Варна осъди ефективно 44-годишен мъж за причиняване на телесна повреда, както и за неизпълнение на издадена от съда ограничителна заповед по Закона за защита от домашно насилие. В съдебна зала днес 44-год.

Павел Стефанов спечели конкурса "С очите си видях бедата"

Днес кметът на Трявна Драгомир Николов връчи  грамота и награда на Павел Стефанов за първо място в Националния конкурс "С очите си видях бедата". Павел, който е ученик в 10 клас в СОУ „ П. Р. Славейков“, спечели националния конкурс  за детска рисунка във възрастова група 15 - 18 г. С получаването на тази награда, ученикът ще има възможност да кандидатства за стипендия по реда на Наредбата за закрила на деца с изявени дарби. Творбата ще вземе участие и в международен конкурс на същата тема....

Ива Софиянска роди момиче

Детето носи името на свекървата на Ива - Мая

Ще бойкотира ли Роналдо церемонията по връчване на „Златна топка” 2013 г.?

Новата игра в програма „Спорт" на „Залози върху случайни събития" на Евробет провокира футболните фенове да предвидят поведението на Роналдо. Както е известно, звездата на „кралския клуб" не присъства и през миналата година на галавечерята за „Златната топка", спечелена от Меси. Събитията се нагнетяват бързо след изказването на Сеп Блатер, който изненадващо призова да се гласува за друг кандидат за наградата, а именно Лионел Меси. Реакцията на звездата на Реал Мадрид е светкавична: „Кадрите ясно показват уважението и отношението, което ФИФА има...

Паметникът на Левски с нови фенери

/КРОСС/ Фенерите, осветяващи паметника на Левски в столицата ще бъдат подменени с нови лампиони. Това стана, след като в края на миналия месец паметника на Апостола бе поруган от хулигански набези и части от монумента бяха демонтирани с цел кражба. Тогава заместник-кметът по културата в столична община Тодор Чобанов се ангажира, че ще бъдат направени реплики на липсващите елементи и те ще бъдат възстановени. Планира се и увеличаване на камерите за видеонаблюдение на мястото. Паметникът на Васил Левски е открит преди 118 години. Струвал е 70 000 златни жълтици. Фенерите, които така се нравят на крадците, са излети във Виена.

S&P 500 прескочи 1800 пункта за пръв път в историята си

Една от причините бе поскъпването на акциите по целия свят, след като Китай разкри подрoбности за планираните реформи

    


Паметникът на Левски с нови фенери

/КРОСС/ Фенерите, осветяващи паметника на Левски в столицата вече са подменени с нови лампиони. Това стана, след като в края на миналия месец паметника на Апостола бе поруган от хулигански набези и части от монумента бяха демонтирани с цел кражба. Тогава заместник-кметът по културата в столична община Тодор Чобанов се ангажира, че ще бъдат направени реплики на липсващите елементи и те ще бъдат възстановени. Планира се и увеличаване на камерите за видеонаблюдение на мястото. Паметникът на Васил Левски е открит преди 118 години. Струвал е 70 000 златни жълтици. Фенерите, които така се нравят на крадците, са излети във Виена.

Мощен трус удари Сърбия

Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. 

Очаквайте подробности
Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. 

Очаквайте подробности
Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. Очаквайте подробности Трусът с мощност 4,5 по Рихтер удари Сърбия в 15:15 ч. българско време. Дълбочината му е на 10 км, епицентърът е на 23 км северозападно от Прищина. Очаквайте подробности

Жена изчезна, качвайки се на влак

ОД на МВР Монтана издирва 31-годишна жена. Бориска Методиева Славчева от гр. Лом е в неизвестност от 01.11.2013 г. Според мъжа, с когото живеела на семейни начала, жената е гостувала на брат си в с. Дреновец, обл. Видин. На връщане е трябвало да пътува с влак от с. Дреновец към Лом. След като не е пристигнала на гарата в крайдунавския град, мъжът й е отпътувал за селото, където от брат й, научил, че се е качила във влака. До момента Бориска Славчева е в неизвестност.   По данни на мъжа, с когото живее, тя никога не е пътувала самостоятелно с вл...

Папазов за наетия от ДПС влак: Доволни сме! Нас ни интересува само финансовия резултат

Според транспортния министър Данаил Папазов наемането на цял влак не е нещо необичайно.
Той посочи, че е изключително доволен от високите финансови постъпления през съботния ден, когато от ДПС осигуриха железопътен транспорт на симпатизантите си, съобщи bTV.
Министър Папазов обаче отказа да посочи точните, фирми, лица и организации, които стоят Според транспортния министър Данаил Папазов наемането на цял влак не е нещо необичайно. Той посочи, че е изключително доволен от високите финансови постъпления през съботния ден, когато от ДПС осигуриха железопътен транспорт на симпатизантите си, съобщи bTV. Министър Папазов обаче отказа да посочи точните, фирми, лица и организации, които стоят

От Нова година скачат цените на жп билетите

Билетите за БДЖ ще поскъпнат с приблизително 5% от следващата гогина. Тогава ще бъде въведена нова тарифа и ново разписание, обясни транспортният министър Данаил Папазов в Пазарджик.Той разясни, че най-много ще поскъпнат билетите за експресните влакове, но ще има и влакове, за които няма да има никакво увеличение.

София под протестна блокада в сряда

Три протеста блокират София в сряда. Първият от тях е общостудентско шествие на „Ранобудните студенти”. Те призовават своите колеги и преподаватели да излязат да ги подкрепят пред сградата на Народното събрание в 11:00 часа.

Малко по-късно – от 12:00 часа ще започне общонационалният протестен митинг на КНСБ, който ще стартира от площад “Македония”, след което ще премине покрай сградата на здравното министерство в столицата и ще завърши пред Министерски съвет, където профсъюзът ще връчи на здравния министър Таня Андреева декларация с исканията на здравните работници, а после ще внесе декларацията при премиера.

Основният протест ще се проведе в 12.30 часа на бул. „Цар Освободител”.

Таксиметровите шофьори ще започнат протеста си в 12 ч. на площада пред храм-паметника “Александър Невски”. Паралелно с демонстрацията в столицата, протест ще има и в Пловдив. Браншът се обявява срещу намерението на транспортното ведомство да задължи таксиметровите водачи да плащат патентен данък. Очаква се към таксиджиите в София да се присъединят техни колеги от цялата страна и да блокират площада с автомобилите си, съобщава КРОСС.

Една линейка за 27 000 българи

Пациентите с опасност за живота от всяко седмо село или малък град в България чакат линейка повече от 30 минути. Става дума за 15% от населените места у нас, в които живеят около 211 000 българи.
Това разкрива полуготовата Национална стратегия за спешната помощ на Министерството на здравеопазването, с която “Труд” разполага. Според нея само Пациентите с опасност за живота от всяко седмо село или малък град в България чакат линейка повече от 30 минути. Става дума за 15% от населените места у нас, в които живеят около 211 000 българи. Това разкрива полуготовата Национална стратегия за спешната помощ на Министерството на здравеопазването, с която “Труд” разполага. Според нея само

Продължават преговорите на гръцкото правителство с кредиторите

5 часа продължи днес срещата на финансовия министър Янис Стурнарас с представителите на кредиторите от Международния валутен фонд, Европейската централна банка и Европейската комисия. Споразумение не беше постигнато, преговорите ще продължат и в следващите дни.

прочети повече

Адвокат Екимджиев сезира прокуратурата срещу Орешарски

Заради заплахата му да уволнява държавни служители, участващи в антиправителствените протести

Денят в снимки

Пазар за камили в Индия и Киану Рийвс на филмова премиера в Япония

    


Таванът на цените на такситата във Варна остава 2 лева

2 лева дневна и 3 лева нощна остава максималната тарифа на километър за такситата във Варна. Това решиха съветниците от транспортната комисия към Общинския съвет. В момента таксиметровите компании във Варна масово возят на цени на километър от 0,79 лева през деня и 0,99 – през нощта. „Тарифите за таксиметров превоз ежегодно се гледат от Общинския съвет. Към момента нямаме възражения от страна на компаниите за пределната цена на такситата“, коментира председателят на комисията Жельо Алексиев. Съветниците гласуваха да бъдат отпуснати 620 безплатн...

Жена наръга съпруга си в гърдите след семеен скандал

32 - годишна жена, опитала да убие съпруга си при семеен скандал, е задържана в полицейския арест в Елин Пелин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В събота, минути преди полунощ, жена подала сигнал в полицията, че съпругът й се е прибрал вкъщи с прободна рана в областта на гърдите и е в безпомощно състояние.

Пристигналите на място полицаи и екип 32 - годишна жена, опитала да убие съпруга си при семеен скандал, е задържана в полицейския арест в Елин Пелин, съобщиха от пресцентъра на МВР. В събота, минути преди полунощ, жена подала сигнал в полицията, че съпругът й се е прибрал вкъщи с прободна рана в областта на гърдите и е в безпомощно състояние. Пристигналите на място полицаи и екип

Ученици пишат учебник по доброта

Учебник по доброта пишат ученици от училището в търговищкото село Голямо ново. Началото е поставено по време на отбелязването на Деня на толерантността, каза пред БТА директорът на учебното заведение Стилияна Димитрова.

Земетресението усетено и в София

В 15,15 ч днес е регистрирано земетресение, извън територията на България, на 170 километра – западно от София, с магнитуд около 4,3 по скалата на Рихтер.

Това съобщиха дежурните сеизмолози в Националния институт по геофизика, геодезия и география на БАН. Според сеизмолозите земетресението е било усетено слабо по високите етажи на сградите в София./КРОСС/

Аоияма претърпя второ поражение във Фукуока

В схватка с маегашира Китатайки втория по сила български сумист Даниел Иванов-Аоияма претърпя поражения с хватката йорикири, но въпреки това запазва положителния си баланс от 7 победи и 2 загуби.

Ще лекуват безплодието с "наносперматозоиди"

Учените откриха начин как да прикрепят наночастици към сперматозоиди. Този метод може да бъде използван за диагностицирането на редки случаи на безплодие, а също така за транспортиране на лекарство до яйцеклетката. Това се казва в статия, публикувана в списание Nanomedicine: Nanotechnology, Biology and Medicine.

Банковият обирджия от Враца - в ареста за кражба на кола

Състав на Софийския районен съд остави в ареста бившия полицай Христо Георгиев, когото полиция и барети издирваха две седмици, след като го той духна под носа им, преди да го закопчеят за обира на "Интернешънъл Асет банк" във Враца.

Болниците ще получат до месец плащанията за изразходените средства през септември

Болниците вече ще работят нормално и пациентите няма да се налага да доплащат за своето лечение. Това увериха от лекарското съсловие, след като подписаха заедно със здравния министър д-р Таня Андреева и с финансовия Петър Чобанов декларация за поет ангажимент. В нея са заложени мерки за справяне с недостига на средства в здравния сектор.

Виж тук Болниците вече ще работят нормално и пациентите няма да се налага да доплащат за своето лечение. Това увериха от лекарското съсловие, след като подписаха заедно със здравния министър д-р Таня Андреева и с финансовия Петър Чобанов декларация за поет ангажимент. В нея са заложени мерки за справяне с недостига на средства в здравния сектор. Виж тук

Папазов за наетия от ДПС влак: Интересуваме се само от финансовия резултат

Според транспортния министър Данаил Папазов наемането на цял влак не е нещо необичайно.
Той посочи, че е изключително доволен от високите финансови постъпления през съботния ден, когато от ДПС осигуриха железопътен транспорт на симпатизантите си, съобщи bTV.
Министър Папазов обаче отказа да посочи точните, фирми, лица и организации, които стоят Според транспортния министър Данаил Папазов наемането на цял влак не е нещо необичайно. Той посочи, че е изключително доволен от високите финансови постъпления през съботния ден, когато от ДПС осигуриха железопътен транспорт на симпатизантите си, съобщи bTV. Министър Папазов обаче отказа да посочи точните, фирми, лица и организации, които стоят

Затвор за мъж, пребил жестоко бившата си жена

Районният съд във Варна осъди ефективно 44-годишен мъж за причиняване на телесна повреда, както и за неизпълнение на издадена от съда ограничителна заповед по Закона за защита от домашно насилие. Р. Неджибов призна вината си, че на  21 април тази година, умишлено и с особена жестокост причинил средни телесни повреди на жена, с която дълго време съжителствал на семейни начала и имали съвместно дете. Подсъдимият, съгласно наложените от съда мерки за закрила още от февруари, имал забрана да приближава на по-малко от 200 метра жилището на бившата с...

Ще бойкотира ли Роналдо церемонията по връчване на „Златна топка” 2013 г.?

/КРОСС/ Новата игра в програма „Спорт" на „Залози върху случайни събития" на Евробет провокира футболните фенове да предвидят поведението на Роналдо. Както е известно, звездата на „кралския клуб" не присъства и през миналата година на галавечерята за „Златната топка", спечелена от Меси. Събитията се нагнетяват бързо след изказването на Сеп Блатер, който изненадващо призова да се гласува за друг кандидат за наградата, а именно Лионел Меси. Реакцията на звездата на Реал Мадрид е светкавична: „Кадрите ясно показват уважението и отношението, което ФИФА има към мен, към моя клуб и моята родина". Евробет дава равни шансове с коефициент 1.55 на това Роналдо да присъства или да отсъства от награждаването. Тържествената церемония по връчването на „Златната топка" ще се проведе на 13 януари 2014 г. в Цюрих (Швейцария).  

Държавата се подписа под обещанието за разплащане с болниците

Дейността на болниците за последното тримесечие на тази година ще бъде изплатено на 100%. Това заяви здравният министър Таня Андреева, която днес подписа „декларация за поети ангажименти" с финансовия министър Петър Чобанов, управителя на НЗОК Румяна Тодорова и председателите на БЛС и на Българския зъболекарски съюз Цветан Райчинов и Борислав Миланов.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване