Dow Jones прекъсна четиридневния негативен тренд

Инвеститорите са вперели погледите си към предстоящото в сряда решение на Фед

    


Триумф на "Фиделио" в Софийската опера

Трудно се пее на три гласа, нали? А на пет?! Този музикален лукс предложи на публиката си Софийската опера в неделната вечер. Концертното изпълнение на единствената опера на Бетовен “Фиделио” често бе прекъсвано от “брави”, “брава”, “браво” и взрив от аплодисменти от многонационалната публика в препълнения салон. Абсолютно заслужени бяха те. Трудно се пее на три гласа, нали? А на пет?! Този музикален лукс предложи на публиката си Софийската опера в неделната вечер. Концертното изпълнение на единствената опера на Бетовен “Фиделио” често бе прекъсвано от “брави”, “брава”, “браво” и взрив от аплодисменти от многонационалната публика в препълнения салон. Абсолютно заслужени бяха те.

Отвлечена за булка мома пердаши похитителя си

Трима мъже отвлякоха 27-годишна мома в чернооченското с. Каняк, но няколко часа по-късно я пуснаха, след като тя преби кандидат-жениха.Жената била похитена в събота малко след 17 ч на автобусната спирка в родното си село от маскирани, които успели да я напъхат във фолксваген. След 5 км до съседното с. Житница похитителите се прехвърлили ... Трима мъже отвлякоха 27-годишна мома в чернооченското с. Каняк, но няколко часа по-късно я пуснаха, след като тя преби кандидат-жениха.Жената била похитена в събота малко след 17 ч на автобусната спирка в родното си село от маскирани, които успели да я напъхат във фолксваген. След 5 км до съседното с. Житница похитителите се прехвърлили ...

Тим Шерууд поема Тотнъм

/КРОСС/ Новият треньор на английския Тотнъм е Тим Шерууд. Това бе съобщено на официалната страница на клуба в Twitter. Шерууд ще замести португалеца Андре Вилаш-Боаш в срещите до края на полусезона, но може да остане и за постоянен заместник.Бившият полузащитник работеше в отбора като технически координатор. Като футболист той играеше за лондончани в периода 1999-2003 година. Малко по-рано днес ръководството на Тотнъм уволни мениджъра на тима Андре Вилаш-Боаш заради тежката загуба с 0:5 от Ливърпул в 16-и кръг на английската Висша лига.

Сигналът за бомби в "Харвард" - лъжлив

Съобщенията, които бяха публикувани по-рано за бомби в четирите сгради на Харвардския университет, се оказаха лъжлива тревога, съобщиха пред американския вестник "Бостън Глоуб" представители на полицията.

Черната Златка си пожела бебета за Коледа

Черната Златка си пожела дядо Коледа да донесе бебета от Миро. 

Златка Димитрова прочете желанията си в днешния финал на "Биг брадър Ол Старс" по Нова тв. Тя благодари на всички свои приятели, фенове и семейството си за подкрепата, която ѝ оказват.

"Обичам те. Минахме през много трудности, но ти държеше ръката ми. Не искам да я пускаш. Черната Златка си пожела дядо Коледа да донесе бебета от Миро. Златка Димитрова прочете желанията си в днешния финал на "Биг брадър Ол Старс" по Нова тв. Тя благодари на всички свои приятели, фенове и семейството си за подкрепата, която ѝ оказват. "Обичам те. Минахме през много трудности, но ти държеше ръката ми. Не искам да я пускаш.

Виж Луната отблизо! Луноходът Yutu прати първи снимки!

Лунният роувър на Китай, Yutu (в превод „нефритен заек“), който вчера кацна на Луната, започна да изпраща първите си снимки.

Преустановяване на водоподаването на 17 декември

Във връзка с изпълнение на дейности по водния проект, без вода на 17 декември 2013 г. /вторник/ от 8:30 до 17:00 ч. ще останат улиците "Любен Каравелов, "Мир", "Плодородие", "Градище", "Александър Керков", "Роден край", "Иван Димов", "Острец", "Смели хора", "Росица", "Младежки жар", "Иван Тончев", "Панчо Владигеров", "Климент Охридски", "Даскал Алекси", "Прага", "Гърмидолов", "Бенковска", "Йосиф Соколски", бул."Столетов" от училище "Христо Ботев" в посока кв.Любово, кварталите Варчевци, Априлово, Нова махала, Тлъчници. Възможни са временни нару...

Черната Златка пожела дядо Коледа да ѝ донесе ... бебета

Черната Златка си пожела дядо Коледа да донесе бебета от Миро. 

Златка Димитрова прочете желанията си в днешния финал на Черната Златка си пожела дядо Коледа да донесе бебета от Миро. Златка Димитрова прочете желанията си в днешния финал на "Биг брадър Ол Старс" по Нова тв. Тя благодари на всички свои приятели, фенове и семейството си за подкрепата, която ѝ оказват. "Обичам те. Минахме през много трудности, но ти държеше ръката ми. Не искам да я пускаш.

Партиите от Реформаторския блок не се споразумяха

"Синьо единство" несъгласни с квотния принцип

    


Държавата има една седмица, за да прецизира финансовият иск за царските имоти в Рила


По делото за царските гори съдът даде последна възможност на адвокатите на държавата да уточнят финансовите претенции към Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза Хробок, предаде БНТ. В противен случай държавата ще загуби възможността да иска обезщетение за дърводобива, извършван на територията на 16 500 декара гори в Рила. Делото за собствеността на тези територии днес за пореден път не тръгна по същество.
 
Спорът е за 66 имота в Рила. Съдът даде едноседмичен срок, за да бъде...

Държавата има една седмица, за да прецизира финансовия иск за царските имоти в Рила


По делото за царските гори съдът даде последна възможност на адвокатите на държавата да уточнят финансовите претенции към Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза Хробок, предаде БНТ. В противен случай държавата ще загуби възможността да иска обезщетение за дърводобива, извършван на територията на 16 500 декара гори в Рила. Делото за собствеността на тези територии днес за пореден път не тръгна по същество.
 
Спорът е за 66 имота в Рила. Съдът даде едноседмичен срок, за да бъде...

Предимно отопление с електрически уреди предпочитат варненци

Варненци предимно предпочитат отопление с електрически уреди, показа репортерска проверка на Радио „Фокус” – Варна. Много от жителите на морския град през зимния сезон се отопляват на ток, като предпочитани остават климатиците и конвекторните печки.

Отмениха режима за заплаха за сигурността в Харвард

/КРОСС/ Полицията на Бостън не е открила никаква заплаха за сигурността на територията на Университета на Масачузетс. Това се посочва на официалния акаунт на полицията в Twitter.По-рано бе съобщено, че в полицията е получена информация за въоръжен мъж на територията на университета. Всички хора в една от сградите на университета, в която се предполагало, че се укрива въоръженият, са били евакуирани, но мъжът не е открит. По-рано в понеделник заради съобщения за възможна бомбена заплаха бяха евакуирани студенти и преподаватели от четири сгради университета в Харвард , разположен в предградие на Бостън. Информация, че в сградите има експлозиви, не е била потвърдена. В кампуса продължава да се провежда специална операция.

Москва дава $ 15 млрд. на Украйна?

Украйна преговаря интензивно за заем от $ 15 млрд. от Русия и за отстъпка в цената за газа, съобщи агенция “Блумбърг”, като се позова на информирани източници.
Има голяма вероятност договор за кредита да бъде подписан още днес, когато в Москва пристига украинският президент Виктор Янукович. Киев може да получи 5 млрд. до края на годината. Украйна преговаря интензивно за заем от $ 15 млрд. от Русия и за отстъпка в цената за газа, съобщи агенция “Блумбърг”, като се позова на информирани източници. Има голяма вероятност договор за кредита да бъде подписан още днес, когато в Москва пристига украинският президент Виктор Янукович. Киев може да получи 5 млрд. до края на годината.

Събудете либидото си!

Експертните съвети как да дадете тласък на сексуалния си живот

    


Лиз Хърли се раздели с приятеля си

Британската актриса и модел Елизабет Хърли се е разделила с австралийския играч на крикет Шейн Уарн за втори път. Слуховете за края на връзката се появяват точно две години, след като австралийският спортен герой предложи брак на Хърли, допълва БГНЕС. Двойката отмени годежа си през септември тази година, но се събра само седмица по-късно. Сега британските медии отново пишат, че двамата са тръгнали по различни пътища. Елизабет и Шейн са отменили плановете си да прекарат Коледа заедно в родината на Хърли. "Наистина е тъжно. Двамата се опитаха да ...

Проверяват 300 екопоръчки, може да отблокират парите през март

Над 300 обществени поръчки, проведени по оперативна програма “Околна среда” в периода 2010-2013 г., вече се проверяват. Извършва се двойна проверка - и от одитната дирекция по средствата от ЕС в Министерството на финансите, и от звеното в Министерството на околната среда и водите.

Това съобщи вчера екоминистърът Искра Михайлова по време на отчет Над 300 обществени поръчки, проведени по оперативна програма “Околна среда” в периода 2010-2013 г., вече се проверяват. Извършва се двойна проверка - и от одитната дирекция по средствата от ЕС в Министерството на финансите, и от звеното в Министерството на околната среда и водите. Това съобщи вчера екоминистърът Искра Михайлова по време на отчет

Началник смяна в завод издъхна на работното си място

/КРОСС/ Началник смяна в димитровградския завод „Вулкан" е издъхнал на работното си място. Инцидентът е станал в събота по обед. 52-годишният дългогодишен служител на завода Румен Сталев починал внезапно, докато си пиел кафето в обедната почивка. Инспекцията по труда работи за изясняване на ситуацията, довела до смъртта на мъжа. Проверката трябва да завърши в едноседмичен срок.

БНТ с коледен празник за пътна безопасност

БНТ и кампанията  “Спри, детето запази!” организира коледен празник за деца във Военния клуб в София. Събитието, което се състоя миналата вечер, се прави за втора поредна година.
Сегашното издание бе подкрепено от дирекция “Социални дейности” към Столичната община. По забавен и атрактивен начин бяха показани основните правила за уличното движение БНТ и кампанията “Спри, детето запази!” организира коледен празник за деца във Военния клуб в София. Събитието, което се състоя миналата вечер, се прави за втора поредна година. Сегашното издание бе подкрепено от дирекция “Социални дейности” към Столичната община. По забавен и атрактивен начин бяха показани основните правила за уличното движение

Ранобудните от Търново виждат в ареста на колегата си в София опит за обезсилване на протестното движение

Ние познаваме много добре Сашо, с него сме били заедно на протестите в София, заедно сме били и под ударите на полицията. Знаем, че той не е хулиганин, какъвто се опитват да го изкарат управляващите и не се съмняваме в думите на колегите ни от СУ, че той не е бил част от сблъсъците пред Клуба на архитектите, още по-малко че е извадил рамото на полицай. Смятаме, че това е поредната брутална лъжа на МВР, пусната в опитите му да оправдае своята милицонерщина. Това се казва в официална позиция по...

Вместо да реши за "Синьо единство", Реформаторският блок се обедини около правила за бъдещ съюз


Вместо да реши продължава ли участието на "Синьо единство" в преговорите, гражданският съвет на Реформаторския блок прие днес основните параметри на споразумение, с което блокът да прерасне в траен политически съюз.

Очаква се споразумението да бъде подписано до четвъртък, а формацията на Надежда Нейнски може да се включи на по-късен етап, ако приеме условията на останалите пет партии. Председателят на "Синьо единство" Христо Панчугов определи параметрите на споразумението като форма...

Агенция та за национална сигурност е обмисляла да предложи амнистия на Едуард Сноудън

Американската Агенция за национална сигурност е обмисляла да предложи амнистия на Едуард Сноудън, съобщава Би Би Си. В замяна обаче той е трябвало да обещае, че няма да изнася повече секретни документи. Идеята е била на Ричард Леджет, човекът, който оглавява екипа за реагиране при огласяванията на различни секретни документи от Сноудън.

Врачки и магьосници с коледни промоции

След проститутките и компаньонките и врачките в Търновско също обявиха празнични промоции. Гадателка, обявила се в нета като Стефка от кв.”Бузлуджа”, е обявила специално намаление на предлаганите от нея услуги за периода от 10 декември до 10 януари. Така 15-минутен сеанс с клиент е свален от 30 на 20 лв.

Наказват Андрей Слабаков за гей дискриминация

Режисьорът Андрей Слабаков ще бъде наказан за дискриминация, защото в телевизионно предаване е определил хомосексуалните като по-вредни от пушенето. Това следва от решение на Върховния административен съд. 
Максималната санкция, която заплашва режисьора, е глоба до 2000 лв. Тя може да му бъде наложена от Комисията за защита от дискриминация, на... Режисьорът Андрей Слабаков ще бъде наказан за дискриминация, защото в телевизионно предаване е определил хомосексуалните като по-вредни от пушенето. Това следва от решение на Върховния административен съд. Максималната санкция, която заплашва режисьора, е глоба до 2000 лв. Тя може да му бъде наложена от Комисията за защита от дискриминация, на...

Ванеса Паради прежали Джони Деп, излиза с певец

Актрисата в близки отношения с Бенжамен Биоле

    


Клошар в схема на пловдивски дедесари

/КРОСС/ Схемата на двете пловдивски фирми със сухото мляко, уличени в укриване на данъци, стигнала до клошар от монтанското с. Якимово. 35-годишният Симеон Миланов станал собственик на фирма "Фрутико" ЕООД, една от фирмите, чрез които били извършвани измамите.През лятото фирмата била прехвърлена на бедняка срещу 200 лв. и кашон алкохол. Мъжът, който е безработен, само дал личната си карта. Той получава социални помощи и временно е бил нает като работник по чистотата.Оказало се, че на бедният ерген са прехвърлени и задължения, които той няма откъде да плати. Пловдивските фирми "Фрутико" ЕООД и "Набкос" ЕООД са заподозрени в укриване на 2,57 млн. лв. данъци.Клошарят Симеон Миланов е разпитан и освободен. Той твърдял, че не е присъствал при нотариалната заверка и не знаел, че е собственик на млечен бизнес, съобщи "24 часа".

„Дарик" с голямото отличие на пациентските журналистически награди

Дарик получи голямото отличие за 2013 година от пациентските журналистически награди „Даниела Сеизова - В името на живота". Призът в категория „радио" спечели здравният репортер на медията Димитър Панев. Наградите се връчват в няколко категории - телевизия, радио, печатно издание, интернет издание, цялостен принос, борец за правата на пациентите, институция, кореспондираща най-добре с пациентите и лекар на годината. Церемонията е организирана от Федерация „Български пациентски форум" и се провежда за пета поредна година, в памет на журналиста Д...

Над 50% от BG фирмите без сайтове, но с Facebook

Социалните медии се използват от 30% от бизнеса у нас, показа проучване на Евростат

Детройт оспорва банкрута си

/КРОСС/ Американски съд разреши на Дейтройт да оспори в съда признаването му в несъстоятелност, съобщава Detroit Free Press.Съдът предостави на кредиторите , по-специално на профсъюзите и официално регистрираните сдружения, представляващи пенсионерите, да обжалват обявяването на града в банкрут.Съдия Стивън Роудс заяви , че градът трябва да представи план за преструктуриране на дълга си на стойност 18 млрд. долара до началото на януари, след което съдът ще вземе окончателно решение .Припомняме, че местната власт обяви банкрут на 18 юли тази година заради невъзможността да обслужва дълг от 20 млрд. долара.

Санират панелките в Студентски град

Старите блокове в столичния Студентски град ще бъдат санирани и организирани в кампуси. „Имаме готови типови проекти, провели сме разговори с ректорите, така че е въпрос на време да реализираме тази идея”, обясни главният архитект на София Петър Диков. Според проектантите санирането на всички панелки в студенсткото градче

Джулия Робъртс: Не държа децата ми да са актьори

Холивудската актриса обича работата си, но не е сигурна дали иска децата й да поемат по този път.

Пиронкова представи свое фото на търг за раково болни деца

Именити спортисти, актьори и певци лично се включиха в благотворителен търг в Пловдив и разпродадоха свои фотографии за 16 225 лева. Средствата от акцията Именити спортисти, актьори и певци лично се включиха в благотворителен търг в Пловдив и разпродадоха свои фотографии за 16 225 лева. Средствата от акцията "Да оставим следи II" отиват за закупуване на нова апаратура за детското онкохематологично отделение на УМБАЛ "Св. Георги". Част от сумата отива и за възстановяване на изгорялата сцена

Външните министри на ЕС опитаха да изяснят подхода към Украйна, вратата все още е отворена


Въпреки обявеното в неделя прекъсване на преговорите по споразумението за асоцииране на Украйна с Европейския съюз, няколко външни министри на държави членки днес заявиха, че вратата за Украйна остава отворена, предадоха световните агенции. Министрите се събраха днес на Съвет на ЕС в Брюксел.

В неделя комисарят по разширяването Щефан Фюле заяви в Twitter, че ЕС спира консултациите с Украйна върху споразумението за асоцииране, докато Киев не даде ясно обещание, че ще го подпише. Той...

Външните министри на ЕС опитват да изяснят подхода към Украйна, вратата все още е отворена


Въпреки обявеното в неделя прекъсване на преговорите по споразумението за асоцииране на Украйна с Европейския съюз, няколко външни министри на държави членки днес заявиха, че вратата за Украйна остава отворена, предадоха световните агенции. Министрите се събраха днес на Съвет на ЕС в Брюксел.

В неделя комисарят по разширяването Щефан Фюле заяви в Twitter, че ЕС спира консултациите с Украйна върху споразумението за асоцииране, докато Киев не даде ясно обещание, че ще го подпише. Той...

Грабител ръси плячка при бягство

Маскиран мъж обра игрална зала в Кубрат, но изпусна част от плячката си, докато бягал. Нападението станало около полунощ в неделя. 
Мъжът бил облечен в черно яке, тъмен панталон и ръкавици. На главата имал маска с прорези на очите. Той нахлул в игралната зала и заплашил крупието. Наредил на 55-годишната жена веднага да му предаде наличните пари... Маскиран мъж обра игрална зала в Кубрат, но изпусна част от плячката си, докато бягал. Нападението станало около полунощ в неделя. Мъжът бил облечен в черно яке, тъмен панталон и ръкавици. На главата имал маска с прорези на очите. Той нахлул в игралната зала и заплашил крупието. Наредил на 55-годишната жена веднага да му предаде наличните пари...

Коледа в Двореца е на 20-ти декември

 На 20 декември 2013 година /петък/ от 18.30 часа в Големия салон в Двореца на културата – Перник ще се състои концерт „КОЛЕДА В ДВОРЕЦА” с участието на Камерен смесен хор „Иван Топалов” с диригент Юли Дамянов, Камерен оркестър „Орфей” с диригент Райчо Христов и солист Николета Станойкова,

Балетна школа с ръководител Татяна Андонова, Духов оркестър с диригент Трифон Трифонов и солист Петя Даскалова, АНПТ „Граовска младост”...

Продължава

Лелята на младия Ким остава влиятелна в КНДР

Преди дни съпругът ѝ Джан Сон-тхе беше екзекутиран заради обвинения в държавна измяна

Хърватия е на важен кръстопът - болезнени реформи или затъване

Хърватия има срок до април 2014 година да реши какво ще прави със себе си в следващите десетилетия. Ако досега правителството на премиера Зоран Миланович твърдеше, че е напълно наясно със ситуацията, то решението Европейската комисия да започне процедура по свръхдефицит срещу Хърватия е кат ...

Касата откри нарушения във всички болници, най-често приемали пациенти без нужда


Във всички проверени болници в страната са открити нарушения, най-често става дума за прием на пациенти без да има нужда. Заради констатираните нарушения лечебните заведения няма да получат близо 500 000 лева от парите си за ноември, каза днес пред журналисти директорът на НЗОК д-р Румяна Тодорова.
 
Тя уточни, че са проверявани само големи болници, като единствено клоновете на касата в Силистра, Монтана и София област не са открили нарушения. "Болниците, които са си позволили...

Предстоящи събития в страната за утре, 17 декември

***/КРОСС/ Министър-председателят Пламен Орешарски ще бъде на еднодневно посещение в Азербайджан. В столицата Баку премиерът ще присъства на официалната церемония по подписване на крайното инвестиционно решение на проекта "Шах Дениз 2" и ще се срещне с президента на Азербайджанската република Илхам Алиев. ***София /КРОСС/ От 10:00 часа под председателството на вицепремиера Зинаида Златанова в сградата на Министерския съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество. ***София /КРОСС/ От 09:30 часа в Софийски градски съд, състав 4, ще заседава по дело НОХД №165/2011 - срещу Божидар Проданов и Ирен Вълев за смъртта на Пламен Куцаров. ***София /КРОСС/ От 09:30 часа в Софийски градски съд, състав 29, ще заседава по дело НОХД №3235/2013 - срещу Октай Енимехмедов. ***София /КРОСС/ От 10:00 часа ДКЕВР ще проведе открито заседание. ***София /КРОСС/ От 10:00 часа в Софийски градски съд, състав 9, по дело ВЧНД 5624/2013 ще разгледаискането за изменение на мярката за неотклонение на Георги Харизанов. ***София /КРОСС/ Oт 10:00 часа, в залата на 7 етаж, министърът на образованието и науката Анелия Клисарова и ръководството на МОН ще дадат пресконференция

Хванаха шофьор с 2.33 промила в Златни пясъци

Шофьор с 2.33 промила в издишания въздух е заловен в комплекс „Златни пясъци“, съобщават от полицията. 38-годишният водач от Балчик е спрян за проверка в късните часове на съботния ден. Задържан е за 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Бонд, Джеймс Бонд – непоправим алкохолик

Обстойно изследване на героя на Йън Флеминг, направено от група британски лекари, разкрива истинската природа на 007: със средно 92 единици алкохол седмично Джеймс Бонд е непоправим алкохолик.

Двама министри от ГЕРБ уредили „бистришки тигър“ с язовир

/КРОСС/ Двама министри от ГЕРБ уредиха президента на аматьорския футболен отбор „Витоша - Бистрица" Сергей Ташков - Бейката с язовир в Асеновградско.Шефът на футболния отбор на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, известен в публичното пространство като „Бистришките тигри", е концесионер на язовир „Сушица" край Асеновград, установи проверка на BPost.bg. През 2010 г. неговата фирма „Бесер - 1970" ЕООД сключва 6-годишен договор с държавната фирма „Напоителни системи" към Министерство на земеделието. Според контракта, Бейката ще използва водохранилището за напояванена околните селскостопански площи. Земеделски министър по това време е Мирослав Найденов. Два дни преди края на 2012 г. „Бесер - 1970" ЕООД сключва втори договор, този път с Басейнова дирекция - Пловдив, която е към Министерство на околната среда и водите, управлявано тогава от Нона Караджова. Срокът на контракта е до 3 април 2022 г. и е с предмет на дейност „риборазвъждане и свързаните с това дейности".„При отдаването на концесията, фирмата е представила договора си с „Напоителни системи" до 2016 г.", обясни пред BPost.bg говорителката на „Басейнова дирекция" - Пловдив Лиляна Барганова

Италия помага в химическото разоръжаване на Сирия

Италия ще предостави едно от своите пристанища за прехвърляне на извозените от Сирия компоненти на химическото оръжие в американски плавателен съд, който предстои да унищожи тези вещества в открито море.

Билети по 10 и 14 лева за "Левски" - ЦСКА


Билетите за реванша между "Левски" и ЦСКА от осминафиналите за Купата на България са на цени от 10 и 14 лева, съобщиха клубовете.

Двубоят е в четвъртък от 16.00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и феновете на двата отбора ще бъдат разделени на сектори, както бе в първата среща.

Привържениците на символичните домакини от "Левски" ще бъдат настанени в секторите А и Б, докато тези на "армейците" ще са във В и Г. Цените на билетите са по 14 лева за централните сектори...

Протестът вече е политически, а не граждански

„Протестите промениха своята структура – много по-малко спонтанни и повече организирани. Протестът е политически. Това, че участват граждани, не го прави граждански. Искането е оставка. Няма желание за диалог или за поставяне на други проблеми”, заяви вчера Цветлин Йовчев. По думите му, този, който стимулира тези процеси, трябва да се покаже и да поеме политическата отговорност, а не да се крие зад децата.

Роналдо чака в музея си “Златна топка”

Кристиано Роналдо твърди, че не страда от фиксидея да спечели “Златната топка” за 2013-а. Но защо ли тогава откри собствения си музей в родния си град Фуншал на остров Мадейра с думите: “Оставил съм тук специално място за втора “Златна топка”...” 

Точно 126 индивидуални и отборни отличия греят в експозицията, която Роналдо нареди на мястото, къд Кристиано Роналдо твърди, че не страда от фиксидея да спечели “Златната топка” за 2013-а. Но защо ли тогава откри собствения си музей в родния си град Фуншал на остров Мадейра с думите: “Оставил съм тук специално място за втора “Златна топка”...” Точно 126 индивидуални и отборни отличия греят в експозицията, която Роналдо нареди на мястото, къд

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване