Мисия Абисиния - Българска грижа за египетския лешояд

Две години след последната експедиция на Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) отново насочихме поглед към Черния континент. Този път, обаче, причината не бяха само нашите любими птици – лешоядите. В течение на дългогодишната ни работа в природозащитния сектор все по-ясно започнахме да виждаме корените на проблемите, с които се ... Две години след последната експедиция на Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) отново насочихме поглед към Черния континент. Този път, обаче, причината не бяха само нашите любими птици – лешоядите. В течение на дългогодишната ни работа в природозащитния сектор все по-ясно започнахме да виждаме корените на проблемите, с които се ...

Престоят ни в интернет се е увеличил с 15 минути

Около 28% от потребителите у нас прекарват по над 5 часа на ден в мрежата, а средната стойност на престой в интернет е 4 часа и 30 минути, което е с 15 минути повече спрямо миналата година, според проучване на Digitribe и Pragmatica.
Също така се отчита  ръст от 73, 5 %  в употребата на смартфони в България като средство за достъп до интернет... Около 28% от потребителите у нас прекарват по над 5 часа на ден в мрежата, а средната стойност на престой в интернет е 4 часа и 30 минути, което е с 15 минути повече спрямо миналата година, според проучване на Digitribe и Pragmatica. Също така се отчита ръст от 73, 5 % в употребата на смартфони в България като средство за достъп до интернет...

Осъдиха българин за кражба на 55 000 долара от банкомати в САЩ

Българин беше осъден на над три години затвор в американския щат Мериленд заради кражба на близо 55 000 долара от банкомати, съобщава Daily Journal.
40-годишният Божидар Лазаров, който живее в Чикаго, използвал скиминг устройства, които се инсталират в процепа за банковите карти на банкоматите и записват клиентски данни. 

Българин беше осъден на над три години затвор в американския щат Мериленд заради кражба на близо 55 000 долара от банкомати, съобщава Daily Journal. 40-годишният Божидар Лазаров, който живее в Чикаго, използвал скиминг устройства, които се инсталират в процепа за банковите карти на банкоматите и записват клиентски данни.

Първият ден на новия стар канцлер

Сутринта в Берлин, вечерта в Париж

    


ЕС направи стъпка към споразумение за по-строги правила срещу пушенето


Дипломати от Европейския съюз одобриха ново законодателство за борба с тютюнопушенето в сряда, включително по-големи предупреждения за здравето на опаковките на цигарите и първите правила в съюза за електронните цигари, съобщи "Ройтерс".

"Споразумението за директивата за тютюневите изделия е голяма стъпка към по-здраво и проспериращо общество", каза Витенис Повилас Андриукаитис, министър на здравеопазването на Литва, която председателства ЕС.

Сделката бе постигната, след...

Поскъпва билетът за влака до морето

Данаил Папазов, министър на транспорта. Снимка: БГНЕС

Билетите за влаковете от София до морето ще поскъпнат, каза министърът на транспорта Данаил Папазов.

Тепърва ще се обсъжда с колко да е увеличението.

То ще влезе в сила от януари, но не от началото на месеца.

Финансовите резултати на БДЖ за годината ще бъдат представени в началото на 2014-а, каза още министърът.

Папазов подчерта, че е договорена почти цялата финансова помощ от 2 млрд. евро за предишния програмен период 2007 – 2014 г. на оперативна програма “Транспорт”. От тях близо 1,1 милиарда евро са разплатени, като 770 млн. са върнати в националния бюджет. Рехабилитирани и изградени са над 218 километра железопътни линии, построени и пуснати в експлоатация са над 140 км. магистрали. Само за изминалата година са открити пет големи инфраструктурни обекта, предстои завършването на други осем.

Изпълняват се още 15 големи и ключови проекта, сред които жп линията Септември – Пловдив – Бургас, автомагистралите Струма и Марица, както и столичното метро. По думите на Папазов това са обектите с национално значение, които трябва да се завършат в срок. 

Статията "Поскъпва билетът за влака до морето" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Английската национална опера - на кино

/КРОСС/Тенденция е световните оперни театри да популяризират своите продукции чрез киното. Пример за това са Метрополитън опера, Ню Йорк, Кралската опера „Ковънт Гардън" и Фестивала Глайндбърн, а от догодина към инициативата ще се присъедини Английската национална опера. Идеята е на артистичния директор на оперния театър Джон Бери, който заема тази длъжност от година и половина. Той е сигурен, че проектът, който носи заглавието „ENO Screen", ще бъде посрещнат възторжено от почитателите на този английски храм на белкантото. Това се отнася особено за онези, които смятат, че е твърде трудно или прекалено скъпо да се сдобиеш с място в оперния салон, разположен в Лондон. Първият спектакъл, който ще бъде показан в 300 киносалона, е „Питър Граймс" от Бенджамин Бритън. Прожекцията е предвидена за 23 февруари 2014г. Неотдавна постановката, в която главната роля изпълнява Стюърт Скелтън, получи положителни отзиви от критиката. Следващото заглавие, което ще се появи на големия екран е „Бенвенуто Челини" от Ектор Берлиоз. Новата продукция на режисьора Тери Гилиъм ще бъде показана през юни 2014г. Плановете на Английската национална опера показват, че годишно ще бъдат излъчвани пет или шест спектакъла. „Считам, че ние правим нещата в точния момент. Прокарваме нови пътища за изкуството

ИАРА стартира прием на заявления за усвояване на квотата от калкан за 2014 г.

От днес рибарите могат да подават заявления за усвояване на квотата от калкан за 2014 г. Със заповед на изпълнителния директор на ИАРА г-н Майдън Сакаджиев са определени критериите за допустимост на риболовните кораби за участие в усвояването на националната квота за калкан през 2014 г.

Липсва дебат за националните политики през следващите седем години, според Десислава Танева

Финансовата подкрепа за селското стопанство в България вече е регламентирана от Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС, който финализира гласуването на регламентите, определящи тази подкрепа за следващите седем години 2014 - 2020. Това заяви народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен и член на Комисията по земеделие в НС Десислава Танева в интервю за местна медия. Според нея е изключително положителен фактът, че за разлика от изтичащия програмен период, в новия период политиката, която се приема, дава голяма свобода на правителствата на държ...

„Атака” показа как си харчи субсидиите

Депутатът от „Атака” Илиян Тодоров показа как си харчи парите от държавната субсидия.

Обвиниха Салахедин Бин Аладин в опит за умишлено убийство

Салахедин Бин Аладин е обвинен в опит за умишлено убийство на Тихомир Владимиров и на Виктория Христова, се посочва в съобщение на Софийската градска прокуратура.

Заедно със спектакъла на „Лешникотрошачката“ в Русенска опера очакват Дядо Коледа

След края на балетния спектакъл „Лешникотрошачката“ от Чайковски артистичният състав на Държавна опера – Русе е подготвил изненада за децата. Чудните способности на вълшебника Дроселмайер ще помогнат на Дядо Коледа да се срещне с децата, дошли на спектакъла. Родителите могат да оставят своите писма с желания на касата на операта непосредствено допреди началото на спектакъла, чието начало е на 21 декември от 19 часа. Очаква се Дядо Коледа да пристигне в операта около 20:40 часа, непосредствено след неговия финал. За повече информация на разполож...

80-годишен дядо се хвърли от 5-ия етаж

80-годишен бивш миньор се хвърли от 5-ия етаж в Перник. Човекът посегнал на живота си от отчаяние, понеже бил тежко болен.

СДВР затегна контролът преди празниците

Акцент ще бъде поставен върху районите, където има питейни

Започна проверка за лошо отношение към имигрантите на Лампедуза (видео)

Италианските власти започнаха проверка на условията, при които живеят бежанците на остров Лампедуза, съобщи Би Би Си. До проверката се стигна, след като по италианския тв канал Tg2 беше показан любителски видеозапис в бежанския център на острова. Лошите условия възмутиха правозащитниците и властите в страната. 

Италианските власти започнаха проверка на условията, при които живеят бежанците на остров Лампедуза, съобщи Би Би Си. До проверката се стигна, след като по италианския тв канал Tg2 беше показан любителски видеозапис в бежанския център на острова. Лошите условия възмутиха правозащитниците и властите в страната.

Twitter позолява редактиране на публикувани съобщения

/КРОСС/ Микроблогърската услуга Twitter планира да даде възможност на своите потребители да редактират вече публикуваните съобщения. Предполага се, че новата функционалност ще има редица ограничения. Така например, потребителите няма да могат да променят цялото съдържание на туитовете, а само отделни думи или символи. Освен това Twitter ще въведе ограничение по време - след изтичане на определен брой часове, възможността за поправки в публикуваното съобщение ще отпада, съобщи slashgear.com. Като цяло, новата функционалност ще позволи на потребителите да коригират някои неточности в постовете си, но не и да променят до неузнаваемост публикуваната информация. Първоначално, инструментът за редактиране ще бъде достъпен само за избрани медийни компании, известни лица и публични организации. В перспектива от новата функционалност вероятно ще могат да се възползват и редовите потребители на услугата.още по темата Наскоро Twitter добави нова функция, наречена „Nearby", която запознава потребителите с туитове на хора, живеещи наблизо. Несъмнено, подобна функция представлява интерес за рекламодателите и може да се превърне в източник за допълнителни доходи на Twitter, пише technews.bg.  

По празниците няма синя зона

В периода на коледните и новогодишни празници „синята зона” в Ямбол няма да работи, съобщиха от общината. Безплатното паркиране на регламентираните за това места в Централна градска част ще е в сила от 22 декември  2013 г. до 1 януари 2014 г. включително....

НС отхвърли предложението за ранно пенсиониране

Срещу предложението гласуваха депутатите от ГЕРБ и ДПС

Обвиненията за опит за убийство срещу алжиреца от "Пиротска" станаха три


Срещу алжиреца Салахедин Бин Аладин, наранил с нож и ограбил няколко души в района на столичните Централни хали тази година, е внесен нов обвинителен акт - за опит за умишлено убийство на Тихомир Владимиров, съобщиха от пресцентъра на Софийската градска прокуратура.

Инцидентът станал на 27 май 2013 г. на ул. "Вашингтон", в близост до Централните хали. Според обвинението, Бин Аладин е нанесъл с нож четири удара в областа на корема, гърдите и шията на мъжа. В резултат били наранени...

Меркел: ЕС трябва да е готов за промени в договора за съюза

/КРОСС/ Държавите от Европейския съюз трябва да са готови за промени в договора за съюза, които да подсилят блока, цитира AFP изявление на германския канцлер Ангела Меркел пред парламента. След Лисабонския договор в Европа наблюдаваме ситуация, в която всеки казва: „Можем да развиваме всичко, но не можем да променим договорите". Не мисля, че това е начинът, по който можем да изградим функционираща Европа", допълни тя. Изказването на Меркел е част от първата й реч от началото на нейния трети мандат като канцлер след победата на изборите на 22 септември. „Германия често е обвинявана, че се съпротивлява на определени тенденции. Това не е така. Ние сме сред тези, които казват, че ако договорите вече не са достатъчни, трябва да ги развием", подчерта тя. „Знам, че промени може да се окажат за страните, но тези, които искат повече Европа, трябва да са готови за нови правила относно компетенциите", подчерта канцлерът. По-късно днес Меркел ще отпътува за Париж, където ще разговаря с френския президент Франсоа Оланд преди Срещата на върха на ЕС в Брюксел в края на седмицата.    

Пенелопе Крус е най-красивата жена

Най-красивата жена на света според списание "Fitness" е актрисата Пенелопе Крус. Този път изданието е поставило Крус на позиция преди Дженифър Лорънс и Сандра Бълок. В списъка присъстват още няколко известни имена. Четвъртото място е отредено за Скарлет Йохансон, а след нея се нареждат Кери Уошингътн и Кейти Пери. Списанието не забравя да припомни, че 39-годишната испанска актриса роди своето второ дете едва преди три месеца. Това обаче не й пречи да блести отново с ослепителната си фигура.

Иво Ангелов бе награден и със "Спортен Икар"

Световният и европейски шампион по борба класически стил в категория до 60 килограма, Иво Ангелов, получи приза "Спортен Икар" за постижение на годината на Фондация "Български спорт". Журито, съставено от спортни специалисти и общественици, му присъди най-престижната награда, а самата церемония се състоя в Археологическия музей. Награждаването се организира съвместно с Българския олимпийски комитет. Иво Ангелов получи наградата си от заместник-министъра на младежта и спорта Йордан Йовчев. "Радвам се, че това, което правя се получава и съм щастлив, че се оценява от всички. Изпращам една много успешна година, да се надяваме следващата година пак да е така", каза Иво Ангелов. "Гледаме напред и се надяваме, че ще има едно по-светло бъдеще и една ...

Опозицията в Украйна иска да е ясно какво е обещал Киев, за да получи заем от Русия

Успех или предателство - двете крайности по отношение на сключеното вчера споразумение между Русия и Украйна взеха връх сред управляващи и опозиция в Киев. Президентът Виктор Янукович бе посрещнат с вълна от критики след сделката, но той заяви, че това е единственият начин да се спаси украинската икономика. Опозицията изрази опасения, че в пакета споразумения има скрити условия и заяви, че ще продължи да настоява за предсрочни избори и асоцииране с ЕС. Премиерът Микола Азаров отвърна, че няма начин Украйна да подпише споразумение за асоцииране с ЕС, ако Киев трябва да скрие неизпълнимите за страната условия на МВФ за икономически реформи. Споразумението с Русия разгневи и опозицията, и европейските дипломати. "Янукович използва страната като пионка. Големият въпрос е: &qu...

Националният рамков договор за догодина вече е факт

"След 2 години замразяване и безпрецедентна финансова криза, днес подписваме Националния рамков договор". Това заяви министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева на церемонията на подписване на договора, предаде БГНЕС. Андреева отбеляза, че до момента никога не е имало нулев резерв в НЗОК. "Бяхме изправени в тежка ситуация, когато търсехме пари и въпреки това НРД е резултат на смислен разговор между институциите и съсловните организации. Всички ние бяхме участници в нелеки преговори", отбеляза здравният министър. Според нея по време на преговорите е станало ясно, че всички са от едната страна на барикадата и най-чувствителните теми са преодолени. Андреева посочи резултатите, които НРД е постигнал – преминаването на ваксините към Министерството ...

Трудно е да се каже дали бизнес средата се подобрява

Политическата несигурност кара хората да бъдат по-предпазливи, смята икономист

    


Катастрофите тази година са стрували на света $130 млрд.

Икономическите и хуманитарни катастрофи през 2013 г. са стрували на света 130 милиарда щатски долара, гласи оценка, публикувана днес от швейцарската застрахователна компания Swiss re.

Катастрофите тази година са стрували на света $130 милиарда

Икономическите и хуманитарни катастрофи през 2013 г. са стрували на света 130 милиарда щатски долара, гласи оценка, публикувана днес от швейцарската застрахователна компания Swiss re.

Влади Гаджев: Ще дадем всичко от себе си, за да завършим с победа

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев даде обширно интервю пред клубния сайт за официалната програма на мача с ЦСКА.- Влади, предстои последен мач за годината, но само какъв! Сблъсъкът с вечния съперник. Какви са твоите очаквания за двубоя?- Естествено е, че всички, които обичат Левски, очакват да елиминираме отбора на ЦСКА. Със сигурност трябва да вложим доста усилия, доста труд по време на подготовката за мача и на самия мач, за да излезем крайни победители и да ги отстраним. Разбира се, всички ние се надяваме да завършим годината подобава...

През 2014 г. с приоритет ще се финансира заетост на младежи с ниско образование

Реформи срещу преждевременното напускане от училище и предложения за обучение, стажуване и заетост залага Националният план

    


Прекарваме с 15 минути на ден повече в интернет

Около 28% от потребителите у нас прекарват по над 5 часа на ден в мрежата, а средната стойност на престой в интернет е 4 часа и 30 минути, което е с 15 минути повече спрямо миналата година, според проучване на Digitribe и Pragmatica.
Също така се отчита  ръст от 73, 5 %  в употребата на смартфони в България като средство за достъп до интернет... Около 28% от потребителите у нас прекарват по над 5 часа на ден в мрежата, а средната стойност на престой в интернет е 4 часа и 30 минути, което е с 15 минути повече спрямо миналата година, според проучване на Digitribe и Pragmatica. Също така се отчита ръст от 73, 5 % в употребата на смартфони в България като средство за достъп до интернет...

Патриарх Неофит: Да се вслушаме в гласа на идващия в света Спасител

Патриархът отправи Рождественско приветствие към миряните

    


Десет фамилни къщи за бежанци ще се строят край новозагорското село Баня

Десет фамилни къщи за бежанци ще бъдат изградени на територията на Регистрационно-приемателния център в новозагорското село Баня, съобщи областният управител на Сливен Корнелий Желязков, цитиран от БТА. Очаква се строежът да започне в най-скоро време, като финансирането е осигурено от Държавната агенция за бежанците, проведена е била и обществена поръчка. Къщите трябва да бъдат завършени в края на следващата година. Желязков уточни, че проектът е бил замислен още преди да възникне кризата с бежанците. Между 130 и 140 варира броят на настанените бежанци в центъра, като капацитетът му е 75. Там се настаняват предимно самотни майки с деца. От месец и половина на мястото работят още двама експерти, които обработват документи на настанените лица. Целта е да се ускори процесът по предоставяне на статут.

Масови проверки за пияни шофьори по празниците

Интензивни проверки за алкохол сред шофьорите и за джебчийски набези в търговските центове и местата с концентрирано струпване на хора, ще извършва столичната полиция по празниците. На срещи между СДВР и частните фирми, които охраняват моловете, са набрлязани мерки за подобряване на контрола през почивните дни. Цивилни служители на криминална полиция ще следят за кражби в търговските центрове. Полицейски проверки за незаконна продажба на алкохол на непълнолетни ще се извършват в барове, дискотеки и ресторанти в столицата. Във връзка с натоварен...

Замразяването на пенсионните условия ще е само за година

Нарастването на стажа и възрастта за пенсия спира за следващата година, а предложението замразяването на пенсионните условия да бъде за неопределен период от време бе отхвърлена от депутатите. Народните представители вече два часа обсъждат окончателно промените в Кодекса за социално осигуряване.

Кметът на Бургас иска спешна среща с шефовете на корабите

Николов иска уволнените да бъдат върнати на работа

Все повече фалшификати на класически автомобили на пазара

Цените им на търгове са нараснали над седем пъти през последните 10 години

    


Алжирецът Салахедин бин Аладин изпратен на съд с 2 обвинения

Прокуратурата внесе два обвинителни акта срещу алжиреца Салахедин бин Аладин. Единият е за опит за умишлено убийство на Тихомир Владимиров, а другият за грабеж, придружен с опит за умишлено убийство, на студентката Виктория Христова.

На 19 Бийбър вече се оттегля от сцената

/КРОСС/ На 19 Джъстин Бийбър вече се оттегля от сцената. „След излизането на новия албум ще се оттегля, заяви популярният канадски изпълнител в интервю за американската радиостанция Power 106. Той обаче уточни, че всъщност си взема почивка, защото славата вече него привличала. След излизането на новия му албум Journals в края на декември тийнидолът ще направи пауза в музикалната си кариера и възнамерява да се развива като артис. Приближени на Бийбър обаче смятат, че той просто се е пошегувал, защото всъщност имал доста големи амбиции. Пример за това било желанието му да спечели награда „Грами". Канадският певец обаче все още не е опровергал официално казаното от него.  

В ГЕРБ възмутени от приетите промени в Закона за младежта

Той внася хаос и неясноти, смята депутатът Ирена Соколова

    


Нинова съжали, че ранното пенсиониране не мина в НС

Тя обаче се похвали със замразяването на възрастта при пенсиониране

    


Почина Марсел Селие, откривателят на "Мистерията на български гласове"


Швейцарският етнолог, музикант и изследовател Марсел Селие, изучавал българския фолклор и популяризирал "Мистерията на българските гласове", е починал в петък на 88-годишна възраст, съобщиха френски и швейцарски медии.

Интересът му към местната култура започва през 1952 г., когато пристига първи път в България. Като продуцент и издател на женския вокален ансамбъл той печели световна популярност на формацията в средата на 70-те, а през 1989 г. "Мистерията на българските гласове" е...

Канадец дари 40 милиона долара от лотария за благотворителност

Канадец, който спечели 40 милиона долара (около 28 милиона евро) от лотарията, обяви във вторник, че ще дари сумата изцяло за благотворителност,предаде Бгнес.

Том Крис спечелил джакпота в лотарията през май, но едва в понеделник той решил да сподели това с близките си. Дори и децата му не са знаели, заяви той във вторник пред обществената Канадец, който спечели 40 милиона долара (около 28 милиона евро) от лотарията, обяви във вторник, че ще дари сумата изцяло за благотворителност,предаде Бгнес. Том Крис спечелил джакпота в лотарията през май, но едва в понеделник той решил да сподели това с близките си. Дори и децата му не са знаели, заяви той във вторник пред обществената

Преглед на печата

Цял „календар на успехите” отчете в навечерието на Коледа соцлидерът Сергей Станишев. И то само за първите шест месеца, откакто БСП е на власт, коментира на вътрешна страница „Сега”. Над 50 са внесените законопроекти на мнозинството, като 33 са дело на социалистите, а 17 са подготвени съвместно с партньорите от ДПС. Като ключови успехи на червените депутати лидерът посочи гласуването на актуализацията на бюджета за 2013 г.40 540 души са били уволнени политически от заеманите от тях различни длъжности в държавната администрация за периода от авг...

Видео, показващо дезинфекция на голи бежанци, предизвика остри критики в Италия


Видео, показващо как голи мигранти стоят на студа, докато биват пръскани с дезинфектант срещу краста, предизвика възмущението на италианците, пише агенция "Ройтерс".

Материалът беше излъчен в понеделник вечер по италианската телевизия RAI2 и е бил направен в бежанския лагер на остров Лампедуза от един от мигрантите, който използвал телефона си. На него се вижда как на млади момчета и мъже се обяснява с глас и жестове да се съблекат навън, за да бъдат напръскани с дезинфекциращ...

Бизнес с перспектива

„Prison Consulting" - така се нарича услугата, която се предлага на новопостъпващи за излежаване на присъдата си затворници. В САЩ това е процъфтяващ бизнесмодел, практикуван от бивши затворници, които съветват идващите след тях. 

Клиентите имат богат избор от профилирани консултанти, пише списание GEO. „Prison Consulting" - така се нарича услугата, която се предлага на новопостъпващи за излежаване на присъдата си затворници. В САЩ това е процъфтяващ бизнесмодел, практикуван от бивши затворници, които съветват идващите след тях. Клиентите имат богат избор от профилирани консултанти, пише списание GEO.

Замразяват пенсиите за година

/КРОСС/ Нарастването на стажа и възрастта за пенсия спира за следващата година, а предложението замразяването на пенсионните условия да бъде за неопределен период от време бе отхвърлена от депутатите. Народните представители обсъждат окончателно промените в Кодекса за социално осигуряване. Поправките предвиждаха още въвеждане на възможност за предсрочно пенсиониране с намален размер на пенсията при недостиг на до 2 години стаж или възраст и спиране на увеличаването на стажа и възрастта за категорийните работници, но идеята също беше отхвърлена в пленарната зала. Първоначалният вариант на промените предвиждаше замразяване на възрастта и стажа за третата категория на труд да се въведе за неопределен период от време. Идеята очаквано доведе до размяна на остри реплики между опозицията и управляващите. "Не може да спираш нещо, което е започнало преди две години, което има за цел да направи системата по-устойчива с възможност за по-високи пенсии през следващите години, без да предлагаш нищо в замяна на това. Вие обричате сегашните и бъдещите пенсионери на ниски пенсии", каза бившият социален министър и депутат от ГЕРБ Тотю Младенов. По обвиненията, че настоящите управляващи обричат пенсионерите на ниски доходи, председателят на социалната комисия в парламента Корнелия Нинова посочи, че при заложените параметри в пенсионната реформа на ГЕРБ, "хората не могат да доживеят да вземат пенсия, камо ли да мислим дали ще е висока или ниска"

217 хил. лв. са дадени за обучения на служителите на "Български пощи"

Сумата е била разпределена за обучения и преквалификация на работниците за период от 20 месеца

    

Обама няма да ходи в Сочи, изпраща две лесбийки

Американският държавен глава се присъединява към компанията на германския и френския президент, които също казаха, че ще бойкотират Олимпиадата

Вливат по 4 литра плазма на ден на най-тежко обгорения в "Нефтохим", съобщават варненските лекари

Състоянието на Валентин е по-добро от вчера, диша самостоятелно, каза пред БЛИЦ директорът на клиниката по изгаряния във Военна болница във Варна д-р Въжаров. 51-годишният мъж заедно с още трима негови колеги пострадаха тежко и бяха обгорени при ремонт в "Нефтохим" в Бургас преди седмица.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване