Част от "Люлин" 8 без вода

Режимът ще бъде до 17:00 часа

    


Играта с чувала на Дядо Коледа приключва

Скрито чувалче на Дядо Коледа днес за последно се появява на една от страниците на Скрито чувалче на Дядо Коледа днес за последно се появява на една от страниците на "24 часа". То е част от играта на вестника "Намери чувала! Вземи подарък", която приключва днес. С нея всяка седмица от началото на месеца десетима читатели печелиха награди. Кои ще са победителите от тази седмица обаче, ще публикуваме в първите дни на януари.

Орешарски: Рейтингът на кабинета не е лош на фона на Европа

Пламен Орешарски

„Има ситуации, при които, особено в по-тежки икономически времена, при които правителствата губят подкрепа, но това не значи, че всеки път трябва да се правят избори. Гледах справка каква е обществената подкрепа за кабинетите на 28-те страни. Правителството ни не стои чак толкова лошо, когато гледаме цифрата 21 на сто вътре в страната. Има доста страни с по-ниска подкрепа.“

Това заяви пред „Дарик“ министър-председателят Пламен Орешарски в коментар по въпроса дали предстоящите евроизбори ще бъдат критерий за доверието в правителството.

„Всяко събитие трябва да се оценява на фона на времето, в което се случва, и ако проследим подкрепата за кабинети в Европа, въобще не сме на последните места, което означава, че има сложни процеси в самия континент или в глобален аспект. Нашият континент бе засегнат от остатъчните ефекти на кризата, тя завари Европа неподготвена – с големи публични дългове и дефицити, и кризата в Европа продължи по-дълго“, каза министър-председателят.

Попитан дали подкрепя тезата на ДПС, че евроизборите ще дадат отговор на въпроса дали правителството трябва да подаде оставка, Орешарски подчерта, че въпросът е предимно партиен и не зависи от самия него. Той обясни, че е фокусиран върху плана за работа на правителството и ще се старае да изпълнява задачите в нея, „дотогава, докато това е възможно“.

„Всички избори са мерило за обществените нагласи, доста по-надеждно от различните социологични тествания, в този аспект и евроизборите ще покажат структурата на обществените нагласи“, каза Орешарски.

Протестите

Министър-председателят коментира, че открива положителни черви в протестите. По думите му „филтрите в обществото стават по-чувствителни“. Орешарски за пореден път повтори тезата си, че с идването на настоящото управление гражданите са се отърсили от страха, който са изпитвали при управлението на ГЕРБ.

„Протестите са свидетелство за това, че след последните четири години обществото се освобождава от страха, започва да усеща с много по-голяма чувствителност всички процеси“, каза премиерът, но подчерта, че уважава само протестите, които имат ясни искания, а не са „отрицание заради самото отрицание“.

На въпроса дали съжалява за избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, премиерът заяви:

Отчетохме веднага, че е политическа грешка. Колко пъти да го повтаряме? 10 години, 20 години? За една грешка, която беше поправена веднага.

Статията "Орешарски: Рейтингът на кабинета не е лош на фона на Европа" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Дарик обявява политик и събитие на годината

Кой е политикът на 2013-та година - това ще стане ясно в ефира на Дарик радио днес. Точно в 09:00 започва предаването „Годината", в рамките на което ще бъдат обявени резултатите от поредната 18-та анкета на Дарик. Ирина Бокова, избрана за втори мандат за генерален директор на ЮНЕСКО, еврокомисарят Кристалина Георгиева, премиерът Пламен Орешарски, „Протестиращият човек" и президентът Росен Плевнелиев - това бяха номинациите на Дарик за Политик на 2013-та година, гласуването за които приключи вчера в 17:00 ч. Кой да бъде политикът на годината и ...

Ада Колау - "бялата лястовица" на длъжниците в Испания

Групата около Колау настоява за смекчаване на тежкото законодателство в областта на ипотечното кредитиране

    


Пътна обстановка в страната - 21 декември

Републиканските пътища са проходими при зимни условия Пътните настилки са сухи, на места мокри, частично заснежени и заледени, почистени и обработени. Намалена видимост поради мъгла до 100 м има в районите на Костинброд и Радко Димитриево и до 150 м в област Кюстендил.

Китайски милиардер изчезна във Франция при катастрофа с хеликоптер

Милиардерът от Хонконг Лам Кок изчезна вчера във Франция след катастрофа с хеликоптер, съобщи Франс прес, позовавайки се на френската жандармерия.

Читалището в с. Бойница отбеляза 110-та си годишнина в обновена сграда

Народно читалище „Надежда – 1903” в с. Бойница отбеляза  110 години от основаването си в обновена сграда. На тържествена церемония днес тя бе открита от областния управител на Видин инж. Кръстьо Спасов и кмета на община Бойница Анета Генчева. Сградата бе осветена с водосвет, отслужен от йеромонах Максим от Видинската света митрополия. Ансамбъл „Дунав” изнесе поздравителен концерт на сцената в обновения салон на читалището. Освен концертната зала, изцяло е реконструиран покривът на читалището. В полуразрушената доскоро сграда основно са ремонтир...

Пазарът очаква Фед да свива стимулите с по 10 млрд. долара на месец

Такава серия от предсказуеми стъпки ще доведе до разширяване на прозрачността и откритостта на Фед, коментира анализатор

    


"Синьо единство" решава днес ще подпише ли споразумението за Реформаторския блок


Националното представителство на "Синьо единство" се събира днес в София, за да реши дали партията ще подпише коалиционното споразумение за Реформаторския блок. Вчера останалите пет формации в блока - ДСБ, "Движение България на гражданите" (ДБГ), СДС, "Народна партия Свобода и достойнство" (НПСД) и БЗНС, продписаха документа, с който се задължиха да се явят заедно на следващите европейски, местни, парламентарни и президентски избори.

В понеделник лидерът на ДСБ Радан Кънев поиска...

Синодът заседава по избора на варненски владика

Светият Синод ще заседава днес. Той трябва да се произнесе по епархийския избор за нов Варненски и Великопреславски митрополит, който се проведе миналата седмица.

Morgan Stanley продаде бизнеса си с петрол на Роснефт

Сделката представлява смел ход за навлизане на американския пазар от страна на руския топ производител

    


Лиляна Павлова за Индира Ганди: Той казва...

На 19 декември бившата регионална министърка Лиляна Павлова направи интересно изказване в ефира на БТВ. Павлова цитира Индира Ганди, заела поста министър-председател на Индия. "И само да цитирам Индира Ганди. ТОЙ казва: "Хората се делят на две категории. Тези, които работят, тези, които вършат работа, и тези, които си приписват чуждите заслуги." Виж видео тук

Полина Ал-Битар: Надявам се нашата философия да достигне до повече хора

Разговаряме с Полина Ал-Битар, генерален мениджър на „Цептер-България”: - Zepter е на пазара в България над 20 години. Какво търси българинът тогава и какво търси сега? Zepter се прочу с етажната си система за готвене. Известни сме със съдовете за здравословно приготвяне на храна и до днес. Най-видимата промяна обаче е засиленият интерес към системата за пречистване на вода, Edelwasser. Тя е най-продаваният продукт в България последните две години. За това има много причини. Една от тях е, че хората разбраха, че водата в тръбопроводните мрежи не е хубава и че много здравословни проблеми се дължат на лошото качество на водата, която пием. През последните няколко години има и по-силен интерес към нашия порцелан и сервизите за напитки. Те се търсят традиционно много по...

Ким Бейсинджър - един модел на 60 години

Актрисата Ким Бейсинджър, която наскоро навърши 60 години, подписа договор с модната агенция IMG Models. За същата агенция работи и 17-годишната й дъщеря Ирландия Болдуин, чийто баща е актьорът Алек Болдуин. "Тялото на мама изглежда като тяло на момиче на моите години, това дори стряска", призна дъщерята в едно интервю. Тя подписа договора със същата агенция този март. Ким Бейсинждър се снима в киното от средата на 70-те години. Слава и донесоха ролите на "момичето на Бонд" във филма "Никога не казвай "никога" (1983) и Елизабет в еротичната драма "Девет и половина седмици" (1986). Ролята й във филма "Тайните на ЛоС Анджелис" (1997) й донесоха "Оскар" и "Златен глобус". В момента тя работи над два филма. Източник:...

21 декември в историята

Събития 1196 г. — Папа Целестин III дава на Тевтонския орден привилегии, подобни на другите ордени. 1266 г. — Английската кралска войска, след шестмесечна обсада влиза в замъка Кенилворт и разгромява първия парламент в историята на Англия.

Къде ще бъдат днес камерите на столичния КАТ


Всеки ден столичният КАТ сменя местоположението на камерите, които следят за нарушения на Закона за движение по пътищата. Списъкът за план-графика за разположението на устройствата се публикува на страницата на отдел "Пътна полиция" към СДВР. За удобство на читателите си "Дневник" публикува местата, където днес ще бъдат камерите.

Мобилни камери:
ТЕЦ София- посока надлез "Надежда"

бул."Рожен"-под надлез "Надежда"

с. Волуяк- посока гр. Костинброд
...

Двама си поделят награда за поезия

Оля Стоянова за стихосбирката Оля Стоянова за стихосбирката "Улица "Щастие" и Йордан Ефтимов с книгата "Сърцето не е създател" взеха наградата за поезия "Иван Николов", за 2013 г., присъждана от ИК "Жанет 45" за 19-и път. Двамата си поделиха 10 000 лева (на снимката са с издателката Божана Апостолова - вдясно). Тя връчи и 2 приза от свое име - на Иво Рафаилов и Крум Филипов.

Башар Рахал: Ромите са артистични и музикални

Актьорът разказва за участието си в „Корпус за бързо реагиране“

    


Спряха 5-и блок на АЕЦ Козлодуй

1000-мегаватовият пети блок на АЕЦ “Козлодуй” бе изключен от електроенергийната система на страната в петък следобед. Причината е установен пропуск в охладителната система на генератора му, съобщиха от ядрената централа.

Пленумът на БСП ще обсъжда позиция за бежанците


Националният съвет на БСП се събира днес за последно тази година.

На закрито заседание социалистите трябва да обсъдят партийна позиция за справяне с бежанската вълна. Досега депутатите от левицата подхождаха предпазливо към темата, заради обществените настроения в страната срещу имигрантите и в същото време нуждата да се спазват международните конвенции за закрила на бежанците, които страната е подписала.

Социалистите ще изслушат отчет за работата на четиримата си...

Коледен футболен турнир за деца

Областният съвет на БФС във Враца организира коледен турнир по футбол за деца, родени след 2001 година. Надпреварата ще се проведе на днес, от 9 часа, в спортната зала на Природо-математическа гимназия “Акад. Иван Ценов” и ще е под егидата на инж. Венцислав Василев - областен управител на Враца.   Футболните клубове, които са включени в турнира са „Ботев“ (Враца), „Локомотив“ (Мездра), „Чавдар“ (Бяла Слатина), „Дунав“ (Селановци), „Ботев“ (Козлодуй) и „Септември“ (Гложене)....

Усвоени са над 56% от парите по ОП "Конкурентоспособност"

В новия период по програмата няма да бъдат финансирани мегапроекти като газовата връзка със Сърбия или "София Техпарк"

    


Слънчево, със слаб вятър

Сутринта на много места в Дунавската равнина и в отделни райони на Южна България ще има мъгла. Над останалата част от страната ще преобладава ясно и слънчево време. Още сутринта ще задуха слаб запад-северозападен вятър, в Северна България до умерен и мъглите ще се разсеят. Температурите слабо ще се повишат - сутрешните ще са между минус 5 и 0 градуса, а максималните - предимно между 6 и 11 градуса, за Велико Търново около 9 градуса. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде значително по-високо от средното за месеца. Над планините времето ...

Прогноза за времето - 21 декември

През деня ще преобладава слънчево време. Още сутринта ще задуха слаб запад-северозападен вятър, в Северна България до умерен и мъглите ще се разсеят. Температурите слабо ще се повишат - сутрешните ще са между минус 5° и 0°, в София - минус 4°, максималните - предимно между 6° и 11°, в София: 6°-7°.

"Локомотив" /Г. Оряховица/ пусна в продажба календар за 2014 г.

„Локомотив” (Г.Оряховица) зарадва феновете си с календар за новата 2014 година.Постерът вече е в продажба. Привържениците на „черно-белите” могат да си го закупят от офиса на клуба или от вестникарските бутки. Цената на календара е 4 лева, съобщиха от клуба. Представителният отбор на клуба е разпуснат до средата на януари, когато ще започне подготовка за пролетния полусезон в Северозападната „В” група. През паузата се се водят разговори за привличането на един - двама футболисти, които да подсилят тима. Голмайстор на отбора през есента е Тихоми...

Юлия Иванчева: 2013 г. постави диагнозата "Така повече не може"


"Дневник" направи отново анкета сред политолози, социолози, икономисти и наблюдатели за тенденциите, скандалите, изненадите, уроците на 2013 г. Всички мнения може да намирате и в специалната тема "Годината". Прогнозите им за 2014 четете след Нова година. Днес публикуваме оценката на политолога Юлия Иванчева.

Какво спечели и какво загуби страната през годината?

- Загубихме илюзията, че можем да живеем прилично, независимо от това как и от кого се управлява държавата....

Американските бизнесмени захвърлят палтата за сметка на спортните якета

Спортните и топли якета са едно от решенията за студеното време, но те не са дотам практични

    


"Етър ВТ" провежда футболен турнир за деца в ДКС "В. Левски"

Със срещата между детските отбори на „Етър ВТ” и ОФК „Павликени” ще бъде открит Първият Коледен турнир по футбол. Надпреварата за Купата на „Етър ВТ” стартира днес от 9 часа в Двореца на културата и спорта “Васил Левски”. Турнирът е за деца, родени след 1 януари 2002 година, организатори са ФК “Етър Велико Търново” със съдействието на Зоналния съвет на БФС и Община Велико Търново. Отборите ще бъдат съставени от по 5 полеви играча плюс вратар. Мачовете в предварителните групи, в които ще се играе всеки срещу всеки, са от две полувремена по 15 ми...

Коледен павилион в Павликени предлага греяно вино и сладкиши

Греяно вино със 102 билки може да изпият павликенчани в новооткрития коледен павлион-базар до площад „Свобода” в подлеза на магазин „Браво” в Павликени. Преди седмица дървеният павилион беше открит, а вече десетки жители на града са опитали от нестандартното вино. Алкохолната напитка по стара лесичерска рецепта съдържа доста от традиционните за този край билки. В последните години към старата рецепта са добавени и карамфил, кардамон, корен от джинджифил, портокал и кафява захар, за да придобие виното специфичния си вкус. Ароматите се добавят, д...

Доган събра своите на парти, но не държа реч

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган традиционно събрал министри, депутати и висши партийци на коледно парти в т.нар. Боянски сараи в четвъртък вечерта, разказаха за “Труд” присъствали на тържеството.
За първи път обаче Сокола, макар и домакин на сбирката, не дръпнал политическа реч със заръки към своите за новата политическа година или пък с Почетният председател на ДПС Ахмед Доган традиционно събрал министри, депутати и висши партийци на коледно парти в т.нар. Боянски сараи в четвъртък вечерта, разказаха за “Труд” присъствали на тържеството. За първи път обаче Сокола, макар и домакин на сбирката, не дръпнал политическа реч със заръки към своите за новата политическа година или пък с

Автобусите се движат с празнично разписание

Вътрешноградският транспорт на територията на Община Пловдив ще работи днес с празнично разписание, съобщават от общинско предприятие "Организация и контрол на транспорта". Единствено линиите с номера 22 и 27 ще бъдат с делнично разписание тази събота. Автобусна линия № 18 ще работи с празнично разписание с делничен маршрут. Автобусни линии №№ 1, 9, 26 и 66 ще се движат с маршрутни разписания за събота....

Убиват "митничарката на ВИС", за да подчинят каналите на Самоковеца

През пролетта на 2001 г. контраразузнавачи са прихванали един от телефоните на контрабандист №1 по това време Константин Димитров-Самоковеца.
За да е максимално конспиративен подземният бос, ползва турска сим-карта, купена на името на българския футболист Костадин Видолов. Спецполицаите работят по оперативната разработка “Сателити” повече от 2 год През пролетта на 2001 г. контраразузнавачи са прихванали един от телефоните на контрабандист №1 по това време Константин Димитров-Самоковеца. За да е максимално конспиративен подземният бос, ползва турска сим-карта, купена на името на българския футболист Костадин Видолов. Спецполицаите работят по оперативната разработка “Сателити” повече от 2 год

Маргарита Попова и Михаил Миков свикват дискусия за българите в чужбина


По инициатива на вицепрезидента Маргарита Попова съвместно с председателя на Народното събрание Михаил Миков в парламента днес се организира дискусия, посветена на институционалното представителство на българите в чужбина. Това съобщиха от двете институции.

В работната среща ще участват представители на българските общности зад граница и на ангажираните български институции.

Основна тема на дискусията е създаването на Национален съвет на българите, живеещи извън...

Спират водата в „Люлин” 8 днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Люлин” 8, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с направа на водопроводна връзка по ул. „Търново” ж.к. „Люлин” 8, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Филиповско шосе” от бул. „Сливница” до бул. „Панчо Владигеров”, ул. 330 по ул. „Търново” от ул. „Филиповско шосе” до бул. „Панчо Владигеров”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернати...

Пътищата - частично заледени

Временна организация на тежкотоварните

Камерън заплаши да блокира нови страни-членки

Дейвид Камерън. Снимка БГНЕС/архив

Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън заплаши да блокира новите кандидат-членки на Европейския съюз, ако не бъдат въведени по-строги правила за имигрантите, пише The Mirror.

Камерън обяви драстичните си намерения след срещата на ръководителите на страните-членки в Брюксел вчера. Според британския премиер някои имигранти умишлено злоупотребяват с правото си на свободно пътуване в ЕС. По думите на Камерън сериозна част от имигрантите не търсят работи, а само социални помощи.

Премиерът на Великобритания бе категоричен, че няма да даде зелена светлина за новите кандидат-членки, ако те не се съгласят на всичките му условия. Като пример той посочи Турция, Сърбия, Македония и Албания.

Основното искане на Камерън е Великобритания да върне контрола над границите си, поне докато на Острова не се проведе референдум за членството на страната в ЕС, който е планиран за 2017 г.

Статията "Камерън заплаши да блокира нови страни-членки" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Четирима загинали на пътя за денонощие

Други двама са с опасност за живота

    


“Левски” продава екип на Стивън Джерард

И фланелка на Стивън Джерард бе разиграна на търга, който организира “Левски” снощи на шоуто “Синята Коледа”. Валентин Михов предостави екипа на славния капитан на “Ливърпул”. Началната цена за наддаването бе 4-цифрена в английски лири. Приходите отиват за школата на клуба.
 
За търга бяха приготвени и ред “сини” артикули. Появиха се фланелка на И фланелка на Стивън Джерард бе разиграна на търга, който организира “Левски” снощи на шоуто “Синята Коледа”. Валентин Михов предостави екипа на славния капитан на “Ливърпул”. Началната цена за наддаването бе 4-цифрена в английски лири. Приходите отиват за школата на клуба. За търга бяха приготвени и ред “сини” артикули. Появиха се фланелка на

Татяна Дончева напусна БСП


Бившият депутат и дългогодишен член на БСП Татяна Дончева е подала заявление за напускане на партията в началото на миналата седмица. Това потвърди пред "Дневник" председателят на районния съвет на БСП в Красно село Петър Апостолов, където членува Дончева.

Той обаче уточни, че има проблем с официалното обявяване на информацията, защото бившият депутат не е плащала членски внос от две години, а според устава на партията, ако не си плащаш вноската повече от една година - отпадаш...

Лупи обещава: ЦСКА ще бъде във финансов възход

"Това бе годината на спасението за отбора", каза силният човек на "Армията"

    


Последно заседание на министрите за 2013

Днес, на последното си заседание за годината, кабинетът ще приеме промени в закона за митниците и в закона за интеграция на хора с увреждания, съобщи БТВ. Министрите ще одобрят и Национален план за действие по заетостта през 2014 г., Национална стратегия за дългосрочна грижа и Национален план от инициативи за честване на 10-годишнината от членството на страната в НАТО.

Новият X Factor на България е Жана

Новият X Factor на България се казва Жана Бергендорф. След безапелационнoто си представяне във финалната вечер, тя зае първо място и остави след себе си Наско - на второ и Ана-Мария - на трето място. Тя започна с А Little Party Never Killed Nobody, последвано от "настръхващ" дует с Любо на Purple Rain на Prince. Финалната й песен - I Have Nothing на Уитни Хюстън, вдигна публиката на крака и я накара да скандира името й. "Благодаря на всички, които ме подкрепяха и на екипа, който ни направи професионалисти, това е ужасно силна емоция" - бяха първите думи на Жана, след като чу името си на победител.  

12 години от трагедията в "Индиго"

Днес се навършват 12 години от трагедията в бившата столична дискотека „Индиго". На 21 декември 2001 г. между 18:45 и 19:30 часа на стълбището пред заведението от притискане и задушаване загинаха 7 деца. През 2002 година край мястото на трагедията бе открит паметникът на скулптура Ставри Калинов „Дървото на живота" - със 7 клони и 7 листа, колкото са загиналите деца. Днес се въвежда организация на движението във връзка с честване пред монумента в памет на загиналите деца в дискотеката, съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 07.00 до 16.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства пред стадион „Юнак” в района около монумента, изграден в памет на загиналите деца, за да се осигури безпрепятствен достъп до м...

Валенсиен направи услуга на ПСЖ

Домакините от "Монако" не успяха да вземат победата и да се доближат до титлата. Валенсиен изненада "Монако" в мач от 19-ия кръг на Лига 1, след като се наложи с 2:1 като гост. Домакините, които заемат втора позиция в класирането и са основен конкурент на "ПСЖ" за трофея изиграха един от най-слабите си мачове за сезона. "Валенсиен", намиращ се в зоната на изпадащите отбори, поведе в 30-ата минута след автогол на Ерик Абидал. Гостите успяха да удвоят преднината си в 58-ата минута чрез Дукуртиу. "Монако" стигна до почетно попадение в края на срещата с попадение на Родригес (84), но "Валенсиен" успя да удърши победата с което поднесе голямата изненада. През втората част в тима на домакините се появи в игра...

БСП обсъжда евровота на последния си пленум

Централата на БСП на "Позитано" 20. Снимка: БГНЕС

Националният съвет на БСП ще се събере на последното си заседание за тази година. Сред основните теми на пленума ще бъдат предстоящите догодина избори за Европейски парламент.

Националният съвет на столетницата се събира в 11 ч. на „Позитанов“ 20. Ръководството вероятно ще обсъди и разпредели задачите около подготовката на левицата за евровота през май.

Очаква се да бъдат обсъдени редица други теми, сред които проектът „Белене“, газопровода „Южен поток“, както и 7-и блок на АЕЦ „Козлодуй“ и участието на „Уестингхаус“ в него.

Статията "БСП обсъжда евровота на последния си пленум" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Нина Добрев отиде с майка си на коледен купон в Белия дом

Българската актриса Нина Добрев заедно с майка си Михаела Константин отиде на благотворителен коледен купон в Белия дом преди дни. Двете се снимаха пред огромна коледна елха. Актрисата публикува фотоса в личния си профил в туитър. По-късно тя пусна там и снимка на майка си, която позира пред портрета на Джордж Вашингтон, първият президент на САЩ. Българската актриса Нина Добрев заедно с майка си Михаела Константин отиде на благотворителен коледен купон в Белия дом преди дни. Двете се снимаха пред огромна коледна елха. Актрисата публикува фотоса в личния си профил в туитър. По-късно тя пусна там и снимка на майка си, която позира пред портрета на Джордж Вашингтон, първият президент на САЩ.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване