Каруцар пострада в катастрофа във Варненско

Каруцар пострада в катастрофа край село Гроздьово, съобщиха за Дарик от „Пътна полиция”. Конят се е подплашил и се е ударил в лек автомобил. При инцидента е ранен каруцарят, който се е разминал с леки наранявания. От КАТ нямаха информация какво се е случило с животното.

77% от французите смятат, че любовната връзка на Оланд е лична тема

Все повече подробности за предполагаемата любовна афера на Франсоа Оланд стават известни.
В петък списанието Closer съобщи, че френският държавен глава има любовна афера с 41-годишната актриса Жюли Гайе.
Два дни по-късно бе обявено, че официалната половинка на държавния глава Валери Трирвильор (на 48 години) е хоспитализирана заради Все повече подробности за предполагаемата любовна афера на Франсоа Оланд стават известни. В петък списанието Closer съобщи, че френският държавен глава има любовна афера с 41-годишната актриса Жюли Гайе. Два дни по-късно бе обявено, че официалната половинка на държавния глава Валери Трирвильор (на 48 години) е хоспитализирана заради

Бащата на пилота Дженсън Бътън почина внезапно от сърдечен удар

Джон Бътън, бащата на световния шампион от Джон Бътън, бащата на световния шампион от "Формула 1" Дженсън Бътън и бивш състезател по рали крос, почина на 70-годишна възраст в своя дом във Франция. Предполага се, че става дума за внезапен сърдечен удар. Бътън-старши често се описваше като най-големия фен на своя син. Той е причината за кариерата на Дженсън в автомобилните спортове и пропу

Внезапен сърдечен удар покоси бащата на Дженсън Бътън

Джон Бътън, бащата на световния шампион от "Формула 1" Дженсън Бътън и бивш състезател по рали крос, почина на 70-годишна възраст в своя дом във Франция. Предполага се, че става дума за внезапен сърдечен удар.

Бътън-старши често се описваше като най-големия фен на своя син. Той е причината за кариерата на Дженсън в автомобилните спортове и пропу Джон Бътън, бащата на световния шампион от "Формула 1" Дженсън Бътън и бивш състезател по рали крос, почина на 70-годишна възраст в своя дом във Франция. Предполага се, че става дума за внезапен сърдечен удар. Бътън-старши често се описваше като най-големия фен на своя син. Той е причината за кариерата на Дженсън в автомобилните спортове и пропу

Сестричката на Ким смени екзекутирания чичо

По-малката сестра на лидера на КНДР Ким Чен Ун ще разпределя финансите в Трудовата партия на Корея вместо чичо им Джан Сон Тхек, който беше екзекутиран през декември 2013 г.

Сурвачка в евро и всички екстри

Ромски деца сурвакат за здраве на Банго Василий

    


Депутатите ни струваха 6,4 млн. лева за 7 месеца

Българският данъкоплатец е платил 6 437 248 лева за заплати и разходи за командировки на депутатите от 42-рия парламент. Сумата е натрупана за периода от 21 май до 31 декември м.г., по време на който избраниците са били и в лятна, и в зимна ваканция. 
Това сочат данните от справка по Закона за достъп до обществена информация, изготвена по искане Българският данъкоплатец е платил 6 437 248 лева за заплати и разходи за командировки на депутатите от 42-рия парламент. Сумата е натрупана за периода от 21 май до 31 декември м.г., по време на който избраниците са били и в лятна, и в зимна ваканция. Това сочат данните от справка по Закона за достъп до обществена информация, изготвена по искане

Дърева: Борисов иска всичко да се върти около малкото пръстче на едното му краче

Бойко Борисов се стреми към президентския пост, а Георги Първанов - към премиерското място. Тази политическа стратегия, която е известна от момента, в който вторият е напуснал „Дондуков Бойко Борисов се стреми към президентския пост, а Георги Първанов - към премиерското място. Тази политическа стратегия, която е известна от момента, в който вторият е напуснал „Дондуков" 2, обявиха пред Би Ти Ви Велислава Дърева - журналист, и Мария Пиргова - политолог, след политическата офанзива от страна на АБВ, започнала преди дни. По думите им

Участваш в друга листа - приключваш с БСП

Мая Манолова се надява Първанов и Калфин да размислят

    


Франция ще подкрепя Гърция време на председателство ѝ на ЕС

/КРОСС/ "Франция ще бъде на страната на Гърция, за да я подкрепя по време на нейното председателство на Съвета на Европейския съюз, което ще бъде упражнено успешно. Това заяви френският външен министър Лоран Фабиюс след разговори в Париж с гръцкия вицепремиер и външен министър Евангелос Венизелос", предаде агенция АНА-МПА, цитирана от Дневник. Фабиюс каза, че следващите шест месеца ще бъдат много важни за гръцкото председателство, защото има много висящи въпроси, които трябва да бъдат решени, и защото предстоят изборите за Европейски парламент. Първият френски дипломат окачестви двустранните връзки с Гърция като изключителни в културната и икономическата област, изказвайки пожелания за по-голямо присъствие на френския бизнес в Гърция. Той подчерта, че по много от обсъжданите въпроси на разговорите е имало пълно съвпадение на мненията и че приоритет трябва да бъде даден на растежа и заетостта, на банковия съюз и на въпросите на труда. Разговорите са засегнали също и темата за Сирия. Двамата дипломати са посочили като обща цел на Франция и Гърция успеха на конференцията Женева-2 за създаване на преходно правителство в Сирия.    

Задължителното пенсиониране - дискриминация или панацея?

Идеята на червен депутат дошла след среща с пенсионери

    


Обама и Рахой се обединиха за ползите от споразумение за свободна търговия между САЩ и ЕС


Президентът на САЩ Барак Обама и испанският премиер Мариано Рахой се обединиха около мнението, че едно трансатлантическо споразумение за свободна търговия ще е от полза както за Съединените щати, така и за Европейския съюз, предадоха световните агенции.

Сключването на такъв договор ще подкрепи и американската, и европейската икономика, и ще създаде така необходими работни места, аргументираха се Обама и Рахой след среща в Белия дом във Вашингтон.

Президентът на САЩ похвали...

Футболни топки за децата от село Кърналово от Борисов

/КРОСС/ Бойко Борисов продължава с благотворителните си жестове. След като финансово подпомогна нуждаещото се семейство Манови от с. Раждавица, днес във Фейсбук профила си Борисов публикува снимки от още един балогороден жест - лидерът на ГЕРБ подарил хутболни топки на момчетата от село Кърналово. Преди няколко седмици във Фейсбук получих съобщение, че детските отбори на футболната школа в село Кърналово се нуждаят от нови топки. И днес ми изпратиха тези снимки. Много съм щастлив да видя усмивките на тези сладури след като им изпратих 25 нови топки. Разбрах, че там тренират 40 малки футболисти от Кърналово, Петрич и околните села. Желая им да са живи и здрави и да станат много добри футболисти, обяснява Борисов в социалната мрежа. 

Мъж загина край жп спирка в Кюстендилско

Мъж е загинал при железопътен инцидент край село Усойка. община Бобошево, съобщи „Фокус", позовавайки се на източници от Областна дирекция на МВР - Кюстендил.

Инцидентът е станал малко след 19 часа снощи около железопътната спирка при селото. Разследването на инцидента се води от екип на „Транспортна полиция".
Мъж е загинал при железопътен инцидент край село Усойка. община Бобошево, съобщи „Фокус", позовавайки се на източници от Областна дирекция на МВР - Кюстендил. Инцидентът е станал малко след 19 часа снощи около железопътната спирка при селото. Разследването на инцидента се води от екип на „Транспортна полиция".

Предаде ли Първанов БСП?

Коментари и реакции на случващото се в БСП

Калфин: Питам БСП за Пеевски, Сидеров и правилата в коалицията

Гражданската инициатива на президента Георги Първанов АБВ ще регистрира алтернативна листа за изборите за Европейски парламент. Нямам абсолютно никакви забележки към ръководството на БСП. Имам огромна благодарност към тези хора, които ме номинираха и имах доверието им.

Централата на ГЕРБ във Варна осъмна със счупено стъкло

Едно стъклата на партийната централа на ГЕРБ на ул. „Сан Стефано” е счупено с камък, видя репортер на Дарик. Най-вероятно става дума за хулиганска проява, извършена тази нощ. Това е пореден случай на вандалски действия срещу ГЕРБ във Варна.

Кънчев: Първанов краде медийното внимание за нашия празник Банго Васил

/КРОСС/ Първанов е патологичен лъжец, но е и крадец - в момента краде медийното внимание за нашия празник Банго Васил. Това каза лидерът на „Евророма" Цветелин Кънчев в студиото на ТВ7 и поздрави всички цигани с празника. Днес е Ромската Нова година - един най-големите и най-почитаните празници от всички ромски групи у нас. Празникът се нарича още Василица, Васильовден или Банго Василий /куцият Васил/. Празнуването на Василица е свързано с няколко ромски легенди. В някои от тях Банго Васил е застъпник и защитник на ромите. Той възстановява моста, разрушен от дявола, по който преминават ромите. В други легенди Банго Васил е куц овчар, който спасява давещо се ромско дете или пък приютява бягащ от неприятелите си циганин. Според друга легенда той спасил циганския род от удавяне в бушуващото море. Дълбоките води щели да погълнат ромите, но беловласият светия им изпратил ято гъски. Ромите се покачили на тях и стигнали невредими до отсрещния бряг. Оттогава те почитат своя спасител на 14 януари и в негова чест наричат празника Василица. Банго Васил е семеен празник и задължително се посреща с птиче месо - гъска или петел. При всички ромски групи вечерята на 13 срещу 14 януари играе изключително важна роля и е изпълнена с богата символика. На трапезата има сърми, баница с късмети, питка, вино, ракия. Трапезата се прекадява и благославя, всички си вземат прошка с целуване на ръка

Google купи Nest за 3,2 млрд. долара

Компанията Google Inc. направи огромна стъпка в историята си, купувайки създателите „умния“ термостат Nest за 3,2 млрд. долара. По този начин...

"Златен глобус" с най-висока гледаемост от десетилетие

За втора поредна година водещи бяха Тина Фей и Ейми Полър

    


Евророма: „Русият ангел" да остане в Гърция, родителите й не са роми

/КРОСС/ „Русият ангел" Мария трябва да остане в Гърция. Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 лидерът на „Евророма" Цветелин Кънчев. "Родителите на Мария не са цигани. Тези хора не се определят като такива, забелязахте ли с каква ненавист говорят за тях, казват „не искаме да я дадем на циганите". Те се определят като миллет, не говорят цигански, а турски, но не заради това искаме да остане в Гърция. Не е важно кой е родил детето, а кой го е отгледал и му е дал ръка в живота, а хората, които са я отглеждали в Гърция, са се грижили добре за нея", смята Кънчев. „И от нас се знае, знае се и от гръцкия съд, че е много хубаво да остане в Гърция. Западните медии развиха версията, че „била спасена от катуна". Не са събирани пари посредством Мария", твърди той. Кънчев коментира изказване на шефа на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество Пламен Георгиев, който в предаването „Лице в лице" на бТВ разкри няколко случая, по които комисията му работи: „Аз бях оправдан. Законите важат ли за мен или не важат, а щом съм оправдан, трябва да ми върнат имуществото, което са запорирали", каза Кънчев. Той коментира и скандала с Волен Сидеров.„Около лидера на „Атака" има толкова мъгла, че не се наемам да коментирам нищо. Във френското посолство има толкова високомерие. Дори наскоро споделих в Париж за това високомерие

Мъж загина при жп инцидент в Кюстендилско

Мъж е загинал при железопътен инцидент край село Усойка. община Бобошево, съобщи „Фокус Мъж е загинал при железопътен инцидент край село Усойка. община Бобошево, съобщи „Фокус", позовавайки се на източници от Областна дирекция на МВР - Кюстендил. Инцидентът е станал малко след 19 часа снощи около железопътната спирка при селото. Разследването на инцидента се води от екип на „Транспортна полиция".

АБВ-то ще възражда левицата: БСП се нуждае от катарзис

Първанов: Никой от членовете на движението няма да напуска столетницата

    


Грипна епидемия до три дни

В София-област всеки 281 на 10 000 души са болни. Само преди седмица заразените са били двойно по-малко. До три дни ще бъде обявена и грипна епидемия. Високи са стойностите и на заразените в столицата – 177 болни на 10 000, както и в Пазарджик – със 191. Пред епидемия са още Стара Загора, Плевен, Видин, Смолян, Русе и Бургас.

Колебание в цената на златото

Златото с незабавна доставка поскъпна, след което поевтиня с 0,3% и се търгуваше за 1 251.57 долара за тройунция в 09:45 ч. на борсата в Сингапур,...

Орешарски: Вдигане на данъци не обсъждаме

Пламен Орешарски, министър-председател на Република България  - Все по-често ви чуваме да казвате "трудното свърши, идва по-трудното". За кого ще е най-трудно, г-н премиер?  - За правителството, разбира се. Предстои да убедим гражданите, че усилията ни дават резултати. В една силно инерционна система, каквато е икономиката, това не е никак лесно. Често ефектите от усилията на един кабинет се усещат след време, понякога в следващ мандат. А ние още не сме излезли от негативните последици от управлението в последните четири години. Затова е по-трудно. - Каква е равносметката ви за 6 месеца? Виждате ли други грешни стъпки след онзи емблематичен опит за назначение? Кое ви радва със случването си?  - Едва ли всичките ни действия са били перфектни, но все пак защо започвате с грешните, а не с добрите решения? Пък и по-приемливо би било грешките да се оценяват след по-дълъг времеви период и не точно от мен. Най-много се радвам, че страхът се оттегли от обществения ни живот. - Кажете три най-важни намерения на кабинета ви за тази година?  - Икономическо възстановяване и насърчаване на растежа, подобряване на административните услуги, рационализиране на здравеопазването - модернизиране на спешната помощ, рационализиране на лекарствената политика, реорганизиране на болничната помощ или поне подготовката за подобно реорганизиране

5 деца от бежанския лагер заболяха от пневмония и възпалителни проблеми

Пет деца от бежанския лагер в село Ковачевци са настанени в детското отделение в МБАЛ "Рахила Ангелова". Това каза директорът на болницата д-р Вяра Церовска пред репортер на ZaPernik.com.

"Децата са с възпалителни проблеми и пневмония. Те са на възраст до 10 години и са настанени в болничното заведение през последните няколко дни.", каза още д-р Церовска.

Полагат се нужните грижи за възстановяването на децата. МБАЛ "Рахила...

Продължава

General Motors с две награди от автоизложението в Детройт

Ford зарадва посетителите с обновения F150, чието купе е изработено от 95% здрави алуминиеви сплави

    


Първанов: АБВ ще има самостоятелна листа, но никой не напуска БСП

Националната гражданска инициатива АБВ тръгва към евроизборите със самостоятелна листа. Това каза на пресконференция Георги Първанов от инициативата, предаде „Фокус”. „Д...

Ръководството на БСП е в тежка зависимост

Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде. Ръководството на БСП е в тежка зависимост. Това каза на пресконференция Георги Първанов от Национална гражданска инициатива „...

Южноафрикански риби нападат лястовички

Южноафрикански зоолози са заснели как тигрова риба напада лястовички, пикиращи ниско над водата, предаде БГНЕС. Описаните случаи са от националния парк Мапунгубве се на север в ЮАР. Учените снимал...

Днес е Ромската Нова година

Днес се празнува ромската Нова година. Банго Васил, Банго Васили, още и Банго Василий (Васильовден), наричан още Василица е най-големият празник на ромите. Празникът се отбелязва на 13, 14 и 15 януар...

Всеки пети пътува без билет в междуградските рейсове

Между 20 и 25 на сто от пътниците в междуградските автобусни линии пътуват, без да плащат билет или ползват отстъпка в цената. Това съобщиха от Националното сдружение на автобусните превозвачи в България (НСАПБ). Организацията информира, че отстъпки от цената на билета получават 11 правоползващи групи, сред които деца, ученици, пенсионери, държавни служители.

28-годишен българин се обеси в затвор в Кипър

Пето самоубийство разтърси Централния затвор в кипърската столица Никозия.
28-годишен българин, излежаващ 12-годишна присъда за изнасилване, е открит мъртъв, обесен в килията си с чаршаф, около 2:30 ч. тази нощ, съобщава "Български новини".
Резултатите от аутопсията се очаква да станат ясни в сряда сутринта, съобщи Кипърската информационна Пето самоубийство разтърси Централния затвор в кипърската столица Никозия. 28-годишен българин, излежаващ 12-годишна присъда за изнасилване, е открит мъртъв, обесен в килията си с чаршаф, около 2:30 ч. тази нощ, съобщава "Български новини". Резултатите от аутопсията се очаква да станат ясни в сряда сутринта, съобщи Кипърската информационна

САЩ и Великобритания може да оттеглят подкрепата си за сирийската опозиция

Това може да се случи, ако тя не се включи в мирните преговори в Швейцария

    


КНСБ: Задължителното пенсиониране е дискриминация по възраст

/КРОСС/ "Ивайло Калфин допусна грешка с решението си, той е употребен. Преди избори едва ли нашите структури ще допуснат разцепление. В момента се получава така, че един от хората с най-много номинации за листата ни смята да участва по друг начин в евроизборите. Смятам, че това, което се случва в момента не е в негова полза". Това каза областният председател на БСП в Кърджали Милко Багдасаров в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин". "Винаги е имало спорове в партията, но вътре в партията дискусията в навечерието на конгрес ще даде резултат. Днес предстои заседание на изпълнителното бюро на БСП", допълни той. По темата за задължителното пенсиониране той заяви, че партията е "за" да се въведе задължителното пенсиониране. "В публичния сектор и в образованието има доста хора, които стоят след навършване на възрастта за пенсиониране. По този начин младите не могат да си намерят работа и се задръства системата", смята Багдасаров. "Това е дискриминация по възраст. Всеки може да работи докато има качества и сили. Конституционното правото за пенсия не може да противоречи на другото право за достъп до работа. Да се решават икономически интереси през други хора е неправилно". Това смята от своя страна вицепрезидентът на КНСБ Чавдар Христов. "Държавните служители са неравнопоставени - при навършване на възраст за пенсиониране работодателят ги пенсионира. Нека да дадем възможност на младите за работа

Българин, осъден за изнасилване, се обеси в затвор в Кипър

Пето самоубийство разтърси Централния затвор в кипърската столица Никозия.
28-годишен българин, излежаващ 12-годишна присъда за изнасилване, е открит мъртъв, обесен в килията си с чаршаф, около 2:30 ч. тази нощ, съобщава Пето самоубийство разтърси Централния затвор в кипърската столица Никозия. 28-годишен българин, излежаващ 12-годишна присъда за изнасилване, е открит мъртъв, обесен в килията си с чаршаф, около 2:30 ч. тази нощ, съобщава "Български новини". Резултатите от аутопсията се очаква да станат ясни в сряда сутринта, съобщи Кипърската информационна

Инвалидите са си супер

/КРОСС/ Винаги малко съм се притеснявал от думата "инвалид". Говорили сме си много колко неправилно и грубо, по някакъв начин, звучи. Може би, защото ни напомняше на английската дума "invalid" - невалиден, недействителен. Имахме дори идея, с каква друга дума бихме я заменили, но, естествено, както става с всички добри идеи, и тази потъна някъде. Затова си останахме с думата "инвалиди".На същото място като че ли са отишли всички идеи и проекти, свързани с достъпността до обществени места на "инвалидите". Повечето големи магазини се понапънаха да осигурят достъп до безкрайните си щандове.Друг е въпросът обаче доколко са достъпни тротоарите за тези хора, как често са принудени да скачат на улицата с количките си, сред всичките автомобили и да се сливат в безрасъдното и винаги непридвидимо движение на нашия мил град София.Не искам да мисля за останалите препятствия, с които хората трябва да се справят по време на сутрешната си разходка или когато се наложи да отидат до магазина.Още по-малко ми се мисли за чисто финансовата подкрепа, която се полага на тези хора, как съществуват те в малките градове и села, където с построяването на рампи често се нагърбват най-обикновените добронамерени хора.Защото обикновения човек е нагърбен със задачата да спаси всички в нужда

Ето така изглежда вашият кликащ ден пред компютъра (ВИДЕО)

Клик, клик, клик. Хипнотизиращо, нали? Клик. Доста пъти дори не осъзнаваме колко често кликаме ежедневно върху всякакви неща, докато сме пред...

ФБР изпраща специални агенти на Олимпиадата в Сочи

Осигуряването на сигурността на всички Олимпийски игри е огромно предизвикателство, заявиха от щатската институция

    


Келън Луц дарил $200 000 на български приют за кучета

Актьорът дори кръстил едно от тях Херкулес, което си намерило и собственик

    


Негативното настроение на Wall Street се пренесе върху борсите в Азия

Японският индекс Nikkei 225 изтри цели 3,1% от стойността си след лошите данни за дефицита по текущата сметка на страната

    


Търговският обмен между Полша и България е балансиран

За миналата година е в рамките на на 1 млрд. евро

    


Франция обеща да бъде на страната на Гърция по време на председателство ѝ на ЕС


Франция ще бъде на страната на Гърция, за да я подкрепя по време на нейното председателство на Съвета на Европейския съюз, което ще бъде упражнено успешно. Това заяви френският външен министър Лоран Фабиюс след разговори в Париж с гръцкия вицепремиер и външен министър Евангелос Венизелос, предаде агенция АНА-МПА, цитирана от БТА.

Фабиюс каза, че следващите шест месеца ще бъдат много важни за гръцкото председателство, защото има много висящи въпроси, които трябва да бъдат решени, и...

Григор Димитров премина първия кръг в Австралия

Българският тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг на ”Оустрелиън Оупън” след победа с 6:7 (7), 6:4, 6:4, 6:3 над американеца Брадли Клан. Срещата на Димитров с 93-ия в световната ранглиста се оказа трудна и продължи 2.34 минути. В следващия кръг българинът ще се изправи срещу тайванеца Йен-Сун Лу, който е 53-и в света. Досега двамата не са играли заедно. През цялата среща с Клан Димитров сервираше стабилно и не позволи на Клан нито веднъж да стигне до възможност за пробив. Освен това той допусна само четири непредизвикани грешки срещу девет за американеца. В първия сет 22-ият в света можеше да пробие съперника си, но не се възползва и се стигна до тайбрек. В него българинът пропусна и два сетбола. Загубеният сет не се отрази отрицателно на играта на Димитров. Той продължи с добрия начален удар, но в следващите два сета взе по един пробив, с които направи обрат в резултата в мача. В четвъртия сет българинът два пъти проби американеца и стигна до 6:3. Григор Димитров преодолява първия кръг в Мелбърн за трети път в кариерата си.

Шерше ла фам? Не, шерше ла Меркел

“Ти би ли спала с този мъж?” Това заглавие на челната страница на британския вестник “Дейли мейл” разбуни в края на 90-те години целия свят, тъй като до него бе публикувана снимката на тогавашния външен министър Робин Кук. Малко преди развода си с него съпругата му го обвини, че е имал шест любовници. На снимката министърът бе показан в цялата “Ти би ли спала с този мъж?” Това заглавие на челната страница на британския вестник “Дейли мейл” разбуни в края на 90-те години целия свят, тъй като до него бе публикувана снимката на тогавашния външен министър Робин Кук. Малко преди развода си с него съпругата му го обвини, че е имал шест любовници. На снимката министърът бе показан в цялата

Калфин: АБВ ще има алтернативна листа за евроизборите

/КРОСС/ "Гражданската инициатива на президента Георги Първанов АБВ ще регистрира алтернативна листа за изборите за Европейски парламент". Това потвърди в предаването "Преди всички" евродепутатът Ивайло Калфин. "Нямам абсолютно никакви забележки към ръководството на БСП. Имам огромна благодарност към тези хора, които ме номинираха и имах доверието им. Имах разговори с ръководството на БСП, включително и през последните дни. Надявам се те да дадат публично оценката, която дадоха, с виждания за предно място в листата", добаби още той. "Все повече смислени и свестни хора излизат от политиката и тя се пълни с хора, на които едва ли можете да се сетите за имената им. Все повече започват да се преплитат бизнес интереси с политически интереси. За съжаление ми е трудно да кажа, особено след действията от последните месеци на управлението, че правителството на БСП и на левицата не спомага за това нещо", каза още Калфин. "Ако исках спокоен живот на евродепутат, щях да си мълча. Имаме разлики в политики, разлики във виждания и натрупвания на критична маса на доверие към държавните институции", сподели той. По повод критиките към президента Първанов за връзки с олигархията, той отбеляза, че се дават от хора, които до вчера никой не е познавал, докато бившия държавен глава е от доста години в политиката

Един район остава без вода днес във Варна

От ВиК-дружеството във Варна съобщиха за Moreto.net, че поради авария без вода днес ще са абонатите около улиците "Места","Инж.Каракулаков" и "Средец" Аварията се очаква да бъде отстранена в ранния следобяд, а водоподаването възстановено до 15 часа, уточниха от ВиК-Варна.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване