Кучето убиец в Блекбърн било от забранена порода

Кучето, което уби 11-месечно бебе във Великобритания, е било от забранена в страната порода.

Вътрешният министър: Акцията на жандармерията не е театър

Вътрешният министър Цветлин Йовчев защити предимно медийната засега акция на полицията срещу битовата престъпност и обяви, че не става въпрос за "театър".   "Ще се убедите в това", заяви Йовчев.   Показната акция на МВР с изпращането на жандармерия в няколко области със завишена битова престъпност бе широко отразена от медиите, като съвпадна случайно и с вота на недоверие към правителството заради проблеми със сигурността.   "Акцията е била обявена публично с превантивна цел", обясни Йовчев и добави, че е било необходимо да се информират възрастните хора предварително, за да не се притеснят при появата на жандармерия.   Той каза, че служителите на жандармерията са добре подготвени и че се създава организация, при която жандармерията оттук нататък да не седи само в казармите, а да бъде ангажирана.   Йовчев коментира, че сегашното ръководство на МВР се справя по-добре от предишното, но все още не е доволен от резултатите.   "Аз не мисля, че в една такава ситуация трябва да има победители и победени. Нашата самооценка е, че се справяме по-добре, но не сме доволни от сегашните резултати. Имаме идея как ще се подобрят и ще работим целенасочено в тази посока", отбеляза Йовчев.   Йовчев коментира и критиките на президента Росен Плевнелиев, че управляващите готвят "под масата" законите за спецслужбите и се канят да му отнемат конституционни права.   Вътрешният министър каза, че проектозаконът за управление на системата за национална сигурност е на ниво Министерски съвет и все още не е започнала фазата на съгласувателни процедури.   "Не мога да коментирам твърдения от рода - "чух, че ще ми отнемат конституционни правомощия", заяви Йовчев и допълни, че Конституционният съд няма да допусне да бъдат отнети права на който и да е гражданин, камо ли на държавния глава.   Законите за спецслужбите бяха изготвени още миналата година, но БСП и ДПС вече обявиха, че не смятат да се съобразят с постигнатото тогава съгласие и обсъждат възможността да отнемат правото на президента да назначава със свой указ шефовете на службите. Освен това се готвят да "извадят" от президентството и Националната служба за охрана (НСО), въпреки че по-рано бе планирано към изпълнителната власт да мине само Националната разузнавателна служба (НРС).

Вътрешният министър успокои, че акцията с жандармерията не е театър

Вътрешният министър Цветлин Йовчев защити предимно медийната засега акция на полицията срещу битовата престъпност и обяви, че не става въпрос за "театър".   "Ще се убедите в това", заяви Йовчев.   Показната акция на МВР с изпращането на жандармерия в няколко области със завишена битова престъпност бе широко отразена от медиите, като съвпадна случайно и с вота на недоверие към правителството заради проблеми със сигурността.   "Акцията е била обявена публично с превантивна цел", обясни Йовчев и добави, че е било необходимо да се информират възрастните хора предварително, за да не се притеснят при появата на жандармерия.   Той каза, че служителите на жандармерията са добре подготвени и че се създава организация, при която жандармерията оттук нататък да не седи само в казармите, а да бъде ангажирана.   Йовчев коментира, че сегашното ръководство на МВР се справя по-добре от предишното, но все още не е доволен от резултатите.   "Аз не мисля, че в една такава ситуация трябва да има победители и победени. Нашата самооценка е, че се справяме по-добре, но не сме доволни от сегашните резултати. Имаме идея как ще се подобрят и ще работим целенасочено в тази посока", отбеляза Йовчев.   Йовчев коментира и критиките на президента Росен Плевнелиев, че управляващите готвят "под масата" законите за спецслужбите и се канят да му отнемат конституционни права.   Вътрешният министър каза, че проектът на закон за управление на системата за национална сигурност е на ниво Министерски съвет и все още не е започнала фазата на съгласувателни процедури.   "Не мога да коментирам твърдения от рода - "чух, че ще ми отнемат конституционни правомощия", заяви Йовчев и допълни, че Конституционният съд няма да допусне да бъдат отнети права на който и да е гражданин, камо ли на държавния глава.   Законите за спецслужбите бяха изготвени още миналата година, но БСП и ДПС вече обявиха, че не смятат да се съобразят с постигнатото тогава съгласие и обсъждат възможността да отнемат правото на президента да назначава със свой указ шефовете на службите. Освен това се готвят да "извадят" от президентството и Националната служба за охрана (НСО), въпреки че по-рано бе планирано към изпълнителната власт да мине само Националната разузнавателна служба (НРС).

Orange Полша отчете загуба през четвъртото тримесечие

Приходите ще спрат да падат едва след втората половина на годината, прогнозират от компанията

    


Осъдиха мъж на 16 месеца затвор, спал с 13-годишна

28-годишен мъж от Шивачево бе осъден на една година и четири месеца лишаване от свобода с четири години изпитателен срок за сексуален контакт с малолетна, съобщиха от Районен съд - Сливен. Присъдата е постановена е при съкратено съдебно следствие след призната от подсъдимия вина.

Мъжът се запознал с 13-годишната в ямболското село Скалица през ян 28-годишен мъж от Шивачево бе осъден на една година и четири месеца лишаване от свобода с четири години изпитателен срок за сексуален контакт с малолетна, съобщиха от Районен съд - Сливен. Присъдата е постановена е при съкратено съдебно следствие след призната от подсъдимия вина. Мъжът се запознал с 13-годишната в ямболското село Скалица през ян

Енерго-про пуска изнесен мобилен офис в малките населени места

Дружеството започна кампания "В услуга на клиента"

    


Какво отведе Мира Добрева в Чили

Едно от лицата на Националната телевизия – Мира Добрева, в последно време непрекъснато пътува по различни екзотични дестинации. След като миналата...

Сватба в затвора навръх Свети Валентин

Пловдив /КРОСС/ Сватба в затвора ще има на Свети Валентин в Пловдив, съобщиха за Дарик от общинското предприятие „Обредни дейности". Сключването на граждански брак зад решетките е планирано за 14 февруари от 12.30 часа. Сватби зад решетките на Пловдивския затвор се правят рядко и има по 2-3 такива ритуала годишно. Сега обаче това ще се случи и в на Деня на влюбените. Ритуалът обаче ще мине без традиционната за важното събитие музика. Още 7 двойки ще си обещаят вярност един на друг този петък в Пловдив. Всички са български граждани. Само един от ритуалите ще бъде в Стария град, а останалите ще са в централния дом на младоженците.

Махат статуята на Христос от хотела на Ванко 1

Пловдив /КРОСС/ Кичозната бронзова фигура на Христос на покрива на бившия хотел на Ванко 1 ще бъде премахната. Цялага сграда ще стане ведомствена и ще се използва за нуждите на администрацията, каза кметът Иван Тотев, цитиран от „Марица". Според него, не е редно на ведомствена сграда да има подобна статуя и това налага премахването й. За цялостната реконструкция на бившия хотел са предвидени 1.5 милиона лева от бюджета на общината.Изпълнител на ремонта ще бъде избран след търг по Закона за обществените поръчки, а обявата за него излиза в края на настоящата седмица. От атрибутите ще се запази само басейнът на покрива, край който е предвидено кафене.В партера и на първите два етажа на сградата ще се настани администрацията на район „Източен". Тук ще е и работното място на главния инженер на община Пловдив, заедно с екипа му. На шестия етаж пък е предвидено създаването на Център за градска мобилност.Оттук ще се контролира трафика и движението на градския транспорт.

Български евродепутат: С филм за цар Самуил Скопие пак поругава българската история


С проекта за филм за цар Самуил продължава поругаването на българското културно-историческо наследство в Република Македония, заяви българският евродептуат от групата на Европейската народна партия Андрей Ковачев. Той съобщи, че е научил с безпокойство за нов филмов проект в Република Македония, финансиран от Македонския филмов фонд с половин милион евро държавни средства, за живота на цар Самуил.

По думите на Ковачев за пореден път в Република Македония ще бъде направен опит за...

Мъж ще лежи 16 месеца в затвора заради секс с 13-годишна

28-годишен мъж от Шивачево бе осъден на една година и четири месеца лишаване от свобода с четири години изпитателен срок за сексуален контакт с малолетна, съобщиха от Районен съд - Сливен. Присъдата е постановена е при съкратено съдебно следствие след призната от подсъдимия вина.

Мъжът се запознал с 13-годишната в ямболското село Скалица през ян 28-годишен мъж от Шивачево бе осъден на една година и четири месеца лишаване от свобода с четири години изпитателен срок за сексуален контакт с малолетна, съобщиха от Районен съд - Сливен. Присъдата е постановена е при съкратено съдебно следствие след призната от подсъдимия вина. Мъжът се запознал с 13-годишната в ямболското село Скалица през ян

България е сред стоте държави с най-свободно слово

/КРОСС/ Положителната тенденция една отделна страна от ЕС да роди партия, в чието название присъства думата "цензура", като и перспективата да се сдобием скоро с министър-председател, забогатял от журналистика - не като издател или собственик, а именно като журналист!-се отрази чудесно на мястото ни като българи в престижната световна класация  по показателя " "свобода на словото". България заема престижното закръглено място под номер 100 в световната класация на „Репортери без граница" за свободата на словото. Успехът да се задържим сред първите сто е очевиден, тъй като за една година свободата на словото в България е спаднал само с 13 места, а можеше да е много повече, като се има предвид тежкото наследство на управлението на русофоба Стефан Самболов и неговите последователи Филип Димитров и Иван Костов през миналото хилядолетие. Изпълнявайки заветите на др. Георги Димитров за догонването на другите народи, постигаме само за няколко години мястото под забележителния номер 100, гонейки по петите народите, пропаднали много по-малко за столетия. За да стане ясен мащабът на успеха да сме в топ 100 трябва да споменем, че през изминалата година не беше убит нито един журналист, докато в Сирия журналисти гинеха непрекъснато. Убитите колеги там вече са общо 130

"Вълкът от Уолстрийт" се превърна в най-касовия филм на Мартин Скорсезе


Кариерата на 71-годишния Мартин Скорсезе се простира в шест десетилетия и включва някои от най-познатите заглавия в киното, но с излезлия в края на миналата година "Вълкът от Уолстрийт" легендарният режисьор регистрира най-големия си успех в боксофиса. През последния уикенд биографичната черна комедия за измамника и брокер Джонатан Белфорт с Леонардо ди Каприо в главната роля надхвърли приходи от над 300 млн. долара от появата си насам, пише в. "Холивуд рипортър".

Очаква се интересът...

Рафи и Жана с концерт на „Кукерландия-Ямбол 2014”

Ямбол /КРОСС/ Концертът на Х факторите на България Рафи и Жана Бергендорф ще бъде една от най-горещите точки в тазгодишната програма на Международния маскараден фестивал „Кукерландия" - Ямбол 2014. Двамата ще излязат на сцената още във втория ден на фестивала - 6 март, от 18.00 часа, пред община Ямбол. Концертът им е в рамките на традиционната вечер, посветена на младежката аудитория, наречена „КукАрт". Младите изпълнители очакват техните фенове да ги изненадат с атрактивно карнавално облекло, прическа или артистичен грим, за да се включат в импровизирания конкурс за най-ексцентрична визия на зрител.Петнадесетото издание на ямболския фестивал „Кукерландия" очаква своите гости в дните от 5 до 9 март с много настроение и провокативни събития. Организатори на „Кукерландия" са община Ямбол и община „Тунджа". Фестивалът се провежда под патронажа на Министерство на културата.    

Какво прикрива новият закон за МВР, „разкриха” от ДСБ

Целта на това действие е да се прикрият няколко ключови

Земетресение с магнитуд 6,8 в Китай

Земетресение с магнитуд 6,8 по Рихтер разлюля западния китайски регион Синцзян, съобщават от геоложката агенция на САЩ. Епицентърът е бил на 12,5 км. дълбочина. Според китайските власти, силата на труса в 7,3, а 5 минути по-късно е имало последващо земетресение с магнитуд 5,3.

Правителството отпуска 40 млн. лева за гаранции при студентско кредитиране

За 4 години са изтеглени малко над 13,7 хил. студентски заема, съобщи просветният министър Анелия Клисарова

    


Осъдиха на 24 години затвор мъж, пребил майка си до смърт

Пловдивският окръжен съд осъди Диян Петров, който убил умишлено майка си по жесток начин. Той ще лежи 24 години в затвора при строг режим, съобщиха от пресцентъра на съда.

Темида го призна за виновен, тъй като на 08 октомври 2013 г. в град Сопот умишлено е умъртвил майка си Иванка Нешева на 71 години. Според съдията деянието е извършено по Пловдивският окръжен съд осъди Диян Петров, който убил умишлено майка си по жесток начин. Той ще лежи 24 години в затвора при строг режим, съобщиха от пресцентъра на съда. Темида го призна за виновен, тъй като на 08 октомври 2013 г. в град Сопот умишлено е умъртвил майка си Иванка Нешева на 71 години. Според съдията деянието е извършено по

Германското правителство повиши очакванията си за растежа през 2014 г. до 1,8%

Икономическото министерство очаква вносът тази година да расте по-бързо от износа

    


Отказаха на Октай Енимехмедов да призоват Доган като свидетел по делото

Съдът не уважи искането на Октай Енимехмедов за това Ахмед Доган да бъде призован за свидетел на следващото заседание, съобщи Фокус.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Съдът намира, че не са налице основания за промяна на решението на съда по отношение на разпита на свидетеля Ахмед Доган Съдът не уважи искането на Октай Енимехмедов за това Ахмед Доган да бъде призован за свидетел на следващото заседание, съобщи Фокус. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Съдът намира, че не са налице основания за промяна на решението на съда по отношение на разпита на свидетеля Ахмед Доган

Депутатите ще гласуват Изборния кодекс до 19 часа

Работата по новия Изборен кодекс удължи работния ден на депутатите до 19 часа вместо до 14, както беше по програма. Предложението за удължаване на работния ден беше направено от депутата от БСП Янаки Стоилов.

Пореден ден с пледоарии по делото „Килърите”

В началото на днешното съдебно заседание продължи пледоарията на адвокат Таков, защитник на Георги Вълев. Единственото уличаващо доказателство във връзка с убийството на търновския адвокат са показанията на свидетеля Боян Джамалов, казва защитата.

Руският икономически министър ще посети Иран през април за обсъждане на търговски въпроси


Министърът на икономиката на Русия ще посети Иран през април, за да обсъди редица търговски въпроси и отхвърли информацията за бартерна сделка между Москва и Техеран, съобщи "Ройтерс".

В началото на януари се появиха спекулации, че Иран и Русия преговарят за сделка "петрол срещу стоки" на стойност около 1.5 милиарда долара месечно, която щяла да помогна на Иран значително да увеличи износа си на суров петрол, който все още е обект на санкции от страна на САЩ. Липсваха обаче детайли,...

„Внешторгбанк" излиза от „Булгартабак"

Лихтенщайнска офшорка изявява желание да придобие дружеството

Демографски срив у нас: Хем стареем, хем намаляваме

Броят на абортите - 40% от броя на ражданията, отчете Адемов

    


Румънци изнасят сирийци в специални тайници

Граничари спипаха 8 сирийци кандидат-бежанци, които се опитаха да напуснат страната ни в специален тайник. Те бяха засечени от властите в колата на два румънци на ГПУ Генерал Тошево.

Пеговорите ООН-САЩ-Русия за Сирия ще се проведат в четвъртък

/КРОСС/ Тристранните преговори между представителите на Русия, САЩ и ООН за уреждане на междусирийския въпрос ще се проведат на 13 февруари в Женева. "Тристранната среща между руския заместник външен министър Генадий Гатилов, американският заместник държавен секретар Уенди Шърман и специалния пратеник на ООН Лахдар Брахими ще се проведат в следобедните часове на 13 февруари", съобщиха от пресслужбата на ООН в Женева.По-рано бе съобщено, че Брахими ще се срещне с представители на Русия и САЩ в петък, 14 февруари.

В Япония направиха военно звено за компютърна защита

Програмистите и хардуеристите от военната сфера ще контролират в бъдеще и всички държавни компютърни системи

Видео: Григор Димитров отново спечели класацията за най-красив удар


Kласацията Hot Shot, в която Асоциацията на професионалните тенисисти избира най-красивия удар за изминалия ден, вече може спокойно да носи името на Григор Димитров.

Почти всяка седмица, когато има турнири от календара на ATP, 22-годишният българин поне по веднъж печели първото място, а през 2012 г. негово изпълнение дори беше избрано за удар на годината.

По време на двубоя от първия кръг в Ротердам срещу руснака Дмитрий Турсунов Димитров отново вдигна на крака публиката с...

За феновете на хокея олимпиадата започва днес


Олимпийските игри в Сочи бяха открити в петък, но за много спортни фенове зимната олимпиада не започва, докато не видят първата була в мъжкия хокеен турнир. Тази вечер това вече ще е факт с двубоите Чехия - Швеция и Латвия - Швейцария. 

Двама от основните звезди на турнира - канадецът Сидни Крозби и руснакът Александър Овечкин пристигнаха в черноморския курорт в понеделник, само два дни преди началото на мачовете. Но това едва ли ще им попречи да играят основна роля в битката за може...

Разследващи журналисти се борят за стипендия с материали на тема "Поколения"

/КРОСС/ Балканската мрежа за разследваща журналистика (BIRN) обяви, че за осма поредна година приема кандидати за стипендия за разследваща журналистика. Опитни журналисти от България, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово, Македония, Черна гора, Румъния и Сърбия могат да кандидатстват за нея. Всяка година десет журналисти, избрани сред кандидатите, получават финансова и професионална подкрепа, за да направят задълбочено проучване по тема, която има както регионално, така и значение в рамките на Европейския съюз. Темата за 2014 г. е "Поколения". Кандидатите се подбират от независим комитет. Избраните журналисти получават 2000 евро стипендия и до 2000 евро, които да използват за пътни и други разходи, свързани с проучването си. Те също ще посетят международни семинари за кариерно развитие, както и по време на проучването си ще могат да разчитат на подкрепа от свой ментор. Материалите ще се публикуват на английски език и на местния език в авторитетни регионални и международни медии. В допълнение трите най-добри материала ще получат награди от съответно 4000, 3000 и 1000 евро. Крайната дата за кандидатстване е 5 март 2014 г. Формата за кандидатстване, насоките и подробна информация могат да се видят онлайн на адрес fellowship.birn.eu.com. Програмата цели да насърчи качествената журналистика и е подкрепяна от ERSTE Foundation и от Отворено общество в сътрудничество с BIRN.  

Отказаха на Октай да призоват Доган като свидетел по делото

Съдът не уважи искането на Октай Енимехмедов за това Ахмед Доган да бъде призован за свидетел на следващото заседание, съобщи Фокус.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Съдът намира, че не са налице основания за промяна на решението на съда по отношение на разпита на свидетеля Ахмед Доган Съдът не уважи искането на Октай Енимехмедов за това Ахмед Доган да бъде призован за свидетел на следващото заседание, съобщи Фокус. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Съдът намира, че не са налице основания за промяна на решението на съда по отношение на разпита на свидетеля Ахмед Доган

Над 1/3 от французите симпатизират на крайната десница

Над една трета от французите признават, че споделят идеите на националистическата партия „Национален фронт”, съобщава AFP, като коментира, че през последните 30 години броят на при...

Клуни се чувства стар за актьор, но не и за ерген

Решил е да се съсредоточи върху режисурата и продуцентството

    


Адемов предлага създаване на Национален съвет по демографска политика към МС

Негативните тенденции ще създават проблеми на всяко следващо правителство, смята министърът

    


Столичното Шесто РУП издирва Любен Кирков

21 –годишният мъж напуснал дома на баща си в кв.“Горна баня“ на 30 януари и оттогава е в неизвестност

Петьо Цеков: 15 престъпления излизат от задочния спор между Цветанов и Пеевски

В задочната медийна престрелка между Цветан Цветанов и Делян Пеевски все още остават куп неясни въпроси. Според журналиста Петьо Цеков в размяната на реплики могат да бъдат изредени редица престъпления. „От това, което казват, човек може да изреди около петнайсетина престъпления, които касаят съдебната система, законодателната власт, медийната власт в България”, заяви Петьо Цеков в предаването „Здравей, България”.

Затвор за двама, заклещили със запалена гума семейство в апартамент

Иван Дингилски и Веселин-Никола Карагьозов са застрашили живота на 4-ма души с умишлен палеж и затова трябва да влязат в затвора съответно за 5 и 3 години и половина, реши днес Бургаския окръжен съд.
На 18 септември 2012 г. двамата млади мъже стоварват голяма автомобилна гума пред вратата на сем. Тодорови и я запалват. Иван Дингилски и Веселин-Никола Карагьозов са застрашили живота на 4-ма души с умишлен палеж и затова трябва да влязат в затвора съответно за 5 и 3 години и половина, реши днес Бургаския окръжен съд. На 18 септември 2012 г. двамата млади мъже стоварват голяма автомобилна гума пред вратата на сем. Тодорови и я запалват.

Bank of England ще запази основния си лихвен процент на ниво от 0,5%

Централната банка на Великобритания (Bank of England) обяви, че ще запази основния си лихвен процент на рекордно ниското ниво от 0,5% дори и след...

Реформаторите искат КСНС по скандала „Цветанов-Пеевски”

София /КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев да свика незабавно Консултативен съвет по национална сигурност, а парламентът да сформира анкетна комисия във връзка с изказвания и твърдения на Цветан Цветанов и Делян Пеевски поискаха от Реформаторският блок на извънредна пресконференция.По думите на Радан Кънев, Йонко Грозев и Атанас Атанасов сегашни и предишни управляващи са разкрили порочни механизми, по които действа задкулисието в държавата.Реформаторите настояха още главният прокурор Сотир Цацаров да бъде разпитан от спецпрокуратурата. Те искат и пълна проверка на всички данни и обстоятелства, за да разбере българското общество какво се е случвало с назначения на висши служители в отделните власти, тъй като само след осветляването на тези процеси те могат да бъдат превъзмогнати.Лидерът на ДСБ Радан Кънев бе категоричен, че разказаното от Пеевски и Цветанов е грозният облик, който стои зад премерените думи в докладите на Европейската комисия. От тези интервюта виждаме защо в България няма правосъдие, защо обикновеният гражданин не може да получи справедливост и защо от страната бягат инвеститори и не се откриват работни места.Цветанов веднага трябва да бъде призован да обясни своите твърдения, което може да се случи единствено след разпореждане на главния прокурор за образуване на досъдебно производство, заявиха реформаторите

Издирват Александра от Добрич

Полицията издирва Александра Живкова Кирова на 18 години от град Добрич. Издирването е по молба на родителите.

ЕС иска САЩ да намали влиянието си върху интернет инфраструктурата

Причината за това е отслабеното доверие в Америка след скандала с подслушванията

    


Сорос печелел по $ 15 млн. на ден

 С $ 15 млн. на ден се е увеличило състоянието на финансовия спекулант Джордж Сорос за 2013 г., или общо с $ 5,5 млрд. Това показва проучване на “Ел Си Ейч Инвестмънт”, цитирано от в. “Файненшъл таймс”.
Финансовите си операции американският милиардер е осъществил чрез инвестиционния си фонд “Куантум ендоумънт”.  С $ 15 млн. на ден се е увеличило състоянието на финансовия спекулант Джордж Сорос за 2013 г., или общо с $ 5,5 млрд. Това показва проучване на “Ел Си Ейч Инвестмънт”, цитирано от в. “Файненшъл таймс”. Финансовите си операции американският милиардер е осъществил чрез инвестиционния си фонд “Куантум ендоумънт”.

Сливен осигури работа на 2700 души в региона

По няколко програми от общината назначават

10,10 долара минимална надница в САЩ от 2015 г.

Заповедта ще влезе в сила от 1 януари 2015 година.

Задържаха 8 сирийци, укрити в ТИР на Генерал Тошево

Канадлжиите са двама румънци, които са арестувани

    


Българите с противоречива оценка на членството в ЕС

Възможностите за пътуване (90%) и работа (81%) в чужбина са направленията, в които българите виждат най-големия и реален ефект от членството ни в ЕС

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване