Какво е общото между Осама бин Ладен, Васил Левски и Радослав Парушев?

Какво е общото между Осама бин Ладен, Васил Левски и Радослав Парушев? Това, че и тримата са герои в романа, който държите в ръцете си. София, пролетта на 2014 г., първите дни на Третата световна вой...

Бъди чудото!

Реджина Брет е журналист в Кливланд Плейн Дийлър, най-продавания вестник в Охайо. Два пъти е номинирана за награда Пулицър в категорията есе. Автор е на бестселъра Бог никога на спи на New York Times....

Висшата лига триумфира в Бразилия

Английската Висша лига ще има най-много представители на световното първенство в Бразилия, което започва на 12 юни. Цели 120 играчи, подвизаващите се в английски клубове, ще излязат в битките на своит...

Изплува тялото на изчезнало момиче във Варна

Тялото на младо момиче, което изчезнало в морето край Варна тази нощ, е изплувал в района на Рибарския плаж. Екип водолази провеждат операция по изваждане на тялото от морето, съобщи Дарик радио. П...

Намереният труп край Медковец е на 25-годишна жена, убита от съпруга си

Полицията разгада мистерията около трупа, открит в средата на май, омотан в найлонов чувал и натикан в кладенец край село Медковец. Мъртвата е 25-годишна жена, обявена за издирване през октомври миналата година. Н.Б. е била убита. Убиецът – съпругът на жертвата, е арестуван.
Прибран е зад решетките за 72 часа. Полицията разгада мистерията около трупа, открит в средата на май, омотан в найлонов чувал и натикан в кладенец край село Медковец. Мъртвата е 25-годишна жена, обявена за издирване през октомври миналата година. Н.Б. е била убита. Убиецът – съпругът на жертвата, е арестуван. Прибран е зад решетките за 72 часа.

Откриха най-старата екзопланета, годна за живот

Новооткритата екзопланета Каптейн b се намира на "един хвърлей" от Земята - на скромните - според космическите стандарти, 13 светлинни години от нашата планета

Мария Габриел е новият заместник-председател на ЕНП

Евродепутатът от ГЕРБ МарияГабриел бе избрана за зам.- председател на групата на ЕНП в Европарламента. Кандидатурата Той заема овакантения пост от досегашния председател Жозеф Дол, който не се кандидатира за нов мандат. Новоизбраният председател също даде своя глас за българсия евродепутат.

Четири коли се нанизаха във верижна катастрофа в Бургас

Верижна катастрофа е станала на кръговото до х-л „Мираж” в Бургас преди около половин час, съобщи Фокус.
При катастрофата се блъскат последователно три автомобила, като впоследствие се блъска и още една кола. Двама души са пострадали леко и са откарани в МБАЛ-Бургас.
Движението в района е затруднено. Верижна катастрофа е станала на кръговото до х-л „Мираж” в Бургас преди около половин час, съобщи Фокус. При катастрофата се блъскат последователно три автомобила, като впоследствие се блъска и още една кола. Двама души са пострадали леко и са откарани в МБАЛ-Бургас. Движението в района е затруднено.

Калфин: ДПС сложи на шейната коалиционните си партньори

/КРОСС/ДПС поиска бързи избори. Това е продължение на кафето от Кърджали, смята Ивайло Калфин.  По повод заявеното от лидера на ДПС Лютви Местан днес Калфин коментира: Най-големият губещ от избори до края на годината ще е БСП - без да има възможност да направи промени в управлението и да излезе с повече аргументи пред избирателите. През последните месеци, включително след изборите, политическата инициатива беше оставена на ДПС. То показа сила и сложи на шейната коалиционните си партньори. Пагубно за левицата ще бъде, ако БСП не промени досегашното си поведение. Не АБВ, а десницата е основният противник. Ние ще настояваме за честен анализ на политическите грешки през последната година и за изграждане на достоверна европейска, лява алтернатива за управление. Готови сме на диалог с всеки по тази алтернатива, пише във Фейсбук статуса си Калфин. 

Премиерът Майтик е избран незаконно реши Върховният съд на Либия

На 8 април парламента поиска да се състави ново правителство

Верижна катастрофа в Бургас, има ранени

Верижна катастрофа е станала на кръговото до х-л „Мираж” в Бургас преди около половин час, съобщи Фокус.
При катастрофата се блъскат последователно три автомобила, като впоследствие се блъска и още една кола. Двама души са пострадали леко и са откарани в МБАЛ-Бургас.
Движението в района е затруднено. Верижна катастрофа е станала на кръговото до х-л „Мираж” в Бургас преди около половин час, съобщи Фокус. При катастрофата се блъскат последователно три автомобила, като впоследствие се блъска и още една кола. Двама души са пострадали леко и са откарани в МБАЛ-Бургас. Движението в района е затруднено.

Китай раздаде смъртни присъди за ислямисти от Синдзян

Само за ден 81 души бяха осъдени по обвинения в тероризъм

Дефектен ген пази от СПИН близо 8% от българите

Не е известно обаче дали този дефект причинява друго заболяване


Кадиев: Мандатоносителят беше този, който да излезе и зададе дневния ред

Мандатоносителят беше този, който трябваше да излезе, да се опита да зададе дневния ред и да каже различните варианти за изход от ситуацията. ДПС постоянно отнемат територии от нас и днешната пресконференция беше типичен пример в това отношение. Това каза депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев пред БНР. Мандатоносителят беше този, който трябваше да излезе, да се опита да зададе дневния ред и да каже различните варианти за изход от ситуацията. ДПС постоянно отнемат територии от нас и днешната пресконференция беше типичен пример в това отношение. Това каза депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев пред БНР.

Цитат на деня: Да му намерим длъжност на това момче Станишев


"Да му намерим длъжност на това момче, да мирне, защото не може да стане в партията си пръв, да спечели избори, а иска да управлява държавата." Това предложи с ирония лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тази сутрин в Народното събрание, имайки предвид Сергей Станишев.

Борисов предложи да се приеме закон, който ГЕРБ ще подкрепи - за фамилия Станишеви да се определи един пожизнен пост. "Висок, царствен, за вечни времена, да му намерим длъжност на това момче, да мирне, защото не може да стане...

Ако ги оставим да вземат 30-те сребърника за "Южен поток", губим всичко


Препубликуваме текста на Огнян Минчев от блога му "Отломки от огледало". Заглавието и акцентите са на "Дневник". Оригиналното е "Морски газопровод" или европейска принадлежност":

Бащите им бяха негодници и национални предатели, но се подчиняваха на идеологическата повеля на тяхното време – модернизация, индустриализация, настигане на Запада в основните аспекти на развитието. Провалиха се – защото в основата на тази претенция стоеше примитивния потенциал на една недодялана и сурова...

Завръщане на производството в Европа движи търсенето на логистични площи

Компаниите, които прибират производството си обратно в родните страни от пазари с ниски разходи за труд, са важен фактор за увеличение на площите


Антисемитски лозунг и свастика се появиха на оградата на софийската синагога

Вандалски антисемитски акт е бил извършен върху оградата на Централната софийска синагога на 4 юни 2014 г. на един от най-големите еврейски религиозни празници Шавуот, съобщиха от организацията на евреите в България "Шалом”.   Според съобщението върху информационното табло на синагогата е била изрисувана свастика и написано: "Смърт евреи". Охранителните камери на синагогата са заснели автора на акта. Материалите са предадени на компетентните органи.   Организацията на евреите в България "Шалом” и Централният израилтянски духовен съвет остро реагират на случилото се и очакват компетентните органи да заловят извършителя, се казва в съобщението.   Посегателството срещу един от символите на юдеизма в България е факт, който за пореден път доказва, че всички спешно трябва да започнем активен диалог срещу проявите на омраза, ксенофобия и антисемитизъм, за да съхраним общочовешките ценности, завършват от "Шалом".

Откриха трупа на млада жена, убита от мъжа си

Полицията разгада мистерията около трупа, открит в средата на май, омотан в найлонов чувал и натикан в кладенец край село Медковец. Мъртвата е 25-годишна жена, обявена за издирване през октомври миналата година. Н.Б. е била убита. Убиецът – съпругът на жертвата, е арестуван.Прибран е зад решетките за 72 часа. Според разследващите наблюдаващият прокурор ще поиска постоянна мярка „задържане под стража” за 29-годишния П.Л.Ш. Той е убил жена си с камък, съобщава "Конкурент".

Миналата година взеха кафеварката на Бойко, днес - самовара на Сергей

/КРОСС/Венци Мицов във Фейсбук:  Кратък политически обзор на последната година:Миналата година по това време взеха кафеварката на Бойко. А днес взеха самовара на Сергей.

Янаки Стоилов: Не предпоставяме избори до края на годината. Първо – ремонт на кабинета


Първо ще бъдат направени промени в кабинета и според това дали те ще бъдат възприети, дали ще се постигнат по тях конкретни резултати в предстоящите месеци ще зависи дали е оправдано и колко да продължи животът на правителството и на парламента. Така зам.-председателят на групата на БСП в парламента Янаки Стоилов коментира изказването на лидера на ДПС Лютви Местан, че са необходими предсрочни избори през есента.

"Ние не предпоставяме да има избори до края на годината. Тази прогноза...

Първо КС да се произнесе за евровота, после нови избори, обяви Атака

В противен случай, който има повече пари, той ще назначава депутати

ООН: В Украйна няма хуманитарна криза

Преди дни Русия внесе в Съвета за сигурност на ООН резолюция, настояваща за осигуряване на хуманитарни коридори в размирните райони в Източна Украйна

Голям детски празник се провежда в Деня на околната среда в София


Днес в 12 часа на лятната естрада в Борисовата градина започна голям детски празник по повод Световния ден на околната среда, съобщиха от пресцентъра на Министерството на околната среда и водите. Мотото тази година е "Надигни гласа си, не нивото на морето", а идеята е децата под формата на игри и състезания да научат как могат да се грижат за планетата и чиста околна среда.

Игрите са образователни и са свързани с околната среда – разделно събиране на отпадъци – състезание с два или...

БСП: Първо ремонт на кабинета, после ще видим

Първо ще бъдат направени промени в кабинета и според това дали те ще бъдат възприети, дали ще се постигнат по тях конкретни резултати предстоящите месеци ще зависи дали е оправдано и колко да продължи животът на правителството и на парламента. Това беше коментарът на Янаки Стоилов, който беше излъчен от БСП да обяви позицията на БСП  изявлението на лидера на ДПС Лютви Местан , който насрочи предсрочни избори за края на тази година. Лидерът на левицата Сергей Станишев не беше днес в парламента, а Михаил Миков избяга от журналистите с обяснението, че има среща. "Ръководим се от интересите на страната и на нашите избиратели. В момента пред България има важни задачи. Ние сме готови да направим всичко, което зависи от нас за намирането на положителен изход от тях и това ще зависи, както от нашите усилия, така и на партньорите ни в правителството. Ако тези задачи в голямата си част не бъдат възприети, ако те бъдат оспорвани и отхвърлени, ние нямаме основание да заявяваме подкрепа. Така, че нашата цел е да се постигне стабилност, но не просто чрез разговори за различните варианти на изборите, а за изпълнението на конкретни ангажименти", обясни Стоилов. По думите му БСП не предоставя избори до края на годината. Изявлението на Местан той вижда като 1х2 на езика на залаганията, което предлагало всички възможни отговори - избори в края на гадината, избори по-рано и по-късно от края на годината.  Стоилов напомни, че БСП е мандатоносител и носи по-голямата отговорност. Другото, което също искам да кажа, да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето , предупреди той. Коментарът беше насочен към лидерът на ДПС Лютви Местан , който преди време публично пи кафе с лидера ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджaли.  Ние не поставяме никакви ултиматуми, продължаваме да сме конструктивни партньори, каза социалистът. Той отрече да се поставя като залог въпросът Сергей Станишев да стане българският еврокомисар. Янаки Стоилов призна, че кабинетът на Пламен Орешарски има малък шанс за пълен мандат и отрече да се водят преговори 

Новите отсечки на метрото трябва да са готови до април 2015 г.

Общият напредък по двете отсечки на подземната железница (от бул. Цариградско шосе до летище София и от кв. „Младост“ 1 до Бизнес парка в „Младост“...

Цветен пазар в Париж ще носи името на Елизабет II

/КРОСС/ Кралица Елизабет II ще има цветен пазар в Париж на нейно име. Пазарът "Кралица Елизабет II" в чест на монарха изразява специалната почит на жителите на френската столица. Кралицата ще обиколи пазара в последния ден от своето тридневно посещение във Франция. Тя и херцогът на Единбург ще пристигнат в Париж днес преди да отпътуват за Нормандия за 70-годишнината от нормандския десант.  

Владимир Федоровски: Демонизирането на Путин го направи по-силен

/КРОСС/"Голямата стратегическа и идеологическа грешка на американците и в частност на Барак Обама е, че взеха Русия за мишена. Когато се перчеше, че е успял да изолира Русия, в речта си в Уест Пойнт, Обама само засили властта на Путин, основаваща се на националното единство. В краен случай, той можеше да каже "изолирах Путин", но не и "изолирах Русия", т.е. изолирах Толстой, Чехов и Солженицин!" Това казва в интервю за "Фигаро" Владимир Федоровски, руски писател от украински произход, който сега най-често е издаван във Франция. Димпломат, той е играл активна роля в падането на комунизма, бил е двигател на перестройката, след това говорител на една от първите демократични руски партии. Федоровски е автор на множество книги за митологизираната Русия. Последната от тях - "Тайните на Кремъл", е посветена на Владимир Путин. В момента Федоровски представя във Франция театрален спектакъл, наречен "Тайнствата на Санкт Петербург".

FT: Twitter е в преговори за придобиване на SoundCloud

Микроблогинг платформата се опитва от няколко години да стъпи на пазара на стрийминг на музика


Пазач видял момичето да влиза в морето във Варна

Момичето, което изчезна в морето край Варна тази нощ, е било само. Тя дошла откъм Морската градина, като се е движела много бързо. Прескочила оградата на едно от заведенията на Рибарския плаж и след това влязла в морето. Това е споделил с колегите си пазач на заведение в района, който е станал свидетел на случилото се.

Заплатите във Висшата лига достигнаха рекордни нива през сезон 2012/13

Възнагражденията на футболистите са се равнявали на 71% от приходите на английските топ отбори


Г.Кадиев:Станишев трябваше да зададе дневния ред за изход от кризата

Мандатоносителят беше този, който трябваше да излезе, да се опита да зададе дневния ред и да каже различните варианти за изход от ситуацията. ДПС постоянно отнемат територии от нас и днешната пресконференция беше типичен пример в това отношение. Това каза депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев в предаването по БНР.

Германски тим иска да си върне Рангелов

Втородивизионният германски Втородивизионният германски "Ерцгебирге" иска да върне в състава си национала Димитър Рангелов. Тимът от Ауе гласи българина за заместник на продадения в "Нюрнберг" словашки нападател Якуб Силвестър, съобщава mdr.de. Рангелов си тръгна от швейцарския "Люцерн" като свободен агент. "Ерцгебирге" бе първият немски отбор за Митко. Той бе взет

57-годишен вилня в районното на Сливница

Полицаите в Сливница арестуваха за 72 часа 57-годишен хулиган рецидивист, който овършал районното, псувал полицаите и се опитал да счупи с дървен стол камерата за видеонаблюдение.

Бивш треньор на Атлетико Мадрид става начело на Левски

Хосе Мурсия Гонсалес–Пепе е новият старши треньор на Левски потвърди Георги Иванов - Гонзо пред "Дарик" радио. Според новината договорът на новия наставник на Левски ще бъде за срок от две години . Той ще дойде с един помощник. Очаква се да бъде взет и методист за школата.  Специалистът трябва да подпише договор със „сините“ до понеделник, когато те стартират своята подготовка за новия сезон. Върхът в кариерата на Пепе Мурсия е периодът, в който е начело на Атлетико Мадрид, когато под негово ръководство е играл Мартин Петров . През 2008 година Мурсия заменя Христо Стоичков на треньорския пост в Селта Виго. Спортният директор на Левски Георги Иванов сподели впечатленията си от новия треньор на „сините“ Пепе Мурсия. „ Човекът е много сериозен. Още преди да се разберем, той знаеше всичко за Левски и за футболистите поотделно. Беше запознат с това, кога отборът е имал спадове през сезона. Радващото за нас е, че ЦСКА получи лиценз и няма да играем в евротурнирите. По този начин треньорът ще има време да обиграе състава. Селекцията ще бъде правена така, че аз да избирам футболистите, а той да ги одобрява. Не искаме да се случи, така че след време ако треньорът си тръгне, ние да се чудим какво да правим с играчите, които той е довел, а не се представят добре“, заяви Иванов. "Нашият приоритет бе български треньор, най-вече Станимир Стоилов, но не се получи. Днес вече не съм имал съмнения, защото се бяхме договорили с човека, а ние сме сериозен клуб. Искахме български треньор, но нито един от желаните не пожела да дойде. В Левски трябват хора, които да искат да работят в клуба", добави бившият нападател на Левски. 

Henkel придобива френската Spotless за 940 млн. евро

Козметичният бранш е доста атрактивен заради високите си маржове, коментира Bloomberg


Борислав Гуцанов: Близки сме с ДПС, но трябва да е ясно, че ние сме водещите

- Шампион сте по ветроходство, а сте бил и помощник-капитан. Накъде духа вятърът у нас, г-н Гуцанов?
- Политическият вятър духа в посока, която трябва да бъде овладяна в платната, за да може корабът да върви в правилната посока. За нас като партия мандатоносител е много важно да направим така, че държавата да върви в правилната посока в тази слож - Шампион сте по ветроходство, а сте бил и помощник-капитан. Накъде духа вятърът у нас, г-н Гуцанов? - Политическият вятър духа в посока, която трябва да бъде овладяна в платната, за да може корабът да върви в правилната посока. За нас като партия мандатоносител е много важно да направим така, че държавата да върви в правилната посока в тази слож

БГ смутител пази коли и конвои от дистанционно взривяване

Екип от български учени е създал устройство срещу дистанционно взривяване на бомби. Изключително мощният смутител бе показан на оръжейното изложение “Хемус 2014” в Пловдив миналата седмица. Той се монтира на автомобил и създава непреодолима завеса срещу всякакви опити за задействане на заложен на пътя експлозив. При военните няколко специализиран Екип от български учени е създал устройство срещу дистанционно взривяване на бомби. Изключително мощният смутител бе показан на оръжейното изложение “Хемус 2014” в Пловдив миналата седмица. Той се монтира на автомобил и създава непреодолима завеса срещу всякакви опити за задействане на заложен на пътя експлозив. При военните няколко специализиран

Седмокласниците от София, Варна, Смолян и Търговище с най-добри оценки на матурите

Семокласниците от София, Смолян, Варна и Търговище са на челните места по най-високи резултати на държавното външно оценяване, сочи анализ на резултатите. Най-зле са се представили учениците от Плевен, Разград, Пазарджик и Плевен. Тенденцията обаче показва повишаване на резултатите във всички региони на страната, съобщи Нова тв. Семокласниците от София, Смолян, Варна и Търговище са на челните места по най-високи резултати на държавното външно оценяване, сочи анализ на резултатите. Най-зле са се представили учениците от Плевен, Разград, Пазарджик и Плевен. Тенденцията обаче показва повишаване на резултатите във всички региони на страната, съобщи Нова тв.

Лидерите от Г-7 с нови искания към Русия

Лидерите от Г-7 се срещнаха в Брюксел, за да обсъдят бъдещите си действия спрямо изключената от групата Русия. Те коментираха предприемането на...

Плевнелиев: България трябва да потвърди пред НАТО, че ще вдигне разходите си за отбрана


На срещата на върха на НАТО в Уелс през есента България трябва да препотвърди ангажимента си в рамките на алианса за достигане ниво на разходите за отбрана и сигурност от 2% от брутния вътрешен продукт (БВП). Това трябва да направят и другите страни от НАТО, коментира българският президент Росен Плевнелиев пред журналисти във Варшава. Той обобщи темите от работните разговори на лидерите от Централна и Източна Европа и президента на САЩ Барак Обама, провели се вчера в полската столица, предаде...

Реформаторите: Мафията се опитва да се намести вдясно


Говорителят на Реформаторския блок и лидер на ДСБ Радан Кънев определи днешната заявка на ДПС за предсрочни избори и разграничението им от левицата като "опит на мафията да се позиционира вдясно".

Малко след изявлението на председателя на ДПС, който настойчиво поясняваше либералния характер на партията си и нейните евро-атлантически ценности, Кънев заяви, че реформаторите няма да позволят позициониране на мафията в дясното политическо пространство, но не знаят какъв ще бъде отговорът...

Спешните медици от Благоевград не искат да идват в София

Спешните медици в Благоевград не искат да бъдат командировани в София, съобщи БГНЕС. Заповедта на здравния министър Таня Андреева за това, че медици ще трябва да работят в столицата, е издадена вчера следобед, но без да е посочена конкретна дата за заминаването им. Въпреки това медиците са в шок, като особено това важи за шофьорите, които дори заплашват да излязат в болничен, за да не бъдат командировани. Те се притесняват най-вече от това, че ще трябва да изпълняват софийски адреси, при положение, че едва се справят с адресите в Благоевград заради смяната на имената на улиците и липсата на номерация на жилищните блокове. От всеки от десетте филиала на Спешния център в Благоевград трябва да бъде осигурен по един екип от лекар, медицинска сестра и санитар. От кои филиали ще бъдат изпратени екипите ще зависи от директора на Спешния център, като се очаква екипите да бъдат комплектовани от филиалите в Благоевград, Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Разлог и Банско. В същото време работещите в Центъра за спешна медицинска помощ я София също обявиха, че са против командироването на екипи от страната в столицата. По този повод те внесоха декларация в Министерството на здравеопазването. Протестиращите спешни медици настояха заповедта на министър Андреева да бъде отменена, тъй като според тях екипите от страната няма да могат да се справят със спецификата на столицата, а шофьорите не познават София и няма да знаят в коя от всички 90 болници трябва да бъде закаран съответния пациент. Временният директор на Центъра за спешна медицинска помощ в София д-р Александър Златанов посочи в сряда, че е получил обещания за помощ за сформиране на допълнителни екипи от спешни центрове в страната. Той каза още, че ще започне разговори със Столична община за това да заработят изнесените центрове в „Младост“ и „Люлин“, които не функционират в момента заради липсата на екипи. В същото време протестите на спешните медици в София продължават. Те са решили да протестират всеки ден, докато исканията им не бъдат изпълнени. Медиците настояват за това настоящият директор на Центъра д-р Георги Гелев да остане на работа, искат увеличение на заплатите, връщане на кабинетите за неотложна помощ и за създаване на повече екипи.

Семокласниците от София, Варна, Смолян и Търговище с най-добри оценки на матурите

Семокласниците от София, Смолян, Варна и Търговище са на челните места по най-високи резултати на държавното външно оценяване, сочи анализ на резултатите. Най-зле са се представили учениците от Плевен, Разград, Пазарджик и Плевен. Тенденцията обаче показва повишаване на резултатите във всички региони на страната, съобщи Нова тв. Семокласниците от София, Смолян, Варна и Търговище са на челните места по най-високи резултати на държавното външно оценяване, сочи анализ на резултатите. Най-зле са се представили учениците от Плевен, Разград, Пазарджик и Плевен. Тенденцията обаче показва повишаване на резултатите във всички региони на страната, съобщи Нова тв.

Българските мигранти предпочитали Южна Европа

Към Германия се насочват само 12% от потока мигранти, а едва 5% – към Великобритания

Трима американски сенатори ще посетят България тази седмица


Трима американски сенатори ще посетят България тази седмица. Тридневната им обиколка включва още Полша и Румъния, като целта на посещението е да уверят източноевропейските си партньори, че могат да разчитат на подкрепата на САЩ срещу евентуална агресия от страна на Русия.

"Много е важно да изпратим послание, както и изпълнителната, така и от законодателната власт към нашите съюзници от НАТО, че сме сериозни за реинвестирането в трансатлантическия алианс", заяви пред "Ройтерс" Крис...

Местан осъзнавал, че победителят на всички избори е извън властта, според Борисов (видео)


Като се говори за плавен преход от г-н Местан, мога да разчета така думите му - той съзнава, че партията-победител на всички избори досега е извън управлението. ДПС не иска да бъде завлечено в канала.

Така Бойко Борисов обясни пред журналисти в Народното събрание как разбира заявката на лидера на ДПС за плавен преход към ново управление, съобщи БТА.

Според него лидерите на левицата и на движението се срещат всеки ден, но не могат да се разберат. По думите на Борисов БСП...

Дневната война

В нощта на Новолунието демоните настъпват масирано, жадни за кръвта на двамината, които биха могли да се превърнат в предсказания Избавител, който ще обедини разпръснатите късчета от човечеството, за ...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване