Красавици като за световно: Бразилия – Мексико

Адриана Лима или Химена Наварете. Изберете сами


Температурните разлики между сезоните ще намаляват

В ново изследване на университета на Ексетър д-р Джеймс Скрийн показва, че глобалното затопляне е намалило риска от екстремно застудяване в северното полукълбо

Варицела плъзна из Врачанско

Варицела плъзна из Врачанско

23-ма заразени с варицела бяха регистрирани в Козлодуй и Мездра, съобщиха от регионалната здравна инспекция във Враца. След като в продължение на месеци броят на заболелите от шарка във Врачанско постоянно растеше, заразата се пренесе и в областта.

От данните на здравното ведомство става ясно, че в периода от 2 до 6 юни само един пациент го мъчи салмонелоза.

В графата със заразни заболявания са включени и два случая на ентероколит. От РЗИ са регистрирали и 9 случая на остри респираторни заболявания.

  

 

САЩ обмислят санкции срещу Русия в областта на икономиката, банките и военната индустрия


В случай че Русия продължи да дестабилизира ситуацията в Източна Украйна, САЩ и Европейският съюз вероятно ще въведат допълнителни санкции, заяви помощник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд, цитирана от агенция "Франс прес".

"В момента координираме обсъждането на следващия кръг икономически санкции и група лица, които могат да станат обект на санкции", заяви Нюланд. Тя посочи, че САЩ И ЕС "в момента работят върху пакет санкции в енергийния сектор, както и в сферата на банките...

БНБ: КТБ е с висока ликвидност

Централната банка излезе с позиция по повод медийния шум около банката на Цветан Василев

БНБ: Банковата система, включително КТБ, функционира нормално

/КРОСС/ Българската банкова система, включително и КТБ, е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално. Това обявиха от БНБ по повод публикации и предположения в медиите за Корпоративна търговска банка. От централната банка уверяват, че внимателно и отблизо следят развитието на целия банков сектор, включително и на КТБ. „БНБ разполага с подробни актуални данни за цялата банкова система. На базата на тази информация БНБ категорично потвърждава, че банковата система, включително и КТБ, е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално", се посочва в съобщението. Както е известно, централната банка се ръководи единствено от обществения интерес и винаги е стояла над всякакви злободневни партийни или икономически противоборства, посочват от институцията. Оттам подчертават, че запазването на стабилността на банковата система и безпроблемното й функциониране е в интерес на страната и на всеки български гражданин. БНБ призовава всички обществено-политически и медийни фактори към отговорно публично говорене и въздържане от непремерени внушения.

БНБ: КТБ е с висока ликвидвност

Централната банка излезе с позиция по повод медийния шум около банката на Цветан Василев

Борисов: Гарантираха, че няма да се отметнат от оставката

"Оставката – би трябвало да се почне отзад напред от 28 септември – 12 октомври една от трите дати, която се приеме след консултации в парламента, но гарантираха, че няма да се отметнат, защото те могат да се отметнат утре пак". Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в кулоарите на парламента решенията, взети на консултациите при президента Росен Плевнелиев. По думите му социалистите са признали, че предложението за вот през юли бола направено "на инат и за екзотика". Борисов поставил условието изпълнителната власт да не взима решения, които имат дългосрочен характер и получил обещание да не се взимат такива решения. Решено е още на председателски съвет, на който от ГЕРБ ще участва Цецка Цачева , да се изберат 10-15 закона и ратификации, по които ударно да работи този парламент. Извънредното заседание на парламента за референдума Борисов коментира така: „Вече имаме нова хипотеза за референдума. Ако примерно днес се гласува референдум, той до три месеца да се проведе. Това означава да се проведе до 17 септември. Договорили сме се за другите избори – да са от 28 септември до 12 октомври. Това означава, че ако днес се вземе това решение, трябва да похарчат още 30 милиона в рамките на 2-3 седмици. Дотук ни доведе този кабинет и този парламент. Всяко нещо, което се предлага, е капан. Неслучайно ни свикват извънредно днес. Надявам се г-н Миков да прояви разум и да се направят консултации по тази тема. Не може от трите точки само една да бъде гласувана. Нали затова искаме тези 2 милиона, които са навънка, да имат право да гласуват, да участват, да има електронно гласуване”.

БСП отишли на КСНС от добра воля, захапаха Плевнелиев

Има принципна разлика между два КСНС, които се провеждаха през 1997 и 2013 година и днешния. Тогава в страната имаше остра политическа криза и оставки, както и десетки протестиращи, обясни Сергей Станишев и добави, че сега ситуацията в страната е различна.

Хореографът Том Голд: без чувство за хумор си загубен в балета


На пресконференция днес бяха представени част от звездите на нюйоркския и "Пасифик нордуест балет", с които българската публика ще се срещне в предстоящото четвърто издание на "Американски балет за България" на 20, 21 и 22 юни в София .

Вярно на традицията да показва най-доброто от американската сцена, тази година то представя компанията на световноизвестния хореограф Том Голд. Премиер-солиста на Ню Йорк Сити балет, който е танцувал с трупата му 21 години продължава успешно...

Енерго-про спира временно електронните плащания заради профилактика

Енерго-про извършва техническо обновяване на системата за обработване на клиентски заявки и разплащания през периода 20 – 24 юни включително, съобщиха от енергоснабдителното дружество за Moreto.net. Компанията въвежда нова, съвременна версия на системата, с по-разширени функционалности, съобразени с новата, динамична пазарна среда, в която оперират енергийните компании в България.

Миков отново свиква НС за референдума: Вторият опит е в 16,30 ч

Нов опит да обсъждане на националния референдум ще бъде направен в 16,30 ч, предава репортер на "Труд" от парламента.
За тогава председателят на Народното събрание Михаил Миков е насрочил ново заседание.
Внесени са две предложения за произвеждане на национален референдум за изборните правила - едното е от президента Росен Плевнелиев на 30 януари Нов опит да обсъждане на националния референдум ще бъде направен в 16,30 ч, предава репортер на "Труд" от парламента. За тогава председателят на Народното събрание Михаил Миков е насрочил ново заседание. Внесени са две предложения за произвеждане на национален референдум за изборните правила - едното е от президента Росен Плевнелиев на 30 януари

Лавров: "Южен поток" е спрян временно

Русия и Сърбия потвърдиха съществуващите си договорености по "Южен поток", подчертавайки необходимостта от реализиране на проекта. Така руският...

Запорираха имоти за близо 400 хил. лв. на организатор на „черно тото“

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира недвижими имоти на стойност 385 737 лв. на Тошко Пачев. Той е обвиняем за организиране на „черно тото“ през 2012 г., съобщиха от комисията.
По искане на КОНПИ Бургаският окръжен съд е наложил възбрана на два апартамента и два гаража в Бургас, Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира недвижими имоти на стойност 385 737 лв. на Тошко Пачев. Той е обвиняем за организиране на „черно тото“ през 2012 г., съобщиха от комисията. По искане на КОНПИ Бургаският окръжен съд е наложил възбрана на два апартамента и два гаража в Бургас,

Време е Балотели да стане истински мъж, заяви Паоло Малдини


Марио Балотели вече не може да използва младостта си за извинение и трябва да бъде постоянен в представянето си, смята легендата на "Милан" и италианския национален отбор Паоло Малдини.

Бившият защитник поиска от нападателя да покаже по-зряло мислене за своите 23 години и да загърби проблемното си поведение, което досега го преследва в кариерата му.

"Той вече играе футбол от доста време и липсата на опит не може повече да бъде извинение за него. Надявам се, че ще намери...

Лютви Местан: Другата седмица ще определим датата на изборите

Доволен съм, че политическият разум надделя. Мисля, че днешното заседание и становището на КСНС е класически пример за онова, което ние определихме като необходимост от плавен преход към политическа стабилност. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред журналисти в парламента.
„Ако изразът ви се струва стилистично маркиран и отключва асоциации с Доволен съм, че политическият разум надделя. Мисля, че днешното заседание и становището на КСНС е класически пример за онова, което ние определихме като необходимост от плавен преход към политическа стабилност. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред журналисти в парламента. „Ако изразът ви се струва стилистично маркиран и отключва асоциации с

БНБ: Банковата система, включително и КТБ, функционира нормално


Българската банкова система, включително и КТБ, е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално. Това обявиха от БНБ по повод публикации и предположения в медиите за Корпоративна търговска банка.

От централната банка уверяват, че внимателно и отблизо следят развитието на целия банков сектор, включително и на КТБ.

"БНБ разполага с подробни актуални данни за цялата банкова система. На базата на тази информация БНБ категорично потвърждава, че банковата...

Запорираха имуществото на организатор на черно тото

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира недвижими имоти на стойност 385 737 лв. на Тошко Пачев. Той е обвиняем за организиране на черно тото през 2012 г., съобщиха от институцията.

Местан: Другата седмица ще определим датата на изборите

Доволен съм, че политическият разум надделя. Мисля, че днешното заседание и становището на КСНС е класически пример за онова, което ние определихме като необходимост от плавен преход към политическа стабилност. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред журналисти в парламента.
„Ако изразът ви се струва стилистично маркиран и отключва асоциации с Доволен съм, че политическият разум надделя. Мисля, че днешното заседание и становището на КСНС е класически пример за онова, което ние определихме като необходимост от плавен преход към политическа стабилност. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред журналисти в парламента. „Ако изразът ви се струва стилистично маркиран и отключва асоциации с

Местан доволен от консултациите при президента

София /КРОСС/ Доволен съм, че политическият разум надделя. Днешното заседание и становище на КСНС е класически пример за онова, което определихме като необходимост от плавен преход към политическа стабилност. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред журналисти в парламента. „Особен съм доволен, че в окончателното становище се съдържат две признания - еднакво верни, че евровотът както непрелигитимира кабинета „Орешарски" с нов кредит на доверие, за да е възможно той да премине от стратегия на оцеляване към ефективно управление със силни реформи. Затова наистина е необходимо по-широко обществено съгласие и подкрепа, така наред с това становището на КСНС се съдържа не по-малко вярната констатация, че евровотът не зададе ясна алтернатива", допълни Местан.„При това положение решението за провеждане на предсрочни парламентарни избори не е израз на признание за провал, а е израз на една друга степен на политическа зрялост и отговорност пред публичния интерес. Сега, в началото на следващата седмица, остава да определим срочната дата - 28 септември, 5 или 12 октомври. За нас са отворени и трите опции", посочи Местан.Местан допълни, че коментарите са излишни при положение, че е постигнато съгласие за окончателно становище. Снимка: Булфото, всички права запазени

Португалия остава под финансово наблюдение още 30 години

Със системата за наблюдение международните кредитори искат да са сигурни, че възможните рискове ще бъдат забелязани своевременно


Два смерча опустошиха град в Небраска (ВИДЕО)

Мощна буря и почти едновременно появили се 2 смерча унищожиха половин град в североизточната част на щата Небраска. Загина 5-годишно дете. Ранени и настанени в болница са 19 души. Губернаторът на щата обяви извънредно положение.

Запорираха имоти за 385 737 лв. на организатор на „черно тото“

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира недвижими имоти на стойност 385 737 лв. на Тошко Пачев. Той е обвиняем за организиране на „черно тото“ през 2012 г., съобщиха от комисията.
По искане на КОНПИ Бургаският окръжен съд е наложил възбрана на два апартамента и два гаража в Бургас, Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира недвижими имоти на стойност 385 737 лв. на Тошко Пачев. Той е обвиняем за организиране на „черно тото“ през 2012 г., съобщиха от комисията. По искане на КОНПИ Бургаският окръжен съд е наложил възбрана на два апартамента и два гаража в Бургас,

Борисов: Трябваше да се почне отзад напред – първо оставка, после дата за избори (допълнена)


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрази удовлетворение, че на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) днес е договорена приблизителна дата за предстоящи предсрочни избори. Пред журналисти в парламента той заяви, че е постигнато поне това, което обществото е поискало и което резултатите от евровота са показали.

"Би трябвало да се почне отзад напред", каза все пак той и повтори тезата си, че е трябвало премиерът Пламен Орешарски да подаде оставка преди...

БНБ: КТБ е стабилна банка

КТБ е стабилна банка. Това подчертават от БНБ в прессъобщение по повод разрива между медийния магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски и председателя на Надзорния съвет и основен акционер в КТБ Цветан Василев и произтеклите от него медийни публикации срещу банката. "По повод на публикации и предположения в медиите относно Корпоративна търговска банка Българската народна банка заявява, че внимателно и отблизо следи развитието на целия банков сектор, включително и на споменатата банка. БНБ разполага с подробни актуални данни за цялата банкова система. На базата на тази информация БНБ категорично потвърждава, че банковата система, включително и КТБ, е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално", се казва в прессъобщението на БНБ. От БНБ предупреждават, че непремереното говорене и внушенията за нестабилност на банковия сектор биха могли да имат много тежки последствия, от които обществеността в България няма интерес. "Както е известно, централната банка се ръководи единствено от обществения интерес и винаги е стояла над всякакви злободневни партийни или икономически противоборства. Ето защо БНБ подчертава, че запазването на стабилността на банковата система и безпроблемното й функциониране е в интерес на страната и на всеки български гражданин и призовава всички обществено-политически и медийни фактори към отговорно публично говорене и въздържане от непремерени внушения", пишат от БНБ.

Блъснаха две деца във Варна

Вчера около 08:00 часа, в гр. Варна, на ул. "Иван Церов", тежкотоварен автомобил "Форд Транзит" с водач Н.К. на 50 г. от гр. Варна блъска пресичащите пътното платно, от ляво на дясно, пешеходци – жена на 33 г. от гр.

Затвориха най-голямата рафинерия в Ирак

/КРОСС/ Затвориха най-голямата петролна рафинерия в Ирак в град Байджи. Това съобщи „Ройтерс", позовавайки се на източници в ръководството на предприятието. Всички служители на завода са евакуирани. По-рано екстремисти от групата "Ислямска държава в Ирак и Леванта" се приближи до град Байджи и частично блокира предприятието. Според високопоставен инженер в рафинерията в Байджи, пожелал анонимност, има достатъчно гориво за повече от един месец.

Запорираха имоти за близо 400 000 лева на организатор на черно тото

Запорираха имоти за близо 400 000 лева на организатор на черно тото

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира недвижими имоти на стойност 385 737 лв. на Тошко Пачев. Той е обвиняем за организиране на „черно тото“ през 2012 г., съобщиха от институцията.

По искане на КОНПИ Бургаският окръжен съд е наложил възбрана на два апартамента и два гаража в Бургас, апартамент в Несебър и идеални части от къща и ниви в замлището на с. Воден, общ. Болярово на обща стойност 385 737 лв. на името на Тошко Пачев.

Обект на запор са и средствата по банковите му сметки. По време на проверката инспекторите на КОНПИ са установили разминаване между доходите и разходите на Тошко Пачев за над 1 000 000 лв.

Цената на бъдещият иск е 1 184 489 лв. В нея влизат още средствата от продаден недвижим имот и два автомобила, суми за захранване на банкови сметки, включително и от трети лица и лихви от депозити.

Процедурата е по реда на новия Закон за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество. Според неговите разпоредби, в тримесечен срок КОНПИ трябва да внесе в съда и иск за отнемане на имуществото на Тошко Пачев.

Плевнелиев: Сегашната криза се отразява зле и на хората, и на бизнеса

Датата на изборите трябва да зависи от интереса на гражданите, не от тънки политически сметки, призова президентът


Надя Василева: Битката за квалифицирани работници предстои

44% от работодателите у нас трудно намират подходящи кадри, което е висок процент в глобален мащаб, твърди управляващият директор на Менпауър България


Ето встъпителните думи на президента Плевнелиев в началото на КСНС

Встъпителното изказване на държавния глава Росен Плевнелиев на извънредното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност бяха публикувани на сайта на президентството. Ето с какви думи президентът се обърна към участниците на срещата.

Уважаеми членове на КСНС,
Свиках днешното заседание, защото съм уверен, Встъпителното изказване на държавния глава Росен Плевнелиев на извънредното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност бяха публикувани на сайта на президентството. Ето с какви думи президентът се обърна към участниците на срещата. Уважаеми членове на КСНС, Свиках днешното заседание, защото съм уверен,

Ето встъпителните думи на президента в началото на извънредното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност

Встъпителното изказване на държавния глава Росен Плевнелиев на извънредното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност бяха публикувани на сайта на президентството. Ето с какви думи президентът се обърна към участниците на срещата.

Уважаеми членове на КСНС,
Свиках днешното заседание, защото съм уверен, Встъпителното изказване на държавния глава Росен Плевнелиев на извънредното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност бяха публикувани на сайта на президентството. Ето с какви думи президентът се обърна към участниците на срещата. Уважаеми членове на КСНС, Свиках днешното заседание, защото съм уверен,

44 жертви след атака на затвор в Ирак

/КРОСС/ 44 човека загинаха при нападение на полицейски участък североизточно от столицата на Ирак от група сунитски бунтовници, съобщи АП. Инцидентът е станал в нощта на 17 юни в провинция Дияла.По данни на местната полиция, бунтовниците са атакували едно от полицейските управления, до което има малък затвор. Целта на атаката била да се освободят затворници, осъдени за екстремистка дейност.44-ма от затворниците са загинали, след като сунитите са открили огън от минометно оръдие.

"Вечното дерби" – още във втория кръг от новия сезон на А група

"Вечните" съперници Левски и ЦСКА ще се изправят един срещу друг още във втория кръг от новия сезон на А група.   Това ошпредели жребият, изтеглен във вторник в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски".   Сезон 2014/2015 започва на 19 юли, а още в първия кръг Литекс посреща ЦСКА в голямото дерби на старта. Левски е домакин на Локомотив (Пловдив), а Лудогорец гостува на новака в елита Хасково.   Тимовете на Марек и Хасково получиха лиценз, което означава, че през следващия сезон в елита ще има 12 отбора.   След изиграването на редовния сезон, който ще бъде от 22-а кръга, тимовете ще бъдат разделени в две плейофни шестици.

„Булгартабак” призовава КТБ да опровергае твърденията си

/КРОСС/ Разпространяването на невярна информация от ръководството на банкова институция по адрес на свой клиент е абсолютно непрофесионално и противоречи на корпоративната и бизнес етика, заявява „Булгартабак" във връзка с медийните коментари на Илиян Зафиров и Георги Христов от Корпоративна търговска банка. „Към настоящия момент „Булгартабак" и неговите дъщерни дружества нямат кредитни задължения към КТБ. Всички кредити, ползвани преди пълното им погасяване, са обслужвани коректно. Само изплатените лихви и такси на банката през последните три години са в размер на над 4,5 млн. лева, независимо от факта, че техният размер надвишаваше неколкократно пазарните нива в страната", декларира дружеството. Съзнателното използване от представители на сериозна финансова институция на неверни данни и недостоверна информация за заблуда на обществото е недопустимо. Мениджмънтът на „Булгартабак" призовава Корпоративна Търговска Банка в тридневен срок да предостави факти или да опровергае вчерашните неверни твърдения за „Булгартабак". Компанията си запазва правото да потърси правата си по съдебен път

Спасиха благороден елен, паднал в бетонен канал

Спасиха благороден елен, паднал в бетонен канал

Горски служители спасиха благороден елен, който попаднал в бетонен напоителен канал край шуменското село Златна нива и гладувал вътре поне седмица. Днес животното било извадено и пуснато на подходящо място в природата, пише "Труд".

Еленът бил забелязан от д-р Иван Воденичаров, собственик на месопреработвателно предприятие в същото село. Той подал сигнал до Районното управление по горите.

В началото спасителите мислели да търсят съдействие за упояване на животното със стреличка, за да го измъкнат от бетонното корито. После успели да накарат елена да измине стотина метра до място, откъдето можел да се излезе.

От дългия престой в канала еленът бил отслабнал и на предела на силите си. Според д-р Воденичаров, който е ветеринар и ловец, късметлията с рога е поне на 4-5 г.

Спасиха благороден канал, паднал в бетонен канал

Спасиха благороден канал, паднал в бетонен канал

Горски служители спасиха благороден елен, който попаднал в бетонен напоителен канал край шуменското село Златна нива и гладувал вътре поне седмица. Днес животното било извадено и пуснато на подходящо място в природата, пише "Труд".

Еленът бил забелязан от д-р Иван Воденичаров, собственик на месопреработвателно предприятие в същото село. Той подал сигнал до Районното управление по горите.

В началото спасителите мислели да търсят съдействие за упояване на животното със стреличка, за да го измъкнат от бетонното корито. После успели да накарат елена да измине стотина метра до място, откъдето можел да се излезе.

От дългия престой в канала еленът бил отслабнал и на предела на силите си. Според д-р Воденичаров, който е ветеринар и ловец, късметлията с рога е поне на 4-5 г.

Руски журналист загина по време на репортаж при обстрел край Луганск

/КРОСС/ Кореспондентът на Общосъюзната държавна радио-телевизионна компания Игор Корнелюк почина в резултат на получените от обстрела край Луганск тежки наранявания. Това заяви главният лекар в Луганската областна болница Фьодор Соляник, предаде РИА Новости. По-рано днес ръководителят на пресслужбата на Луганска народна република съобщи за тежкото състояние на руския журналист, който попадна под артилерийски обстрел край Луганск по време на създаването на репортаж, отразяващ събитията в региона. По думи на очевидци, при обстрела край града е паднала мина, която се е взривила в близост до група журналисти. Един от тях е държал микрофон със знака на телевизия „Россия”. Точно преди обстрела край Луганск кореспондентът Игор Корнелюк е заснемал репортаж, в който съобщава за пристигането на танкове, БТР-и и тежко въоръжение в града. Операторът, който е работил заедно с Корнелюк, не е ранен в следствие на обстрела.

Борисов: Удовлетворен съм, доколкото се постигна дата за избори

Удовлетворен съм, доколкото се постигна дата за избори, което обществото иска и което резултатите от изборите показаха. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на провелото се заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

МОСВ: Огоста, Искър и Янтра ще повишат нивото си

На 19 юни нивото на река Огоста ще достигне червен (висок) праг, а на 20-21юни и критичния (лилав) праг на предупреждение. С повишени нива ина 20-21 юни ще бъдат и реките Искър и Янтра

Изпълнителна агенция по лекарствата спря износа на "Енбрел 50 мг"


Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) спря износа на лекарствения продукт "Енбрел 50 мг" след проверки на постъпили многобройни сигнали от аптеки и пациенти за недостиг на медикамента.

"Енбрел 50 мг" лекува тежък ревматоиден артрит, тежък анкилозиращ спондилит (Болест на Бехтерев) и тежък псориазис. 

Проверките на ИАЛ са установили, че наличните количества "Енбрел 50 мг" в България не са достатъчни за потребителите му, а заявените за продажба количества многократно...

Кабинетът ще работи поне до 28 юли, дори и в оставка

Още в началото на другата седмица стартират консултациите в парламента за определяне на една от трите недели за предсрочни избори - 28 септември, 5 октомври и 12 октомври, стана ясно от коментара на лидера на ДПС Лютви Местан в НС. Според избора на дата ще е ясно и кога подава оставка кабинетът, но когато и да я подаде, той ще работи точно до конституционния срок от 2 месеца преди вота - най-рано до 28 юли и най-късно до 12 август.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване