Брюксел ограничава ОЛАФ

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4149958


Еврокомисията предлага промени в европейското законодателство, които ограничават правомощията на службата за борба с измамите ОЛАФ. Предвижда се служители на ОЛАФ да получават достъп до офисите на комисари, евродепутати и министри само със специално разрешение.
Предложението, изготвено по-рано този месец от Брюксел, Еврокомисията предлага промени в европейското законодателство, които ограничават правомощията на службата за борба с измамите ОЛАФ. Предвижда се служители на ОЛАФ да получават достъп до офисите на комисари, евродепутати и министри само със специално разрешение. Предложението, изготвено по-рано този месец от Брюксел,

Прандели: Италия си заслужи загубата, няма място за паника

http://www.dnevnik.bg/sport/svetovno2014/2014/06/21/2328248_prandeli_italiia_si_zasluji_zagubata_niama_miasto_za/?ref=rss


Селекционерът на Италия Чезаре Прандели не потърси извинение за загубата с 0:1 от Коста Рика и определи резултата от двубоя в група D като напълно заслужен.

Специалистът настоя, че няма място за паника, въпреки че шансовете на отбора да се класира за осминафиналите на световното първенство претърпяха сериозен удар.

"Скуадра адзура" е на второ място с 3 точки и ще има нужда поне от равенство в последния си мач с Уругвай във вторник.

"Заслужавахме тази загуба, но...

Aйo си тръгна с подаръци, ще се върне за почивка

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4149950

“Много харесвам вашата страна и винаги се връщам с голямо удоволствие, защото тук е мястото, където довърших песента Who. Ще се радвам някой ден да имам възможност да организирам почивка за цялото ми семейство в България”, сподели впечатленията си от нашата страна певицата с нигерийски корени Aйo.
В четвъртък вечерта певицата зарадва “Много харесвам вашата страна и винаги се връщам с голямо удоволствие, защото тук е мястото, където довърших песента Who. Ще се радвам някой ден да имам възможност да организирам почивка за цялото ми семейство в България”, сподели впечатленията си от нашата страна певицата с нигерийски корени Aйo. В четвъртък вечерта певицата зарадва

Дел Боске остава въпреки провала на испанците

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4150274


Висенте дел Боске ще запази поста си начело на испанския национален отбор въпреки шумния провал в Бразилия. Световните шампиони допуснаха две загуби и отпаднаха още в груповата фаза на състезанието.
Въпреки ужасното представяне на тима, който допусна цели 7 гола в два мача и вкара едва 1, от испанската федерация подкрепиха треньора. Висенте дел Боске ще запази поста си начело на испанския национален отбор въпреки шумния провал в Бразилия. Световните шампиони допуснаха две загуби и отпаднаха още в груповата фаза на състезанието. Въпреки ужасното представяне на тима, който допусна цели 7 гола в два мача и вкара едва 1, от испанската федерация подкрепиха треньора.

Еквадор остана в играта след 2:1 над Хондурас

http://worldcup2014.actualno.com/Ekvador-ostana-v-igrata-sled-21-nad-Honduras-news_35218.html

Отборът на Еквадор остана в играта след победа с 2:1 над Хондурас в мач от група "D" на световното първенство в Бразилия. Двубоят беше крайно важен и за двете селекции, които стартираха учас...

Порошенко предлага 14 стъпки за мир в Украйна

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4150130


Украинският президент Петро Порошенко представи план от 14 точки за регулиране на ситуацията в Източна Украйна вчера, предаде Би Би Си.
Предишната вечер той се срещна с представители на Луганска и Донецка област, които първи научиха детайлите.
Планът включва прекратяване на огъня, амнистия за бунтовниците, които не са вършили тежки престъпления, Украинският президент Петро Порошенко представи план от 14 точки за регулиране на ситуацията в Източна Украйна вчера, предаде Би Би Си. Предишната вечер той се срещна с представители на Луганска и Донецка област, които първи научиха детайлите. Планът включва прекратяване на огъня, амнистия за бунтовниците, които не са вършили тежки престъпления,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване