Изгоря лек автомобил „Опел Астра” на 36 -годишен мъж от Гълъбец

http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/zTRDsSj6wec/

На 15.10.т.г. около 02.41 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение за горящ лек автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, паркиран в с. Гълъбец, общ. Поморие, собственост на 36 -годишен мъж от селото. По данни на  свидетели, огънят се разпространил от двигателния отсек към купето, като за няколко минути обхванал целия автомобил. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Поморие.

Намерени и иззети 9 240 къса цигари в с. Гълъбец

http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/yRk8tGixQPY/

Служители от отдел «Икономическа полиция» при ОДМВР – Бургас провели специализирана полицейска операция за притежаването и търгуването с акцизни стоки, като извършили проверки в търговски обекти, разположени на територията на община Поморие. В търговски обект в с. Гълъбец, общ. Поморие, стопанисван от 51 -годишната Е.С., са намерени и иззети 9 240 къса цигари. Работата по случая продължава.

 

 

Проверка на автомобили през уикенда от служители на РУ-Поморие

http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/VOPrelxDBB0/

На 14.10.т.г. на поморийската улица «П.К.Яворов» до дом № 44, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистър, управляван от 19- годишния М.С. от Поморие, с който се придвижвали и 16- годишният А.С.  от с. Медово и 18- годишният А.М. от Поморие, като намерили и иззели топче със суха тревна маса /марихуана/ и полиетиленово пликче, съдържащо угарка от саморъчно направена цигара с канабис/, собственост на М.С. Същият е задържан за срок от 24 часа.

На 15.10.т.г. около 23.35 ч. на КПП-2 в Поморие, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил „Шкода Фелиция”, с бургаска регистрация, управляван от 48 год. К.М. от Камено, като констатирали, че същият шофира във видимо нетрезво състояние. Поканен е до служебния полицейски автомобил за извършване на проба за алкохол, като К.М. пуснал в купето 50 еврова банкнота. Своевременно е задържан от полицейските автомобили и отведен в Районно управление – Поморие.

Работата по случаите продължава, съобщават от пресцентъра на полицията.

Путин за отмяната на санкциите срещу ЕС: Кукиш!

http://svetoven.pogled.info/news/78243/putin-za-otmyanata-na-sanktsiite-sreshtu-es-kukish

/Поглед.инфо/ Русия няма намерение да смекчава ответните мерки, въведени след наложените от Запада санкции, заяви руският президент Владимир Путин пред журналисти, предава РИА „Новости“ в неделя (16 октомври).

Washington Post развенча митовете, че „Русия се готви за война“

http://svetoven.pogled.info/news/78242/Washington-Post-razvencha-mitovete-che-rusiya-se-gotvi-za-voina

/Поглед.инфо/ Някои действия на Русия в последно време могат да се изтълкуват като подготовка за война със САЩ, но всъщност подобен развой на ситуацията е малко вероятен, пише „Вашингтон пост“ (The Washington Post) в неделя, 16 октомври.

Ципрас получи тотална партийна подкрепа на конгрес на СИРИЗА

http://svetoven.pogled.info/balkani/news/78241/tsipras-poluchi-totalna-partiina-podkrepa-na-kongres-na-siriza

/Поглед.инфо/ Гръцкият премиер Алексис Ципрас бе преизбран начело на своята лява партия СИРИЗА с 93,54% от гласовете. Това са 20% повече за 42-годишния лидер, отколкото през 2013 година.

Партията на Джуканович не успя да получи мнозинство в черногорския парламент

http://svetoven.pogled.info/balkani/news/78240/partiyata-na-dzhukanovich-ne-uspya-da-poluchi-mnozinstvo-v-chernogorskiya-parlament

/Поглед.инфо/ Управляващата в Черна гора Демократическа партия на социалистите, начело с премиера Мило Джуканович получи най-много гласове на парламентарните избори, но няма да може да сформира самостоятелно правителство.

Бежанци предизвикаха сблъсъци край Солун

http://svetoven.pogled.info/balkani/news/78239/bezhantsi-predizvikaha-sblasatsi-krai-solun

/Поглед.инфо/ Мигранти предизвикаха намесата на полицията в близост до лагер в северната част на Гърция заради пътен инцидент, съобщи полицейски източник.

Започна операцията за освобождение на иракския Мосул

http://svetoven.pogled.info/news/78238/zapochna-operatsiyata-za-osvobozhdenie-na-irakskiya-mosul

/Поглед.инфо/ Започна очакваната от дълго време и широко рекламирана военна операция за изтласкването на групировката "Ислямска държава" от иракския град Мосул. това обяви премиерът на Ирак Хайдер ал Абади, цитиран от АФП.

Възстановката „Хайдушко сборище" възроди духа на българщината

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1615038

Тази събота - 15 октомври в местността „Кайлъка", непосредствено до хижа „Среброструй" се проведе историческата възстановка „Хайдушко сборище". Организатор на събитието беше Регионалният клуб в „Васил Ганчев Плевналията", който е клон на Национално дружество „Традиция". Към хайдутите се присъединиха и представители на Танцова формация „Чародейка" - Плевен, което направи инициативата още по атрактивна и запомняща се. Участниците във възстановката наброяваха над 30 души на възраст от 7 до 63 г., облечени в автентични носии, като дадох...

"Милан" продължи възхода си и се изравни с "Рома"

http://www.dnevnik.bg/sport/2016/10/17/2845282_milan_produlji_vuzhoda_si_i_se_izravni_s_roma/?ref=rss


"Милан" спечели гостуването си на силно представящия се "Киево" с 3:1 и записа четвърта победа в последните пет кръга на Серия А.

"Росонерите" събраха 16 точки и се изравниха с "Рома" на второто място след осмия кръг на първенството.

В равностойно първо полувреме, с интересни атаки и към двете врати, Роберто Инглезе пропусна отличен шанс да изведе "Киево" напред, а секунди преди почивката Юрай Куцка със страхотен изстрел извън наказателното поле откри резултата в полза на...

Започва Косовската битка

https://www.actualno.com/chronicles/zapochva-kosovskata-bitka-news_568793.html

Косовската битка (17-20 октомври 1448 г.) е сражение между войските на унгарския управител Янош Хуняди и османския султан Мурад II, състояло се на Косово поле. Поражението на Хуняди бележи краха на последния опит за изтласкване на османците от Балканите през Средновековието. П

На 17 октомври рожден ден имат

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/5816594

На 17 октомври рожден ден иматРадомир Чолаков, изпълнителен директор на “Каолин” АД Ангел Заберски-син, музикант и композитор Анжел Вагенщайн, писател и сценарист Владимир Левчев, поет Касим Дал, съучредител на Народна партия “Свобода и достойнство”, бивш депутат Асен Мичковски, бизнесмен, бивш депутат Д-р Станимир Хасърджиев, председател на Националната пациентска

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване