Thalloderma Shop
01/19/17 05:32
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 19 януари, четвъртък

 Овен 21 мрт – 20 април

Ако от доста време трупате негативи на дадено място, днес може да се преместите, да вземете решение за смяна на курса и да излезете от положението на застой, неприятности и грижи. Няма да е лесно. Родените в третата декада ще имат юридически притеснения и здравословни неудобства. Очаквайте и опити да ви стопират и отказват от инициативите ви. Денят носи така нужното ви изцеление, но по болезнен начин. Днес късате окови, слагате край не безперспективни връзки и обръщате гръб на миналото.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 23 ноември – 21 декември

Даден е зелен светофар на големите ви амбиции, на желанието за пътуване и устройване в нова среда и в нова пазарна ниша. Кандидатствайте по спонсорски програми, посетете пазари и тържища, водете преговори с посредници и доставчици, купете домашен любимец. Имате възможност да поемете в печеливша посока, да спечелите конкурс и да уредите плащания. Нищо не оставайте на случайноста и не отлагайте за следващите дни. Подсигурете си бъдещето и това на децата. Ден за изцеление на тялото и душата.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за преместване в нов дом или върщане в стария, ако очакванията на новото място не са се оправдали. Пътувайте, организирайте по нов начин професионалния си и семеен живот. Ден и за доброволна жертва и отказ от собственост в името на близките и децата. Ще намерите лекарство за тежка болест, но по-важното е, че може да намерите лек за душевните си рани. Не продължавайте да вървите с наведена глава в посоката, която не ви удовлетворява. Ден за революционни преустроства.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада ще направят рязък завой в личната си и професионална политика. Предстоят неприятни, но наложителни и уточняващи позициите разговори. Правете жестове само спрямо тези, които са го заслужили. Пътувайте и преговаряйте на място. Ден за среща с родители и деца, за уточняване на имотни и наследствени отношения. Някой продава или прехвърля имот, друг обезпечава и финансира проектите на близък. Ден на доброволната жертва. Дано жестовете ви бъдат оценении, а и вие да получите подкрепа.

Р-4

П-4

Л-6

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на големи постижения. Пътувайте, водете преговори, явете се на изпити, уточнете позиции и плащания, поговорете с шефа за увеличението на заплатата ви, търсете директна връзка с производители. В следващите дни късметът няма да е на ваша страна. Ще работите за чужда кауза и интереси. Всичко, за което се споразумеете и уточните днес ще ви донесе предимства. Ден за подвизи и лични рекорди. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ще намерите нужното лекарство и лекарски екип.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за промени в плана, в начина на живот и местоживеенето. Всяка промяна ще ви е от полза. Не оставайте в неудобна и вредна за бъдещето и за здравето ви позиция. Ден за изцеление на тялото и душата. Всяка реорганизация ще донесе желаните резултати. Упорствайте в посока на личните си амбиции и цели и ще се похвалите с победа. Вечерта може да ви отправят изгодно предложение. В петък разучете как стоят нещата и тогава дайте отговора си. В момента имате шанс да пробиете в нова среда, а може би и в чужбина.

Р-6

П-6

Л-4

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на неочаквани обрати в отношенията. Чашата на изчакваното може да прелее само от една забележка или грешен ход. Склонни сте на генерални промени в общуването, в начина на жевот и професионални ангажименти. Ще вземете дълго отлагано решение, ще тръгнете към нови цели и партньорства. По неочакван и революционен начин може да промените живота си. Някой ще направи и жертвите, които се очакват от него и ще даде шанс за по-добро бъдеще на любимите хора. Ден на битки и саможертви.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Действайте без протакане по всички важни направления на живота. Този ден дава шанс за промени в курса, за революционно преустройство на работното място и в начина ви на живот. Решете се на крачката, която отдавна подготвяте. Добре е за пътуване, за делови и лични разговори, които ще привлекат благоприятните хора и случайности. Чудесен ден за смяна на работата. От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Това може да изисква да се напаснете на нов колектив и на нови партньорски интереси.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за предприемаческа дейност и търговия с полуфабрикати. Ако довършите своя или чужда работа ще пожънете големи успехи. Уредете разрешителни и документи за собственост. Може да се решите на крачка към нова работа и връзка. Ще е трудно, но пък е наложително да излезете от игра, която вече не се играе по правилата. Ден за преместване на ново местоживеене и на ново работно място. Край с компромисите. По някакъв начин вървите към лично и душевно изцеление. Сега е момента да тръгнете по нов път.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък и рисков ден за родените след 10 януари. Очаквайте опити за оказване на натиск. Не се поддавайте на манипулации. В момента всеки търси свото място в кризата и не е склонен да допуска друг до себе си. Очертава се инвентаризация на лични и професинални връзки. Вземете си шапката от места и отношения, в които се чувствате некомфортно. Организирайте пътувания с проучвателна цел. Тази вечер в живота ви може да влезе неочакваният шанс и в утрешния ден да имате повече възможности за избор.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на рокади, трансформации и неустоимо желание за промени. Имате шанс да заемете перспективна позиция, да намерите нова или допълнителна работа. Днес в 21ч. 15 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей. Този ден изисква промени и синхрон в начина на действие в съзвучие с новите условия и изисквания на момента. Време е да се преустроят отношенията, да се дадат нови насоки в работата и в партньорските връзки, а което не се вписва в тенденциите да се изхвърли от употреба.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

С навлизането на Слънцето в знака на Водолея вие навлизате в сатурнова дупка. Този ден променя амбициите и желанията, кара ви да се напаснете на новите изисквания на момента, да направите някои реорганизации, да преустроите личния си и професионален живот според новите изисквания. Всяка промяна ще ви носи по-добри шансове. В следващите два дни ще получите повече отколкото предполагате, ако днес заложите на правилния човек и точните отношения. Предстоят качествени промени и нов професионален избор.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Предстои ви внедряване в нова пазарна ниша. Септември ще донесе непредвидими обрати. Направете до тогава нужните промени и премествания. Може да ви повишат, да намерите по-добра и престижна работа. Изискванията към вас ще нарастват и през 2018 г натоварването ви ще е максимално.

Родените днес носят прометеевски дух и сърцето на Данко. Призвани са да променят света, да пренасочат отношенията в нова поска и да реорганизират начина ни на живот. Покровителите им са родени в края на Везните и началото на Скорпиона. Вероятно е родителите им да се преместят на по-добро място до края на годината, с което ще им осигурят и по-добри условия за развитие в бъдеще.

Заченатите днес ще бъдат рицари и поети, ще върнат някои стари и забравени ценности, ще бъдат трубадури на новата водолейска епоха.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване