Thalloderma Shop
01/26/17 05:30
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 26 януари, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

Ще имате проблеми със закона, с документи, права и разрешителни. Пазете вещите си, не влизайте в търговски отношения с непознати. Контролирайте емоциите, пазете очите. Вероятни са хипертонични кризи. Нещо, на което не сте обърнали достатъчно внимание може да провали стройната ви програма и да ви вкара в преразход на сили и средства. На работното място ще се създават конфликти, които няма да минат без вашето участие и намеса. Започнете прочистваща диета до новолунието. Прочистете и ума си от прекалената амбиция.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Най-благоприятният и подходящ ден за сделка с недвижим имот, за покупка на вила, жилище или офис. Разширете базата, на която ще разположите настоящата или бъдеща дейност и семейството, което се разраства. Моментът е благоприятен за уреждане на имотни и наследствени отношения. Нещо, което сте заслужили или по право си е ваше идва при вас. Ден с прочистваща енергетика. Всичко предприето ще носи късмет, ползи и пари. Не се отказвайте от допълнителни бизнес ангажименти. Късметът ще е с вас.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с благодатно и хармонично излъчване. Вървите към успешни сделки с недвижим имот и към преговори, които ще донесат допълнителни доходи и възможност да привлечете качествени съюзници и сътрудници. Контролирайте емоците, не си позволявайте изчакване и колебание. Утре една врата ще се затвори, ще се появи двойна конкуренция по отношение на това, което днес може да вземете на ниска цена и с допълнителни екстри. Замислите ви ще намерят благодатна почва за развитие. Засейте семената на новата реколта.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Бъдете внимателни с документи и разплащателни сметки. Помнете кое къде оставате и не давайте пълномощия на непроверени хора. Днес и близките може да ви поставят неизпълними условия, да наложат мнението си при сделки с имоти и уреждане на наследства. Контролирайте емоциите, не влизайте в излишни скандали, но и не позволявайте да ви използват. Този ден ви разпъва на кръста на една възможна и една невъзможна връзка. Препоръчва се прочистване на организма и разчистване на връзките. Спазвайте диета.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да намерите базата, на която ще развивате бъдещия си бизнес. Може да капарирате имот, да участвате в брокерска иницатива и да спечелите комисионни. Ден на Слънцето, в който е възможно прозрение за пътя напред, за нуждите и изискванията на момента и на близките ви хора. Не планирайте за утре нищо съществено, ако не искате да го преправяте и да страдате. Ориентирайте се към инвентаризация, към преосмисляне и претегляне на лични и служебни отношения. Следете кръвното налягане, щадете очите.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Чудесен ден за нови начинания. Всичко, което предприемете ще ви осигурява стабилност в работата и в живота и може да ви уреди с ново жилище или с връзка, която ще помогне за всичко това. Бъдете дейни и енергични, не си позволявайте да унивате и да изглеждате неглиже. Постарайте се да направите впечатление навсякъде, където отивате. По някаква случайност или с добре обмислен ход ще попаднете на точното място и при точните хора. Приемайте отправените ви предложения, после ще се пазарите.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес за вас е в сила максимата „царят дава, пъдарят не дава”. Може да намерите нова работа, да уредите изгодна сделка и договор, да намерите имот, нов дом и офис, но опре ли до уреждането на документи и разрешителни ще ударите на камък, ще бъдете стопирани от намусени чиновници и служители, ще качвате кръвното и може да ви отмъкнат сделката или придобивката под носа. Бъдете особено внимателни, проверявайте дати, печати и подписи, търсете експертно мнение и не позволявайте да ви мамят.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден с много възможности, с шансове за имотна продобивка, която може и да ви смени местоживеенето и уреди с нова работа след време. Ще получите в допълнение особен вид екстри, ново и перспективно запознанство и възможност да влезете в нова среда. Използвайте всяка възможност за промяна на собствености и начин на живот. Нищо важно да не се отлага за следващите два дни. Очакват ви неприятности и грижи, които ще разводнят обстановката и ще ви отклонят от важните делови въпроси.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес партньорите ви в бизнеса и в живота ще направят силен ход, а това ще помогне и вашите задачи и амбиции да се задвижат и излезат от застоя. Съгласувайте действията си с близките и може да живеете по-добре, на ново място и вероятно в нов дом. Най-добрият ден в месеца за брокерски дела. Движи ви някакво особено усещане за близък успех. Изправете се, движете се в приповдигнато настроение. Попадате на изгодна сделка, а случайните ви срещи след време може да завършат, с обвързване, пръстен и печат.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Един от най-успешните ви дни за месеца. Всичко, с което се захванете ще даде плод, ще помогне да печелите повече, да влезете в нова бизнес среда, да намерите нов дом и офис. Съдбата ви изпраща на неслучайни места или ви пречи да отидете там, където няма да имате ползи и успехи. Приемайте всичко случващо се с мисълта, че е най-доброто за вас в създалата се ситуация. Направете крачка в нова посока. Не позволявайте друг да решава вместо вас и си поискайте това, което ви се дължи от шефове, близки и приятели.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Станете рано, действайте експедитивно и намерете време за всичко, от което ще имате ползи. Може да намерите нов дом за себе си, за близък или приятел. Може да направите връзки и да сключите договори полезни за семейството и бъдещето на децата ви. Тенденцията е този, който търси да намери този, който има точно това нещо търсено от него. Не отклонявайте покани, дори и за безсмислени според вас мероприятия. Оглеждайте се, ако съдбата или шефовете ви изпратят на неочаквано и непознато място.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Благодатен ден. Символ е разтварящият се лотос. Ще ви обхване някакво особено вдъхновение и очакване, което може да се оправдае с изгодно предложение и шанс за имотна придобивка. Ден с оздравяваща, пречистваща и благодатна енергетика. Контролирайте емоциите, възползвайте се от всеки предложен шанс и поне днес не отказвайте приключенията, които съдбата ви предлага. Нищо важно и отговорно не отлагайте за утре, когато и най-малката крачка и най-нищожният избор ще ви донесат големи проблеми.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица и на фона на универсалната еденица ще изкара амбиците и личните ви желания на преден план, ще ви даде възможност да намерите нова работа, да направите силен ход в бизнеса и в общестовто и да се изявите на работното място. Не се отказвайте от пътувания и устройване в нова среда. Всичко, което предприемете ще носи ползи.

Родените днес ще наследят имоти по няколко линии, ще имат собствен бизнес, ще бъдат известни и предприемчиви и със сигурност ще успеят на местна почва. Партньор роден под Козирог ще ги направи щастливи и в любовта.

Заченатите днес ще имат покровителството на небето и земята, ще успяват във всяко начинание, ще се радват на подкрепата на провидението в критични моменти. На тях принадлежи целия свят. Само мързелът ще им попречи да постигнат максимума.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване