Thalloderma Shop
03/23/17 07:16
(http://www.klassa.bg/)

ИЗТЕЧЕ ЧЕРНАТА ТАЙНА НА РОКФЕЛЕР! ЕТО ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ СА БЕДНИ И ЗАДЛЪЖНЕЛИ ДО КОЗИРКАТА РОБИ!

 По време на среща на затворени врати с други световни бизнес лидери през 1991 покойният вече милиардер Дейвид Рокфелер в прав текст разкрива истината за ролята на медиите в света, с уговорката думите му да не напуснат залата. Е, този път сгреши!

Думите на милиардера са повече от ясни:

Благодарни сме на Вашингтон поуст, Ню Йорк Таймс, сп. Тайм и на други издания, чиито директори са присъствали на нашите срещи и са спазили обещанието си за дискретност вече почти 40 години.

Би било невъзможно да изпълним своя план за света, ако бяхме в ярките светлини на прожектора.

Светът днес е по-сложен, и е вече готов за походът към световно правителство.

ЕТО И ВИДЕОТО:


Както всички виждаме изброените издания са осигурявали медиен комфорт в продължение на десетилетия, докато всемогъщите кукловоди изпълняват успешно своя план за икономическо господство и поробване на обикновения човек.

Точно тези медии в момента водят безпрецедентна в своя мащаб информационна война срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, както и към всеки, който дръзне да има различно мнение, или да зададе неудобен въпрос. Причината за това е, че Доналд Тръмп е аутсайдер, който директно застрашава тяхната удобна и печеливша глобална схема.

Моделът бе приложен доста успешно за времето си и в България!

Вече повече от 25 години „официалните български медии“, /които до голяма степен са или с чужда собственост или с чуждо финансиране/ притъпяват съзнанието на обикновения човек, използвайки същия медиен модел, които цитира Рокфелер.

Докато обикновеният българин беше заливан отвсякъде с „целенасочената информация“, държавата ни беше буквално поробена.

Мощната ни индустрия и селско стопанство бяха структурирано съсипани. Буквално промиха мозъците на изключително обеднелия народ и го поробиха с кредити за цял живот.

 

Днес българите като курдисани празнуваме измислени западни празници, но сме до шия в дългове към банки и кредитни институции /които до голяма степен са пак чужди/.

Малкият и среден бизнес беше буквално задушен, и днес българинът е роб на корпорациите и банките, и дори и не подозира, че смисълът на целия му живот е да допринесе със своята трохичка за мега богатството на някой „Рокфелер“!

Но в България както и в цял свят хората започнаха да се събуждат. Това е причината независими интернет медии да придобият огромна популярност. 

През последните седмици, медийни организации със съмнително чуждо финансиране, стабилно подкрепени от водещите български телевизии подеха доста безуспешна кампания срещу независимите интернет медии, които не контролират. Причината е проста - те искат да си запазят контрола на всяка цена. Този път обаче няма да успеят. Със стария Рокфелер умира и покварения медиен модел, които болезнено познати икономически "кръгове" в България се опитват да спасят.

 

Това, което не осъзнават обаче е, че вече са изгубили! /BRADVA.BG

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване