Thalloderma Shop
04/03/17 07:04
(http://www.klassa.bg/)

Bentley стига от Лондон до Париж само на ток

 

Концептуалният кабриолет EXP 12 Speed 6e се зарежда от контакта

Луксозните и спортни автомобили Bentley традиционно се задвижват от мощни бензинови двигатели с 8 или 12 цилиндъра, но в бъдеще британците планират да направят модел, който да върви изцяло на ток. На автосалона в Женева от Bentley представиха концептуалния кабриолет EXP 12 Speed 6e, който черпи енергията за задвижването си от контакта. С прототипа британците от Bentley проучват как ще бъде възприет от потенциалните клиенти откритият двуместен модел с изцяло електрическо задвижване. Луксозният концептуален кабриолет Bentley EXP 12 Speed 6e представлява открита версия на EXP 10 Speed 6 Concept, който загатва как ще изглежда следващото Bentley Continental.

 

 

Прототипът разкрива как ще изглежда и бъдещият интериорен дизайн на моделите. Пътникът до водача ще разполага със собствен блок на арматурното табло за управление с възможност за сърфиране в Интернет, достъп до социалните мрежи, електронната поща и забавление. Създателите на новия кабриолет не съобщават технически показатели, но скоростомерът му е разграфен до 200 мили в час.

 

 

За роудстъра е предвидено безконтактно индуктивно зареждане, а също така бъдещите собственици ще могат да включат кабела в контакта под задната регистрационна табела. От Bentley съобщават, че техният концептуален електромобил е способен да стигне без допълнително зареждане в контакта от Лондон до Париж, а разстоянието е 470 км.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване