Thalloderma Shop
04/06/17 04:32
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 6 април, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

Не пропускайте този ден. Всичко може да се постигне и промени в благоприятна за вас посока. Върнете се към стари проблеми и ги разрешете. Ще получите подкрепа от неочаквано място и човек, а и сами ще помогнете на някой да направи своята крачка напред. Навлизаме в най-мощните дни за месеца. Енергийният ви потенциал нараства. Контролирайте се, не позволявайте на силата ви да прелива в ненужни и неблагоприятни за вас действия е дейности. Явете се на конкурс, подпишете нов договор и си уредете среща.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днес давате газ и натискате спирачки едновременно. Лесно може да се стигне до душевна и физическа експлозия. Не се товарете много с несвойствени задължения. И работата, с която сте свикнали ще ви създава проблеми или някой друг ще се опитва да ви я отнеме. Интересите ви се преплитат с тези на силните на деня. Насочете повече сили и старания към близките и дома. Не е ден за прекратяване на връзки, независимо кой и как ви опъва нервите. Следете кръвното. Утре нещата ще изглеждат различно.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на подем и победи. Работете на няколко фронта, не се колебайте да изкажете мнение и да направите своя избор. Силите ви нарастват, ще се появи и подкрепа в момент на нужда. Само не се захващайте с много неща едновременно, а отхвърлете работата, която не търпи отлагане. Започнете ремонти и преустройствени дейности. Търсете майстори, намерете и нужния ви квалифициран специалист за всичко, с което не може да се справите сами. От значение днес е да организирате нещата, а не да ги правите лично.

Работа -5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на високите енергии, но и на големите изисквания както от вас към другите, така и от страна на другите към вас. Не може да си позволите пропуски и отсъствия. Намерете време както за служебните задачи, така и за обещанията дадени на половинката у дома. Ще се наложи да уплътните максимално работното си време и да не се разсейвате с дреболии. Проблемите ще дойдат от прилива на чувства, който не може да контролирате. Не е ден за изневери. Старайте се да укрепвате семейните връзки, а не да ги рушите.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

За родените около 10 август денят е с повече рискови тенденции. Склонни сте прибързано да влизате в конфликти, да отхвърляте или да приемате без да помислите различните оферти. Може да се скарате с всички за всичко. Вродената ви дипломатичност е изолирана и завряна някъде в ъгъла. На преден план излизат директните импулси и желанието за провокации. Някой ще се възползва и ще ви захапе на болното място. Не бива да се действа първосигнално. Не са изключени проблеми със сърцето и щитовидната жлеза.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август - 22 септември

Енергийният ви заряд нараства, а с него и амбицията да подредите по-добре, по нов начин дома си и работното място, да се изявите пред колегите и да стартирате отдавна обмислената програма. В този ден нищо не бива да се руши. Каквото уредите и създадете ще стане база за бъдещите ви лични и професионални начинания и интереси. Водете преговори, представете програмата си на шефове и бизнес партньори. Намерете време да стимулирате близките, да подкрепите и децата в големите им начинания.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес всяка бариера може да бъде преодоляна. Само не се хвърляйте на най-високите. С малки стъпки ще стигнете далече и при преговорите, които водите. Намерете време за всичко важно и ценно в живота ви. В момента залагате нова и обновяваща програма в дома и семейните връзки. Вие или децата ви вървите към обвързване с нови партньори. Ситуацията ще изисква ремонти и разместване, покупки и промени в начина ви на живот. Всяка ваша инициатива ще бъде подкрепена, но най-важното е, че ще се окаже точно навреме.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и няма намерение да отстъпва от амбиции и позиции. За родените около 5-10 ноември се очертават повече трудности и проблеми. Нищо няма да ви се даде даром, още повече ако имате големи претенции нещата да стават по един или друг начин. Ще влезете в неприятни разправии. Рискът ви диша във врата. Вероятни са и хипертонични кризи. Навреждате на здравето си в желанието да постигнете нещо на всяка цена. Смирете се, опитайте да разберете другата гледна точка.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Дайте воля на импулсите си за действие. Работете повече в своята си градина, на своя имот и в своя дом. Днес всеки гледа на първо място да задоволи нуждите на семейството и близките, за да може после да работи за личните си интереси и хоби. Ден за благоустройствени дейности и промени в интериора. Сатурн във вашия знак тръгва в ретроградна посока, а това положение изисква да се върнем и да довършим недовършеното. Пасивността е нежелателна, но всичко трябва да се прави с ум и по правилата.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на голямата подготовка преди утрешните ви настъпателни действия. Свършете заплануваната работа, сложете в ред отношенията у дома и на работното място, за да не ви разсейват и отклоняват от целите и намеренията. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гърбначния стълб и ни кара да се държим изправено, независимо в какви ситуации попадаме, как се чувстваме и какво желаем. Вечерта се приберете с подарък. Проявете съчувствие и разбиране. И вас ще разберат и подкрепят. Днес се сдобивате със съюзници.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луна и Марс образуват негативни аспекти с вашето Слънце. В такъв момент е важно да се контролират емоциите, за да не стане от играчка плачка. Денят е високо енергиен. Във всичко трябва да се подхожда внимателно, а към околните с разбиране и съчувствие. Туширайте скандалите в зародиш, не провокирайте и не отвръщайте с агресия. От нещо дребно може да се запалят опасни огньове. Превърнете агресивността в активност, свършете заплануваната работа, че и още нещо, ако остане време. Изливайте любовта си над другите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не пропускайте нито една важна инициатива в този високо енергиен и творчески ден. Ще ви хрумнат точни и навременни идеи позволяващи да направите нужните преустройства и ремонти не само у дома, но и в отношенията с партньори. Не чакайте покана, търсете тези, с които може да работите и да свършите нещо важно. Днес работата си намира майстора и обратното. Всичко да се прави по традиционния начин. В момента не е време за изпробване на нови техники. Това, което владеете до съвършенство няма да ви подведе.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. В отлив сте, юридическата ви позиция е нестабилна до септември. Търсете подкрепа и съюзници за предстоящите битки. През 2018 г ви предстои внедряване на ново място, на нова работа и в нова пазарна ниша. Планирайте и старта на паралелни дейности. Подредете приоритетите.

Родените днес притежават сила, възможности и капацитет да променят своя и вашия живот в една по-добра посока. Ще пазят устоите и ценностите на рода. Един ден ще са наследници на имотите ви. Ще се изявяват като добри организатори и координатори на свои и и чужди проекти. Препоръчват им се партньори родени под Лъв.

Заченатите днес ще приемат като своя мисия целите на рода и родината като цяло. Ще обичат природата, ще подкрепят всички родно и традиционно. Мисията им ще е да коригират посоката ни на развитие към нещо по-добро.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване