07/04/17 06:41
(http://www.klassa.bg/)

Служители в СГС инструктирани да донасят на Панов

 Всички служители на заплата в сградата на Софийския градски съд са инструктирани да донасят за действия, извършени от граждани, които по един или друг начин застрашават Панов, Прокопиев и сие.

Това разкри евродепутатът Николай Бареков в отворено писмо до медиите. „Организираната престъпна група източва не само информация по дела с особен обществен интерес и с особено големи финансови интереси, но и такава, която по някакъв начин я застрашава“, твърди той. Като пример посочва инициативата си да запази на 20 март името „Антикорупционен отряд“ като запазена марка за бъдещо сдружение с обществена дейност. По думите му кликата около тартора на грантаджиите в тоги и шеф на ВКС – Лозан Панов, веднага е получила информация за инициативата и съответно откраднала идеята, създавайки проекта „Антикорупционен фонд“, в който се намърдаха видни протестъри. Сред тях и бившия кадър на обвиняемия по аферата „ЕВН“ Иво Прокопиев – Николай Стайков. „Обзети от страх, „моралистите в българската съдебна система“ побързаха да се обозначат като борчи срещу корупцията, чийто основни лица са именно те. Как олигархично-мафиотската ламя на корупцията у нас ще бори корупцията? Как Лозан Панов, Калоян Топалов, Иво Прокопиев и сие ще борят злоупотребата с обшществена служба за лично облагодетелстване, след като самите те ежедневно се облагодетелстват неправомерно и незаконно като злоупотребяват с поверената им власт?“, попита риторично Бареков. Той обяви също, че ще информира за казуса лично шефа на ЕК Жан-Клод Юнкер и ще внесе сигнал в Еврокомисията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване