06/24/17 06:38
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 24 юни – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Рисков ден за родените в първата декада. Ще се събудите с някакво предчувствие, което ще ви покаже правилната посока, но е вероятно да го отхвърлите и да направите грешен ход. До вечерта влизате в неприятни взаимодействия и скандали. Може да си провалите почивката и тази на партньора. Не отсъствайте от дома, поемете си отговорностите, за да не станат по-тежки. Не яжте нещо, което ви е неприятно, дори и с риск да обидите домакините. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на устата. Доверете се на сетивата. Яжте само това, което ви се дояде, и казвайте само тези думи, които усещате, че няма да навредят. Не си превишавайте правата и се дръжте дипломатично при всякакви срещи и разговори. Не ви трябват излишни конфликти. Добре е тази вечер или утре сутринта да се отвори ново заведение. Може да се спазарите за цени на стоки и услуги и да си осигурите необходимото финансиране и някои доставки. Бъдете сигурни, че това, което ви харесва, е добро и полезно за вас.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден за обмисляне и планиране, за изготвяне на програми, които ще се задвижат в следващите дни. Натрупвайте средства и сили за осъществяването на намеренията си. Може да се преговаря за кредитиране от приятели и доказани в миналото партньори. Не давайте воля на жадността, контролирайте желанието за притежание. Може да се скарате с роднини по имотни въпроси. Тази вечер останете в своя среда. Опитайте да проявите щедрост и да направите това, за което някой ви помоли. Хапнете само това, което ви се дояде.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Луната излиза от примката на новолунието, но до вечерта среща Марс и Меркурий. Градусът на емоционалното напрежение нараства. Очертават се скандали. Нещо таено във времето може да избухне с огромна сила, да развали отношения и връзки. Старайте се да туширате конфликтите в зародиш, а не да ги провокирате. Родените около 1 - 5 юли са в трудна позиция. Обърнете внимание и на храната. Не яжте това, което не ви се яде или ви изглежда неприятно. Контролирайте разговорите и не си позволявайте обиди към другите.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Бъдете пределно дипломатични при срещи и разговори. В деня на устата е особено важно какво влиза и излиза от нея. Яжте само това, което ви се дояде. Не казвайте думи, които може да наранят някого и да предизвикат конфликти на различни нива. Денят е зареден с емоционален експлозив и от една накриво казана дума може да пламнат семейни и колегиални войни. Тази вечер не се събирайте в непознати компании. Планирайте за утре старта на нови дейности и инициативи. Не пътувайте късно тази вечер и рано в неделя.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес ви връщат дълг на внимание. Може да започнете преместване или да направите огледи на имоти и терени. Давате си сметка какво и кого искате и към какво имате определени резерви или антипатии. Бъдете сигурни, че сигналите на тялото са верни, а не това, което някой ви казва. Ден за планиране и подготовка за старт на нови инициативи. Обсъдете бюджета, не предприемайте големи покупки, преди да сте направили сметка за приходи и разходи. Сгответе си това, което ви се дояде. Избягвайте да влизате в конфликти.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Денят може да започне с нещо приятно и хубаво, но до вечерта обстановката ще се нажежи, особено за родените около 1 - 5 октомври. Съветът е всячески да бягате от излишните спорове и конфликти, да не участвате в диспути и словесни престрелки и да си замълчите, вместо да кажете нещо, което ще разруши семейния мир. Ще бъдете провокирани болезнено, може да се изсипят и незаслужени обиди. Целта на някого е да ви извади от равновесие и така да ви елиминира по-лесно. Запазете добрия тон независимо какво се случва.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес ще спечелите, когато двама се карат. Старайте се да не се намесвате в спорове и съдбата ще ви даде предимства. Това, което до момента не сте успявали да получите и постигнете, ще ви се даде или като аванс, или вследствие на битките на околните. Ако насън не сте могли да преодолеете дадено препятствие, наяве това ще стане. Доверете се на сетивата си. С особена острота ще почувствате кой е вашият човек, как да постъпите в дадена ситуация и каква храна да ядете, за да сте здрави. Днес интуицията ви е на високо ниво.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на голямата лакомия. Следете знаците на тялото си и не се тъпчете с всичко, което падне. До вечерта нещо неприятно напира да се случи в дома и в отношенията ви с околните. Контролирайте емоциите. Туширайте разправиите в зародиш и не си позволявайте да загубите контрола в ситуацията. Сега е моментът да се правят планове, да се проучват нещата, с които смятате да се занимавате. Не си позволявайте прояви на злоба и завист. Бумерангът на агресията ще се върне обратно и неприятно ще ви засегне.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Този ден опъва нервите, разконцентрира вниманието и позволява на негативните емоции да се излеят върху виновни и невинни в ситуацията. До вечерта може да се развихрят опасни страсти. Не провокирайте околните, сдържайте агресията и не правете забележки. Родените около 1 - 5 януари са в по-неблагоприятна позиция. Не обсъждайте семейни и наследствени дела и не позволявайте на странични лица да подклаждат огъня. Някой е заинтересован да се изпокарате с роднините си. Запазете добрия тон. Внимавайте с храната.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за проучване и планиране. Нищо амбициозно да не се започва. Отлагайте за утре старта на нова инициатива. Този ден прави разбор на полезното и вредното в живота ви. По някакъв начин ще разберете къде са приятелите и къде враговете. Ако ви се дояде нещо, наблегнете на тази храна до другото новолуние. Тялото и душата ни дават точните сигнали и насоки от какво се нуждаят. Не можете да се заблуждавате повече и във връзките си. Привлечете тези, които са ви на сърце, и дистанцирайте тези, които усещате, че ви вредят.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Интуицията ви е на високи нива. Доверете се на усещанията си. Ще се събудите с вярното чувство за всичко полезно и вредно. Едно приятно чувство ще ви покаже кое е полезното в живота ви, а едно неприятно и тежко усещане показва това, което трябва да избягвате. Не яжте каквото падне. Това, което днес ви се дояде, може даже и да ви излекува. Ако почувствате определен афинитет към някого, да знаете, че това е вашият човек и трябва да се постараете да го привлечете. Тази вечер ще даде нова отправна точка в живота ви.

 

ЧРД

 

Личната ви година е четворка. Ще се натоварите с допълнителна работа и отговорност, но в началото на ноември ще оберете плодовете на дългите месеци старание. От средата на октомври юридическата ви позиция ще се стабилизира. Може да спечелите дело и да получите повишение. Не отказвайте допълнителна работа, след време може да стане постоянна.

Родените днес ще бъдат много добри диагностици и дегустатори. Добре е да ги насочите към лечебното хранене. Усетът им за полезното и вредното е перфектен. Не им давайте насила това, което не искат да ядат. Постарайте се да им осигурите собствена база, заведение, търговски обект и офис, където да работят и да лекуват самостоятелно един ден.

Заченатите днес ще имат видимо и невидимо покровителство, но и опасни врагове. В живота си ще водят битки за собствености и имоти. Ще бъдат преимуществено момичета и ще продължат рода ви.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване