10/04/10 11:18
(http://blog.bogomil.info/)

WordCamp 2010 – впечатления

Мина първия камп посветен на Wordpress. Беше най-доброто събитие за блогове, което аз посещавам и не съм организирал :) Наистина беше добре организирано, браво на момчетата и момичетата, който са го направили.

Тръгнах от Велико Търново към 5 часа, за да мога да стигна навреме. След помощ от twitter, се оказа, че мога да си хвана маршрутка и за 35 минути нях от гарата близо до зала ‘христо ботев’ и лутането започна. Срещнах още няколко човека, коит оправеха същото като мен и в следващите 10 минути го правехме заедно.

Оказа се, че никой не знае, какво е това Елиеф център, а се оказа американсия университет, ех…

Имаше много хора, наистина оста повече от колкото очаквах. Оказа се, обаче че за мен няма бадж, останах и без фланелка, но аз така или иначе си имам WP фланелки у нас и са червени, (плез)

Лекциите бяах добри, макар и доста скучни от време на време. Не научих нищо ново, но пък се видях с хора, с които не бях се виждал отдавна, не срещнах нови хора, обаче, защото бързах да си тръгвам, защото Коската беше болен и трябваше да се прибирам, бързо, бързо след моята лекция.

Не успях да кажа, всичко, което исках, защото бях притеснен заради малкия, но се надявам всички присъстващи да са разбрали поне нещичко….

Публикувана на 10/04/10 11:18 http://blog.bogomil.info/3751
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване