10/28/10 09:28
(http://vasvalch.com/)

Да използваш навиците

Skoda дистанционно рекламаSkoda прави показно за това как да използваш умно навиците на потребителите си, за да предадеш ефективно своето послание. Наблюдението на аудиторията често води до интересни открития, които може да помогнат на маркетолозите.

Оказва се, че в Полша потребителите имат навика да поставят две от националните телевизии на два определени канала на телевизора си. Рекламната агенция използва този навик, за да представи удобството на багажника с дистанционно в новата Skoda Superb, като пуска две модификации на рекламата в едно и също време. Вижте как:

Смятам, че в България доста домакинства също по навик са подредили Канал 1, bTV и NOVA на първите три канала на телевизора си. Вероятно и много други държави имат подобни навици, които могат да бъдат използвани – не само по отношение подредбата на телевизионните канали, но и във всеки друг аспект от ежедневието. Наистина, използваният от Skoda подход е доста скъп и се използва с известна процентна успеваемост (със сигурност има домакинства, които не са подредили каналите си). Но концепцията е добро напомняне да се оглеждаме за устойчиви навици – със сигурност има добри начини, по които да ги използваме.



Няма подобни постове.

Публикувана на 10/28/10 09:28 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/mz3HCy1Gz4s/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване