02/05/11 07:48
(http://vasvalch.com/)

Любовно за януари 2011

frostНякак неусетно се изниза този месец и покрай опаковане на багажи и привършване на работни задачи успя да мине една година от преместването ми на WordPress. Но това не е толкова важно. По-важното е, че и този месец съм успяла да провокирам интереса на доста хора, дори и със спорадичните ми постове. Ето кои са отличниците.

Явно най-много сте кликали на първото заглавие от 2011 – На върха на света е първенец по трафик. Доста близо го следват Single Dinner: по-различното ходене на театър, както и 101 графики за маркетинг и социални медии.

Дискусии също се случиха, къде по-разгорещено, къде по-мразовито, както подобава на януари. Безспорно тук води видеото от WordCamp 2010: Как блогът да ви намери работа. Следва един фото-пост: Кукерите на Разлог – да изгоним злото заедно. А тройката затваря Single Dinner (отидете, отидете, отидете!)

Мога да обещавам, че сега нещата в блога ще се нормализират и ще се върна към почти ежедневното тормозене на читателите (да, това сте вие). Но няма – просто защото не знам доколко ще спазя обещанието си. Но пък ако ви е скучно, може да се отбиете и при Слон. А засега ви пожелавам много розов и захарно-предозиран февруари. В най-кратките месеци винаги е най-интересно ;)

___
снимка: bored-now



Още по темата:

  1. 3 години срещу 1 месец – Януари 2010
  2. Single Dinner: по-различното ходене на театър
  3. Тенденциите на 2011

Публикувана на 02/05/11 07:48 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/wZLdwVZBW5E/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване