03/24/11 08:46
(http://vasvalch.com/)

Чъ Ръ Дъ

4 години от първия пост в този блог. Да празнувам ли?

4 години не те правят много по-мъдър. 4 години не ти дават много повече опит. Но пък са стъпка в правилната посока. Защото правилната посока е всяка посока, в която си тръгнал.

Блогът се променя заедно с автора му. Стана малко по-активен и амбициозен. В същото време започна да говори за себе си малко повече :)

Някои неща са много по-различни отколкото преди година. Работех на друго място, живеех другаде, познавах други хора, имах други предстоящи задачи. И това му е забавното на живота – че е толкова шарен. Точно като свещите на тортата!

Но други неща (може би по-важните) си остават същите: отново трябва да кажа “Благодаря!” на четящите, коментиращите, даващите идеи, както и на всички, които са понесли поне веднъж “Добре, чао засега, че трябва да напиша нещо!” Отново ще си ви гушна лично – макар и със закъснение от няколко месеца.

С удоволствие забелязвам, че блогът продължава да е източник на нови познанства и възможности, вдъхновение, сили и ентусиазъм. Затова си го харесвам. Честито, Блогчо! ;)

рожден ден

___
снимка: himatan_



Още по темата:

  1. Somewhere else…
  2. Дъждовно и октомври 2010
  3. Станах на 3!!!

Публикувана на 03/24/11 08:46 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/J6RMkgbs4zg/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване