11/27/11 12:31
(http://www.azcheta.com/)

Книгите на Роалд Дал в ловешката библиотека изчезнаха!

Всички книги на Роалд Дал в детския отдел на ловешката библиотека са изчезнали, съобщава сайтът на националната кампания "Читателска щафета с героите на Роалд Дал". Книгите обаче не са откраднати, а са взети за четене от деца, които са пожелали да се включат в щафетата.

"Щафетата ни толкова се е харесала на учениците в Ловеч, че те са иззели всички книжки от градската библиотека, за да ги прочетат и да участват в нашата томбола с чудна награда-изненада", пише още на roalddahl.azcheta.com.

Читателската щафета е проект на "Аз чета" за насърчаване на четенето, в който до момента са се включили близо 150 деца от цялата страна. Те са прочели поне по 3 книги на Роалд Дал, попълнили са специалната форма-читателски дневник и са я изпратили по пощата с подписа на родител или библиотекар.

Надпреварата продължава до 9 декември, когато трябва да бъдат изпратени последните писма на участниците. Победителят ще бъде изтеглен на специално събитие в средата на декември.

Повече за Читателската щафета с героите на Роалд Дал можете да откриете на roalddahl.azcheta.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване