12/03/11 09:04
(http://www.azcheta.com/)

Специалните издания на "Аз чета детски книжки"

Първото издание на кампанията „Читателска щафета“ е към своя край. Нали не сте забравили – приемаме форми за участие до 9. Декември 2011 г. (важи пощенското клеймо) и нито ден по-късно!

За да отпразнуваме подобаващо края на първото издание на играта, каним всички деца да участват в специалните издания на литературен клуб „Аз чета детски книжки“. В рамките на няколко 45-минутни сесии ще си говорим с всички млади дами и господа, пожелали да се включат, за техните впечатления от книгите на Роалд Дал, участващи в щафетата и включени в специалните издания на литературния клуб.

Кога? На 17.12.2011 г.

Къде? В Детски отдел на Столична библиотека – гр. София 1000, пл. „Славейков“ №4А.

График на книжните сесии:

1. Матилда: от 10:00 до 10:45 часа.

2. Чарли и шоколадовата фабрика и „Чарли и големият стъклен асансьор: от 11:15 до 12:00 часа.

3. Вещиците: от 12:30 до 13:15 часа.

4. Семейство Тъпашки“, „Фантастичният г-н Фокс“, „Вълшебният пръст: от 13:45 до 14:30 часа.

Поради спецификата на литературния клуб, участието във всяка от сесиите ще става с предварително записване. Ако проявявате желание да ни разкажете всичко, което ви вълнува за книгите на Роалд Дал, пишете ни на мейл val.stoeva@azcheta.com и не пропускайте да ни кажете името си, както и за коя книга бихте желали да говорите в клуба. Да, точно така – дори и да не сте успели да прочетете в срок три книжки на Роалд Дал, а само една, пак можете да дойдете да ни разкажете и да се забавляваме заедно!

Ако пък сте от срамежливите и искате да погледате отстрани и да се включите само във викторините, които ще разиграем в паузите между отделните сесии, добре сте ни дошли! Очакваме ви с нетърпение!

Литературният клуб ще се проведе с партньорството на Столична библиотека.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване