08/29/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Как да сме популярни във Facebook, разберете в „Социална Сряда“

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Как да сме популярни във Facebook разберете

Всеки един от нас, е, почти всеки, си е мечтал поне веднъж да бъде популярна личност, която всеки да ухажва, зачита и уважава. За съжаление това не винаги е възможно, но ние ще ви разкрием как можете да постигнете ефекта много лесно. Трябва ви само добро настроение, няколко съвета и Facebook. За да получите всичкото внимание на света от своите приятели.

Публикувайте провокативни и интересни снимки всеки ден. По този начин приятелите ви ще свикнат с вас и ще ви възприемат като забавни и будни хора, които ги забавляват и образоват. Важно е снимките да са различни, по възможност големи и с добро качество. Важно е също така да бъдете уникални.

Провокирайте приятелите си. Например можете да оставите изречението недовършено, така че да стимулиране хората да започнат да допълват поста ви. „Мисля да кръстя новото си куче …“. 

Афоризмите и цитатите винаги са на мода. Ако откривате интересни и полезни такива, е добре да ги поствате на стената си. Подкрепени с тематична снимка, те могат да ви донесат много внимание. Така ще начешете не само своето его, но също така това и на другите потребители.

Задавайте въпроси. Хората обичат да помагат в социалните мрежи. Ако ви трябва съвет за новата кола или тенис ракета, не забравяйте да потърсите мнение от приятелите във Facebook. Те самите ще се радват да ви помогнат, а и така ще се изявят.

Споделяйте първи важните новини. По този начин вие ще сте първоизточници и всички ще са ви благодарни. Разбира се, не прекалявайте, като споделяте всяка клюка. Добре е, ако знаете нещо от първа ръка, да пуснете статус, който обаче да е без снимка. Така той ще се открои от останалите и ще покаже, че иде реч за нещо сериозно и важно.

Снимка: Socialevo

Подобни статии:

  1. Facebook Messeges при затворен браузър само в „Социална сряда“
  2. Препращай във Facebook със „Социална сряда“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване