10/03/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Хайде да си сменим Facebook профилите в „Социална сряда“

Хайде да си сменим Facebook профилите в "Социална сряда"

Как ви се струва идеята да бъдете някой друг за един час, макар и виртуално? Какво ще кажете за това – ваш приятел ви дава правото на достъп до своята стена във Facebook и в рамките на един час вие можете да поствате от негово име? Звучи ужасно и едновременно с това забавно! Е, разбира се, без да правите много поразии.

http://www.youtube.com/watch?v=9skYM85elV0

Това е основната идеята на рекламата кампания на Юнг Фон Мат за австралийската енергийна напитка V. Чрез приложението Switcheroo всеки един потребител на Facebook може да се размени със свой приятел и в рамките на един час пет пъти да постне каквото пожелае. Това се отнася и за човека, с когото се сменяте.  Всичко се случва със знанието и съгласието на собственика на съответния профил. За целта той трябва да ви е приятел и да приеме предложението ви да се смените. И това в никакъв случай не означава, че ще имате достъп до другите настройки на профила. Всичко е под контрол. След един час вие възвръщате правата си над своя профил, а също така можете да се откажете от предизвикателството по всяко време.

Освен забавление получавате и допълнителен стимул. Най-веселия и забавен пост може да донесе на някого награда – екскурзия до Австралия за двама. За съжаление тази кампания вече приключи, но все пак е нещо доста любопитно и забавно!

No regrets, mate.

Подобни статии:

  1. Социална сряда: Как да сменим фона във Facebook
  2. Препращай във Facebook със „Социална сряда“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване