11/28/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Големите, бързите, социалните мрежи чудо и други в “Социална сряда”

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

А вие в колко социални мрежи имате профил? Със сигурност и вие сте допринесли за бурното развитие на поне няколко  от социалните мрежи, за които се говори днес. Facebook, foursquare, Twitter, Google+? От Silverpop са се постарали да облекат скучната статистика в красивите дрехи на една инфографика. На нея подреждат социалните мрежи по брой потребители (Facebook, естествено, е на първо място). Интепретират числата и в други направления. Открояват например Facebook като отличник, защото социалната мрежа на Марк Зукърбърг е пораснала цели 8 пъти между 3-тата и 4-тата си година от създаването. Другите се развиват с по-бавни темпове. А според специалистите именно развитието след първите три години е от най-голямо значение.

По-надолу подреждат социалните мрежи в групички в зависимост от темпа им на развитие. В клуба на мрежите с повече от 100 милиона потребители се подреждат Facebook, Twitter, Google+, Weibo, RenRen, LinkedIn, Badoo, Instagram. Сами вижте социалните мрежи в групичките на “изгряващите звезди”, “стабилягите”, “социалните мрежи чудо” и “залязващите звезди”.

Големите, бързите, социалните мрежи чудо и други в "Социална сряда"

Подобни статии:

  1. Тайните зад успеха на Барак Обама в социалните мрежи в “Социална сряда”
  2. Как използваме социалните мрежи [Инфографика]
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване