03/31/11 21:45
(http://e-vestnik.bg/)

Бомба в редакцията на e-vestnik

В редакцията на e-vestnik се получи пакет с надпис “Бомба!” Поехме риска и го отворихме внимателно. Наистина съдържаше критична маса, но не от уран, а от концентрирани мисли и идеи на няколко от най-големите умове на  човечеството.

Вътре бяха книгите на Сун-дзъ “Изкуството на войната”, афоризмите на Алберт Айнщайн в “За вселената и човешката глупост”, “Мисъл и слово” на Петър Дънов, “Афоризми и анекдоти” на Уинстън Чърчил”, “Латински крилати мисли”, Шарл дьо Гол - “Мисли и анекдоти”, Джон Ф. Кенеди - “Мисли, речи и анекдоти” и кой знае защо - “Пропаганда - лозунги от времето на социализма”.

Оказа се, че издателство “Фама” е решило да отбележи 1 април като постресне медиите и приятелите си със своеобразната си интелектуална бомба и да ни напомни, че няма нищо по-опасно и силно от човешката мисъл. Не ни оставаше нищо друго, освен да започнем да деактивираме бомбата. С четене. Както би трябвало да постъпваме по-често.

Честит 1 април!

Публикувана на 03/31/11 21:45 http://e-vestnik.bg/11422/bomba-v-redaktsiyata-na-e-vestnik/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване