06/03/11 08:53
(http://radiomilena.com/)

Корабът на мира ще посети пристанище Бургас

Японска делегация от представители на неправителствената организация „Корабът на мира” посетиха пристанище Бургас. Целта на визитата бе запознаване и проучване на  възможността „Корабът на мира” да акостира през м. март 2012г. в порта.

Посещението на кораба ще бъде в рамките на един ден и представителите на организацията ще имат възможност да проведат срещи със социална насоченост както и да се запознаят с културно-историческото наследство на България.

 

Ръководството на порта представи предимствата на пристанището и запозна на място делегацията с възможностите за дългосрочно сътрудничество в развитието на тази инициатива. Подобни събития доказват необходимостта от реализирането на проекта Супер Бургас и рекламират възможността за увеличаване на пасажерския трафик през „Пристанище Бургас” ЕАД.

 

Организацията „Корабът на мира” е основана през 1983 г. със специален консултативен статус към ООН и работи в подкрепа на мира, човешките права, равенството, опазването на околната среда и постоянното развитие.

Bookmark/Favorites Svejo Google Bookmarks Delicious StumbleUpon Facebook Сподели

Публикувана на 06/03/11 08:53 http://radiomilena.com/news/?p=12625
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване