03/06/12 16:21
(http://radiomilena.com/)

Корабът на мира ще посети „Пристанище Бургас”

Пасажерският кораб „THE OCEANIC”, познат още като „Корабът на мира”, ще акостира в пристанище Бургас. 239 метровият кораб пристигащ от Истанбул ще посети нашия град на 30 март 2012 г., след което ще продължи своето плаване към пристанището на Констанца. Посещението на кораба ще бъде в рамките на един ден и представителите на организацията ще имат възможност да проведат срещи със социална насоченост – посещение на социални домове, ветерани от войните и други събития, както и да се запознаят с културно-историческото наследство на България.

Организацията е основана през 1983 г. със специален консултативен статус към ООН и работи да подкрепя мира, човешките права, равенството, опазване на околната среда и постоянното развитие.

Подобни събития доказват необходимостта от реализирането на проекта „Супер Бургас” и рекламират възможността за увеличаване на пасажерския трафик през „Пристанище Бургас” ЕАД.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване