10/13/11 12:08
(http://radiomilena.com/)

Среща на инж. Петър Златанов и кандидатите за общински съветници в кв. „Св. Георги”

Инж. Петър Златанов и кандидатите за общински съветници от ПД „Социалдемократи” посетиха дневния център за възрастни хора в кв. „Св. Георги”. Посрещнаха ги десетки граждани  и изказаха своята благодарност за новия си дом, за вниманието към тях и грижите на общината за хората от третата възраст. След представянето на листата, инж. Петър Златанов направи синтезиран отчет на постигнатото през изминалите години, посочи проектите, финансирани от еврофондовете, по които община Поморие е одобрена като бенефициент. Дискусията продължи с представяне  на значимите инициативи, които трябва да се реализират през предстоящия мандат и които в голяма степен определят просперитета на община Поморие:
– благоустрояване и брегоукрепване на ул. „Морска”
-  изграждане на лагунна зона  на  Южния бряг на гр. Поморие.
- изграждане на пешеходна зона с озеленяване, детски кътове и търговски обекти по ул. „Железничарска”, в участъка между ул. „Мусала” и Манастир „Св. Георги”.
-доизграждане на първия етап  на пешеходна и велоалея от кв. „Св. Георги” до ул. „Княз Борис І”/района на Булгарплод/

Гражданите поставиха въпроси относно опазването на чистотата, спокойствието,  облекчаването на някои административни услуги и здравното обслужване от личните лекари.
В края на срещата инж. Златанов връчи на всички присъстващи своя отчет и вижданията си за развитието на община Поморие. Благодари  им за подкрепата и разбирането през годините и пожела здраве и   повече добри дни  на  своите съграждани.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване