10/21/11 05:16
(http://radiomilena.com/)

Предизборни срещи на инж. Петър Златанов и кандидатите за съветници с жителите на община Поморие

Инж. Петър Златанов и кандидатите за съветници от листата на ПД „Социалдемократи” посетиха село Бата и присъстваха на предизборната среща на кандидата за кмет на селото Георги Георгиев. Избирателите в препълнената зала изслушаха отчета на кмета за работата му през изтеклия мандат, който включваше информация за асфалтирането на улиците, изграждането на тротоари и бордюри, отделянето на детската градина и обособяването и като самостоятелна, хигиенизирането.

Адвокат Кери Митева представи кандидатите за общински съветници от листата и запозна присъстващите с основните моменти от предизборната  програма на политическото движение.

Кандидатът за кмет на община Поморие инж. Петър Златанов представи своята програма, отговори на всички въпроси  и обясни подробно какви са възможностите за решаването на проблемите. Жителите на с. Бата ще ползват услугите на социалния патронаж, ще бъде разкрита  нова яслена група и ще се подобри инфраструктурата на гробищния парк.

Кандидатът за кмет на община Поморие инж. Петър Златанов, заедно с  подкрепящите го кандидати за общински съветници се срещнаха с жителите на гр. Каблешково. В залата на читалището се събраха хора от различни възрасти за да поставят своите проблеми свързани с почистването , канализацията, дейността на младежките клубове и въпроси относно развитието на района.

Жителите благодариха на инж. Петър Златанов за ремонтираната база на ОУ „Паисий Хилендарски”, подновеното игрище и спортна площадка към училището, детска градина „Радост”, новата детска кухня.

Присъстващите младежи поставиха въпроса за изграждането на нова  спортна площадка с изкуствена трева на територията на града.

Кандидатите за общински съветници и инж. Петър Златанов се срешнаха с жителите на с. Медово. Присъстващите изслушаха отчета за изтеклия мандат и се включиха в активен разговор за благоустрояването, хигиенизирането и откритостта на важните управленски решения. Най-дълго бяха дискутирани болезнените теми, свързани с естествените водоизточници в селото. Инж. Златанов запозна жителите с предложението да бъдат концесионирани и получените средства да бъдат използвани за други дейности за населеното място. Инж. Златанов заяви категорично, че местните водоизточници, необходими за питейни нужди ще останат за ползване от местните жители.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване