10/28/11 09:31
(http://radiomilena.com/)

Общинските съветници в Бургас от ПП „Национален фронт за спасение на България“ нe присъстват на първото заседание

Декларация на групата  Общински съветници от ПП „Национален фронт за спасение на България“

Ние, общинските съветници от групата на НФСБ, отказахме да присъстваме на свиканото от Областния управител първо заседание на Общински съвет-Бургас на 28.10.2011 г.
Причините за това са:
1. Изборният процес не е приключил. Считаме, че провеждането на сесия на ОбС, преди окончателното приключване на изборния процес, противоречи на политическата коректност.
2. При нас постъпиха множество сигнали за опорочаване на изборния вот, както и за огромни манипулации по време на президентските и местните избори, контролиран вот и лишаване на много граждани от правото им на избор.
Станахме свидетели на тотална подмяна на вота на българския избирател, което няма аналог в най-новата демократична история на България.
Въпрос на морал и политическа отговорност е да не взимаме участие в легитимирането на подмяната на вота, както и на продължаващата намеса в свободата на изборния процес.
В близките дни групата общински съветници на НФСБ и Националния политически съвет на ПП „Национален фронт за спасение на България“ ще свикат нарочна пресконференция, на която ще дадат допълнителна информация.

Бургас, 28.10.2011 г.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване