12/19/11 05:59
(http://radiomilena.com/)

Златни медали за клуба по спортни танци „Блясък“

На 17.12.2011г. в спортна зала Младост град Бургас се проведе турнир по спортни танци за Купа България, организиран от Община Бургас , Клуб по спортни танци „Лукойл-Нефтохим“ и Българска федерация по спортни танци. В турнира участваха около 140 двойки от цялата страна. Клуб по спортни танци „Блясък“ с ръководител Веселин Тодоров участва в състезанието с три танцови двойки. В най-малкия клас 9Е Тодор Тодоров и Ваня Атанасова достигнаха до финал и заеха шестото място. Отново шампиони и златни медалисти в същия клас станаха поморийските таланти от Клуб по спортни танци „Блясък“ Денислава Дерменджиева и Валентин Либчев. В клас 18 С двойката Мария Георгияшева и Никола Георгиев състезаваща се за КСТ „Блясък“-КСТ „Лукойл“ се класираха на трето място и се окичиха със сребърните медали. Това беше последното състезание за тази година от състезателния календар на Българска федерация по спортни танци.
Децата от Клуб по спортни танци „Блясък“ ще вземат участие в Коледния концерт организиран от Община Поморие и Читалище Светлина на 22.12.2011г.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване