01/25/12 22:09
(http://radiomilena.com/)

Жители от община Поморие учудени за обществените обсъждания по места!

Хора от селата на поморийска община остават учудени, че кметът Иван Алексиев се среща с тях на организирани събрания в следизборно време. Никога до сега не са правени такива обсъждания, такова чудо никаго не е било до сега, коментираха в селата Страцин и Гълъбец. Някои дори шеговито попитаха – да не би да наближават избори?
В същото време към Алексиев и екипа му критиците отправят поредните забележки за това, че не е публикуван проекта за Бюджет-2012 до този момент.

Има ли смисъл да се публикува нещо, което ние мислим едно, но хората предлагат съвсем различни неща, които са много по-належащи, коментира зам. кметът Янчо Илиев.

Какво показват нашите наблюдения от маратона на Алексиев в населените места на община Поморие?
В почти всички населени места и при пълни зали жителита на общината изтъкват основно лошото състяние на гробищните паркове, проблемите с чистотата и канализацията. Не са малко предложенията за направата на улиците. Като цяло хората са изключително доволни от подобни обсъждания, че се чува тяхната дума, създава се атмосфера на откритост и дискутиране. Желанието им е по-често да се органиизрат подобни срещи. Навсякъде се споменава, че винаги при тях се ходело предизборно и за пръв път има такова допитване, за което мнозина остават  учудени.

 

 

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване