12/21/12 13:26
(http://radiomilena.com/)

Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. „Св. Георги“

navodnenie20 300x225 Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. ГеоргиНа 27 декември 2012 година, от 17 часа, в залата на НЧ „Светлина – 1939”, пред жителите на Поморие, ще бъде представен проекта: „Реконструкция и укрепване на съществуваща крайбрежна дига с цел предотвратяване на наводнения на жилищна зона, прилежаща към ул. “Морска“ в кв. „Св. Георги“, гр. Поморие“  по Оперативна програма „Регионално развитие 2007 – 2013”.
Основните дейности по проекта са реконструкция, укрепване и разширяване на съществуваща крайбрежна дига, като се предвижда и изпълнението на междинни площадки – алеи в откоса на дигата с цел по-добра ефективност на предприетите мерки по разширяване и укрепване на дигата.
На срещата ще бъдат кметът Иван Алексиев, ръководството на Община Поморие, екипът на проекта, както и фирмата – изпълнител. Канят се всички живеещи на ул. ”Морска” и други заинтересовани лица да вземат участие в срещата.

 Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. Георги

bookmark Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. Георгиsvejo Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. Георгиgoogle Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. Георгиdelicious Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. Георгиstumbleupon Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. Георгиfacebook Община Поморие кани жителите на представянето на проекта за брегоукрепване в кв. Св. ГеоргиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване