Снимка от летището! Бойко Борисов напуска България

 Предводителят на "България без цензура" Николай Бареков поднесе нова порция снимки на Бойко Борисов. Този път председателят на ГЕРБ не е щракнат в компанията на босове от подземния свят, а на влизане във ВИП-а на летище "София", откъдето според пловдивчанина възнамерявал да направи международна обиколка, включваща посещение в Израел и нелегална среща в Турция.

Фрапиращото е, че в същия момент депутатите от Народното събрание са се събрали извънредно, за да...

Продължава

Комисията за конфискация проверява имотите на Цветанов

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество започва проверка на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Той ще бъде проверяван заради третото обвинение, което получи - за длъжностно присвояване.

Влакова катастрофа уби 4-има в Джакарта

Пътнически влак се блъсна в камион, пренасящ варели с втечнен газ. Два вагона от влаковата композиция избухнаха в пламъци. Експлозията отне живота на четирима души. Броят на ранените се уточнява.

Ивелин Попов стана част от рекламна кампания на Кубан

/КРОСС/Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов е част от рекламната кампания на клубния му отбор Кубан (Краснодар) за новия фен магазин на отбора, чието официално откриване ще бъде днес. В рекламата до българския национал са намерили място френският футболист Джибрил Сисе и вратарят на руския отбор Александър Беланов. Новият фен магазин се намира в идеалния център на Краснодар, като до преди един месец той оперираше като шоурум. Там мениджърите му събираха подробна информация от феновете на клуба за това какво те биха желали да видят или променят в него.

Министър Терзиева ще открие годишната конференция на ОП „Регионално развитие"

/КРОСС/Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще открие официална годишна конференция на Оперативна програма „Регионално развитие" 2007-2013 г. Форумът ще се проведе на 10.12.2013 г. (вторник) от 9.00 часа в зала „П.Р.Славейков" на Община Стара Загора.По време на конференцията ръководителят на Управляващия орган на ОПРР Снежина Славчева ще представи постигнатия напредък по програмата за 6-годишното й изпълнение. Присъстващите ще бъдат запознати с ключови акценти от новата Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г.След края на събитието, участниците в конференцията ще разгледат реставрираната част от античния град-държава „Августа Траяна" по проект, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие" 2007-2013 г.

Снимка на замръзнал лифт в Банско обиколи мрежата

Замръзналият лифт. Източник: Фейсбук

Снимка на замръзнал лифт в ски зона Банско обиколи социалната мрежа Фейсбук. Инцидентът със заледяването на лифта е станал вчера, а причината, както личи от самата снимка, е оръдие за изкуствен сняг, което е духало в обратна посока – не към пистата, а към лифта. В резултат една от седалките на лифта е била превърната в гигантска ледена висулка, замръзнало е и въжето.

Гафът е бил отстранен вчера от екип на концесионера на ски зоната фирма „Юлен“.

В момента фирмата подготвя откриването на новия ски сезон над Банско, насрочено за 14 декември, събота.

Статията "Снимка на замръзнал лифт в Банско обиколи мрежата" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Липса на ток спира аварийната операция в "Полимери"

Експертите, отговарящи за обезопасяването на отпадъчния трихлоретан в „Полимери”, ще се срещнат днес с областния управител Иван Великов, за да обсъдят проблемите, които срещат при изпълнението на аварийния план. Както Топ Новини Варна нееднократно писа, синдикът на предприятието Иван Балабанов отказва на аварийните екипи достъп до единствената работеща подстанция в „Полимери”, а липсата на постоянен ток обрича операцията на провал.

Подготвят се промени в Закона за управление на отпадъците

Представители на бизнеса спорят дали пунктовете са събиране на хартия и пластмаса да останат в населените места

    


"ЦСКА Завинаги": За 45 дни инвестирахме 500 000 лв. в клуба

Това обяви идеологът на сдружението Сашо Чакмаков

    


„Акулчетата” безапелационни победители

Отборът на „Черноморец Бургас”, родени през 2003 година, е безапелационен победител в областен турнир на местното подразделение на БФС. Играчите на треньорите Пламен и Петър Младенови се състезаваха с осем отбора. Малките „акули“ спечелиха и трите си срещи: с 4:1 над „Поморие”, с 6:2 срещу „Бургасспорт” и 7:0 на финала, срещу своите връстници от Айтос. Освен купата на първенеца, нападателят Димо Кръстев взе приз и за голмайстор, заради отбелязани 9 гола. ...

Енио Мориконе включва български елементи в концерта си

Италианският композитор и носител на "Оскар" за цялостно творчество Енио Мориконе пристигна в България за концерта си утре на сцената на "Арена Армеец". Той ще излезе на сцената с Теодосий Спасов и оркестъра на "Класик ФМ". Композиторът изрази и задоволство от работата си с българските музиканти в оркестъра и подчерта, че много харесва страната ни и подкрепя кандидатурата й за Европейска столица на културата през 2019 година. Италиaнският композитор обещава на своята публика забележително шоу, в което освен най-известните му произведения за фи...

Касапинът Кристиян Петров ще се разхожда до Перник всеки месец

 Убиецът Кристиян Петров, който преди 9 години закла и разфасова свой съученик, вече се разхожда свободен. Заради добро поведение младежът е преместен от затвора в Бобов дол в общежитие в Самораново. Там режимът е по-лек и Кристиян ще се прибира в Перник всеки месец поне по веднъж, предаде Нова телевизия.
Убийството на 17-годишният Кристин Иванов потресе Перник. На 10 октомври 2004 г. Кристин и Кристиян, които са съученици от професионалната гимназия "Юрий Гагарин" в...

Продължава

Борисов на работно посещение в Израел, докато в НС гласуват Бюджет 2014

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна пределите на България тайно, докато депутатите приемат на извънредно заседание Бюджет 2014 г., пише Николай Бареков в блога си barekov.com.

От централата на ГЕРБ отказаха да дадат информация на Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна пределите на България тайно, докато депутатите приемат на извънредно заседание Бюджет 2014 г., пише Николай Бареков в блога си barekov.com. От централата на ГЕРБ отказаха да дадат информация на "24 часа онлайн" къде е Борисов и ни насочиха към пресцентъра, откъдето изпратиха официална инфоирмация, която глас

Борисов на работно посещение в Израел

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна пределите на България тайно, докато депутатите приемат на извънредно заседание Бюджет 2014 г., пише Николай Бареков в блога си barekov.com.

От централата на ГЕРБ отказаха да дадат информация на "Труд онлайн" къде е Борисов и ни насочиха към пресцентъра, откъдето изпратиха официална информация, която гласи:
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна пределите на България тайно, докато депутатите приемат на извънредно заседание Бюджет 2014 г., пише Николай Бареков в блога си barekov.com. От централата на ГЕРБ отказаха да дадат информация на "Труд онлайн" къде е Борисов и ни насочиха към пресцентъра, откъдето изпратиха официална информация, която гласи:

Мездренският топ лекоатлет Митко Ценов - вицешампион на Европа

Топ състезателят на СК Атлет (Мездра) Митко Ценов спечели единствения медал за България на Европейското първенство по крос кънтри, което се проведе вчера - 8 декември, в сръбската столица Белград. Той спечели среброто при младежите до 23 г. на 20th SPAR European Cross Country Championships. Това е второ отличие за 20-годишния възпитаник на треньора Йоло Николов от шампионатите на стария континент по крос, след като м. г. той отново се нареди на призовото второ място, но при юношите старша възраст на първенството в Будапеща. В Белград Митко фини...

Всички уролози от ”Пирогов” подадоха оставки

Всички уролози в „Пирогов" подадоха предизвестия за напускане тази сутрин заради конфликт с началника на анестезиолозите в лечебното заведение.

Предлагат да има втори сезон на "Четвърта власт"

"Екипът на продукцията ще предложи на мениджмънта на БНТ и втори сезон на "Четвърта власт". Това обяви продуцентът на сериала и програмен директор на държавната телевизия Севда Шишманова. Тя и целият екип на "Четвърта власт" се събраха в събота вечерта в кино "Одеон" да изгледат последния му епизод. Владо Пенев, Радина Кърджилова и Деян Донков,

Британски депутати не са доволни от предстоящо повишаване на заплатите им


Британски парламентаристи изразиха недоволство от решението на независима комисия да им повиши заплатите, предаде БТА, позовавайки се на британски медии.

Политиците се страхуват тази стъпка да не предизвика неодобрение сред избирателите, защото заплатите на другите държавни служители нарастват средно едва с 1 процент годишно заради строгите бюджетни икономии на кабинета на Дейвид Камерън.

Вчера Независимото управление по парламентарните стандарти, определящо депутатските...

Уролозите в „Пирогов“: Удряха ни и хвърляха предмети по нас

"Пирогов". Снимка: БГНЕС

Напусналите тази сутрин уролози в болница “Пирогов” обясниха, че причината да подадат колективна оставка е продължаващият с години физически и психически тормоз от страна на началника на анестезиолозите в Клиниката по урология д-р Цветан Борисов. 

Лекарите и медицинските сестри в двете клиники по урология и детското отделение по урология често били удряни и по тях били хвърляни предмети, като това се случвало дори по време на операция. 

Всеки ден от последните няколко години е преминавал под знака на обиди, закани и ругатни, разказаха пред Нова телевизия медиците.

Д-р Борисов дори имал за всеки от медиците обиден прякор, с който се обръщал към тях. 

Търпим по няколко скандала на ден, което ни разконцентрира и не може да се работи така, обясни медицинската сестра Вивиана Иванова, като допълни, че д-р Борисов е посягал да я удря.

От „Пирогов“ изпратиха до медиите официален коментар по повод колективната оставка на уролозите, в който посочват, че по случая започват проверки.

Двете страни в конфликта ще трябва да дадат писмени обяснения в срок до три дни, както се изисква от вътрешния правилник на болницата . Сезирана е и етичната комисия на „Пирогов“.

От лечебното заведение са наредили на медиците да не дават повече интервюта и да не коментират пред медиите въпроса.

В Министерството по-рано днес се проведе среща, на която беше обещано, че проблемът ще бъде решен. Зам.-министърът на здравеопазването д-р Чавдар Славов изрази желание конфликтът да бъде разрешен според правомощията на директора на болницата – сезирането на Етичната комисия на болницата и Етичната комисия на Българския лекарски съюз. Очаква се д-р Цветан Борисов да бъде уволнен или да бъде прехвърлен в друго отделение. 

Статията "Уролозите в „Пирогов“: Удряха ни и хвърляха предмети по нас" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Максимален дълг не повече от 18 млрд. лв., решиха депутатите

Максималният размер на държавния дълг не може да е повече от 18 млрд. лв. в края на 2014 г., решиха депутатите при приемането на второ четене на текстове от Закона за държавния бюджет за следващата година.

Орешарски: Ключовата цел - подобряване конкурентоспособността на бизнеса

/КРОСС/Има всички предпоставки следващата година да има ръст на икономическото развитие, заяви премиерът Пламен Орешарски на среща с Българския Форум на бизнес лидерите. Срещите с представителите на бизнеса винаги обогатяват с нещо. Съвременният свят е много динамичен и се променя много бързо, каза още премиерът. Това, което най-малко сме сменили досега, е общественото отношение към бизнеса, за което сме виновни всички. Докато всички останали чакаха да гръмне нашата икономика, редица други икономики гръмнаха. Издържа банковият сектор и редица други сектори. Днес, след 5 години на депресия или рецесия, очакваме следващата финансова година, по отношение на която аз и моите експерти имаме сравнително добри очаквания, има всички предпоставки това да е първата година на ръст на икономическото развитие. Всичко това зависи от нас. Нашите основни цели са свързани със създаване на предпоставки за икономическо развитие. Монетарната система доказа, че може да бъде стабилна котва за макроикономическо развитие последните 15 години. Ще направим някои малки поправки, продиктувани от Европейската комисия, каза още Пламен Орешарски. По отношение на стабилността на фискалната позиция, България продължава да бъде сред първите по отношение на дефицит. Най-добрата политика, гарантираща фискална стабилност, е такава, каквато гарантира растеж, обясни премиерът

Направиха ул. „Богомил” с червен асфалт и подвигнато кръстовище

Улица „Богомил” стана първата в Пловдив, на която е реализирано повдигнато кръстовище. Това стана ясно след днешното й отваряне, след близо 2 месеца ремонт. „Височината на кръстовището е 7.5 см. и освен това е асфалтът по него е червен, за да привлича вниманието на шофьорите”, обясни кметът Иван Тотев. Той не пропусна да се похвали, че това е поредния проект, останал от предишни мандани, които сегашната администрация завършва. Извършените дейности по отсечката са за близо 660 000 лева и с тях бяха обновени тротоарите, осветлението и част от Ви...

10 – идеалният брой любовници

Над 40% от мъжете и 36% от жените обаче биха искали да имат по-неопитен партньор

За първи път в България най-известният балет на Канада

/КРОСС/ За първи път в България ще гостува най-известният балет на Канада, балетът от Монреал - LES GRANDS BALLETS! Спектакълът ще бъде на 6 април 2014 година, в зала 1 на НДК.LES GRANDS BALLETS е създаден от най-големите таланти в хореографията на модерни и класически танци на Канада. Балетът изпълнява класически произведения като „Лешникотрошачката" и „Сватбата" по Игор Стравински през погледа на гения на Монреал. Изключителните танцьори се превъплъщават в герои от световната класика в гъвкавия ритъм на познати мелодии. LES GRANDS BALLETS е представител и на модерното изкуство на Канада. В композирането на танците участват изключително талантливи хореографи и от Европа, които чрез съвременното изкуство и световната класика изграждат мост между Европа и Канада.Това е най-голямото танцово шоу, което е идвало в Европа. Трупата се състои от 112 танцьора и пристига с два тира с продукция.Силни изживявания, смесица от чувства, емоции, музика, грация, невероятна пластичност на телата, един непознат свят - светът на канадското изкуство, представен от LES GRANDS BALLETS.От днес билетите са в продажба.

Мекат не само шопите, а 3/4 от българите

Едно от правоговорните отклонения в езика ни - т. нар. мекане, е на път да се превърне в норма, защото го практикуват хората не само в Шопско, но в 3/4 от територията на България. Това съобщи доц. д-р Красимира Алексова от факултета по славянски филологи на Софийския унивверситет, която представи резултатите от изследването на това как говорим.

Авария остави без ток част от центъра на София

Голяма авария стана причина за спирането на тока в центъра на столицата, предаде репортер на БГНЕС.

Шизофрения тласнала Събин към самозапалване

21-годишният Събин Събинов, който се самозапали в "Максуда", е страдал от параноидна шизофрения. Заради психичното заболяване преди 3 месеца младежът е лежал в болница, където е трябвало да влезе отново днес, научи Дарик. През последните дни младежът спрял да си пие хапчетата. Вчера младежът е бил раздразнителен, като заплащвал да запали къщата на ул."Сава" 43, в която живее цялата фамилия. Тази сутрин баба му Михарет му дала 35 лева от пенсията си, с които той купил бензин, разказа възрастната жена. Събин се самозапалил близо до сградата на Ту...

Парното ще се плаща до 30 дни от получаване на сметката

Абонатите на “Топлофикация София” ще трябва да плащат парното си в 30-дневен срок от получаване на сметката , а не от датата на нейното издаване. Това ще бъде записано в новите общи условия на дружеството по съвет на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), която трябва да ги приеме преди това.  
Абонатите на “Топлофикация София” ще трябва да плащат парното си в 30-дневен срок от получаване на сметката , а не от датата на нейното издаване. Това ще бъде записано в новите общи условия на дружеството по съвет на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), която трябва да ги приеме преди това.

Джей Зи води номинациите за "Грами", българката Добринка Табакова също има шанс за отличие


Рапърът Джей Зи води по брой номинациите за тазгодишните награди "Грами". Албумът му Magna Carta Holy Grail има шансове за отличие в почти всички рап категории, с което оставя на заден план дългосвирещи записи на изпълнители като Кендрик Ламар и Макълмор и Райън Люис, пише "Гардиън".

Българският композитор Добринка Табакова също има шанс за престижното отличие в категорията за най-добър албум с класическа музика. Авторката, родом от Пловдив, е в надпреварата за албума с изцяло нейни...

42-годишен оцеля по чудо с множество травми след челен удар

На 6 декември 2013 г. около 19:40 часа на първокласен път в близост до град Долни Дъбник, водачът на лек автомобил "Сеат Толедо" - 51-годишен от град Силистра, е предприел изпреварване на товарен автомобил "Ман" с румънска регистрация и управляван от 30-годишен румънец. При изпреварването, българският автомобил се е ударил челно в правилно движещ се насрещно лек автомобил "Форд", управляван от 42-годишен от Русе. В следствие на автопроизшествието, водачът на "Форд"-а е получил фрактури на ръцете, краката, таза и с вътрешни наранявания в корем...

Държавният дълг в края на 2014 г. не трябва да надвишава 18 млрд. лв., гласува парламентът


Депутатите решиха максималният размер на държавния дълг към края на 2014 г. да не надвишава 18 млрд. лв.

Това решиха депутатите, които и днес приемат на второ четене текстове от Закона за държавния бюджет за 2014 г.

Максималният размер на новия държавен дълг може да е 4,4 млрд. лв., гласят разпоредбите на бюджета.

Министерският съвет ще може да поема външен държавен дълг, включително чрез емисии на държавни ценни книжа на международните пазари, в размер общо до...

Независимият депутат Георги Марков не отхвърля възможността да се върне в ГЕРБ

Отцепникът от ГЕРБ и настоящ независим депутат Георги Марков заяви, че може и да се върне в партията на Бойко Борисов. Напусналият парламентарната група на опозицията обясни, че ще подаде молба за връщане в ГЕРБ, ако се установи правилно структурата на управление в партията.Марков коментира, че не може да бъде част от лява партия, защото има десни убеждения. Народният представител се е видял с Бойко Борисов. По повод репликата си "Борисов не ми е баща" Марков е казал на лидера на ГЕРБ, че двамата са набори и затова не може да му е баща, а парти...

Битката за клиенти между телекомите в Европа се пренася на полето на 4G

Начисляването на допълнителна такса за 4G може и да изглежда логично, но всъщност просто отдръпва потребителите, заяви експерт

    


Болниците запазват за себе си целите наеми от отдавани помещения

Здравните заведения ще имат възможност да инвестират средствата в медицинска апаратура

Роклите със средна дължина са предпочитани този сезон

Жените вече не изпитват влечение да показват стройните си крака в къси поли, а предпочитат рокли със средна дължина. Модната марка George at Asda установи, че продажбите на рокли със средна дължина са нараснали със 174% за парти сезона в края на годината спрямо същия период на миналата година. Модата на роклите със средна дължина е задавана от звезди като Виктория Бекъм, Никол Шерцингер и Гуинет Полтроу. Модната марка установи още, че 79% от купените онлайн рокли този сезон са със средна дъл...

Китай изрази съжаление за новата зона на Южна Корея

ADIZ покрива териториални води и острови в Източнокитайско море

Прието: Работещите бедни без ДОД

ГЕРБ недоволни от мярката, обявиха я за предизборна

    


Комисията за конфискация ще проверява Цветан Цветанов

Пламен Георгиев, председател на Комисията за конфискация. Снимка: БГНЕС, архив

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е най-новият обект на проверка на Комисията за гражданска конфискация. Тя ще проверява имуществото му заради последното обвинение, което получи Цветанов – длъжностно присвояване, съобщи БНР.

Въпреки че обвинението на Цветанов е, че е ощетил бюджета на МВР с 50 000 лв., но в полза на друго лице, заради законовото изискване Комисията ще проверява имуществото му за 10 години назад. Ако бъде открито несъответствие между стандарта и декларираното, той ще бъде повикан, за да предостави документи пред инспекторите от Комисията. Процесът е дълъг – проверяват се притежаваното имущество – движимо и недвижимо, задгранични и други пътувания.

Според председателя на Комисията Пламен Георгиев (който като прокурор работи по делото “Мишо Бирата”, беше зам. правосъден министър в правителството на ГЕРБ, а през януари 2013 година оглави и Комисията) при тази проверка ще се подходи както към всеки друг проверяван. 

Цветан Цветанов е единственият депутат, който е клиент на тази Комисия. Тя обаче се е занимавала и с други бивши депутати, главно от парламентарната група на ДПС.

Работата на инспекторите и прокурорите по силата на една съвместна инструкция между Пламен Георгиев и главния прокурор продължава. Те работят активно по два случая – срещу Христо Бисеров и Богомил Манчев. Предстои да бъде създаден такъв екип и по случая с Братя Галеви, каза още Пламен Георгиев.

Статията "Комисията за конфискация ще проверява Цветан Цветанов" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Горя трактор

Ямболски пожарникари гасиха запалил се трактор. На 8 декември около 21.00 ч. в ОУ “Пожарна безопасност и защита на населението” – Ямбол е постъпил сигнал за пожар в трактор, намиращ се в  търговска база на ул. “Ямболен”. Огънят е погасен от един екип огнеборци. Нанесени са поражения в предната част на машината. Причината за пожара и нанесената щета са в процес на изясняване....

На 20 декември изтича срокът за подаване на заявления за разсрочване кредити на животновъдите

На 20 декември изтича срокът за подаване на заявления за разсрочване кредити на животновъдите, съобщиха от пресцентъра на Държавен фонд "Земеделие" (ДФЗ). Животновъдите, получили кредити за изхранване на животни в периода 2008 - 2010 г.

Нов филм за X-Men ще излезе през 2014 година

/КРОСС/ Американската телекомпания FOX обяви, че на 27 май 2016 година ще бъде официалната премиера на новия филм за X-Men. Осмият филм за едноименните супергерои ще носи името „Апокалипсис". В основата на сюжета ще стои едноименният злодей от Древен Египет, който се появява за пръв път още през 1986 година в оригиналните комикси на Марвел.В ролите ще видим Сър Иън Маккелън, Патрик Стюарт, Хю Джакман, Джеймс Макавой и Дженифър Лорънс.Филмът ще се появи в кината през същата седмица, когато и „Алиса в страната на чудесата 2", и две седмици преди чакания „Невероятният Спайдър-мен 3".

Путин закри РИА "Новости" и "Гласът на Русия"

Руският президент Владимир Путин подписа указ за ликвидиране на държавната информационна агенция РИА Новости и радио Руският президент Владимир Путин подписа указ за ликвидиране на държавната информационна агенция РИА Новости и радио "Гласът на Русия". На мястото на агенцията се създава държавно предприятие Международна информационна агенция "Русия днес", съобщи ИТАР-ТАСС. За генерален директор на новата агенция е назначен Дмитрий Кисельов, който е познат

Износът ни към ЕС се увеличава с 9%

От началото на годината до септември износът на България за ЕС се увеличава с 9% на годишна база и е в размер на 19.5 млрд. лева. Основни търговски ...

Покъртително! Бащата на Нана от "Съдебен спор" почина от рак на гърдата

 Водещата Нана се разплака пред камерите на Нова телевизия тази сутрин, докато разказвашще за битката си с рака и за новата фондация, която е оснавала, за да подпомага болни.
Макар много неща да изглеждат фатални, често има изход и ако вземем мерки и се срещнем с правилните хора, може да се окаже, че има още хубави мигове, които ни предстоят, каза пред камерата на Нова телевизия Нана Гладуиш. Поводът за интервюто на Вероника Димитрова с нея, бе новата фондация, която водещата на...

Продължава

Гурбетчии търсят правата си в съда при пенсиониране

Увеличава се броят на делата, свързани с пенсионирането на хора, работили за известен период в страни от ЕС, съобщи за Дарик новият председател на Административен съд - Добрич Красимира Иванова.  Обикновено до съд се стига при уточняване периода на трудовия стаж в чужбина, който трябва да бъде зачетен при определяне на пенсията и понякога се налага изискване на справки от другите осигурителни институти или експертизи, обясни Иванова. В повечето случаи тези дела завършват в полза на гражданите, като се установява стажът в чужбина, така че хората...

Елитните училища повишават цените на жилищата в китайските квартали

Младите семейства са готови на огромни жертви, за да имат достъп децата им до образование

    


Обраха магазин в Палаузово

Служители от РУ “Полиция” – Стралджа разследват взломна кражба от търговски обект в село Палаузово. През нощта срещу 8 декември, след разбиване входната врата на хранителен магазин, е извършена кражба на хранителни стоки, касов апарат и други стоки. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство....

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване