Адрес: Падането на лихвите по депозитите ще активира жилищния пазар през 2014 г.

Падането на лихвите по депозитите през следващата година ще доведе до активизиране на жилищния пазар с около 10%. Допълнителен фактор за това ще бъде спиране на спада на цените, като дори се очаква леко поскъпване на качествените имоти. Това прогнозира Георги Павлов, изпълнителен директор на "Адрес". Според него основен двигател на пазара ще бъдат хората със стабилни доходи и спестени пари в брой.   "Адрес" очакват предвидим пазар без риск от съществени сътресения през 2014 г. Спадът на цените вече е в миналото – възможно е някои типове имоти да поевтинеят с няколко процента, но жилищата в търсените квартали ще повишат цените си, коментира Павлов.   Според него на пазара вече се усеща недостиг на имоти, а новото строителство е дефицитна стока. По данни на "Адрес" налице са сгради в етап на строеж, в които са продадени около 60% - 70% от апартаментите. Има интерес за покупка дори на фаза разрешително за строеж от утвърдени строители и на търсени локации.   Според очакванията на компанията догодина ще станем свидетели на изграждане на немалко нови жилищни проекти в комуникативни райони. Тези нови, качествени имоти ще отговарят в по-пълна степен на очакванията на купувачите и допълнително ще активизират пазара.   Според прогнозата на "Адрес" стабилният пазар ще предизвика и сделки на по-високи нива. Ако досега средната цена, на която двете страни си стискат ръцете, е около 50 000 евро, то през 2014 г. тази стойност ще се покачи до 55 000 – 60 000 евро.   Очаква се да се появят и повече купувачи на жилища с инвестиционна цел. Ако към момента около 9% от хората купуват апартаменти с такава цел, то догодина техният дял може да достигне 15%, прогнозират от "Адрес".   Съществени изменения в профила на желаното жилище няма да има – комуникативна локация, наличие на добра инфраструктура, среден етаж и разпределение, позволяващо ефективно използване на пространството ще останат сред ключовите изисквания на клиентите.   Пазарът на наеми, който също бе подвластен на разминавания в очакванията на наемодатели и наематели през тази година, също ще се активизира. Не се очаква покачване на средните наемни цени и те ще останат без промени – около 500 лева месечно за апартамент с квадратура около 60-70 кв.м на комуникативна локация в София.

Учени откриха лек, превръщащ 60-годишен човек в 20-годишен

Австралийски и американски учени откриха лек с подмладяващ ефект, с който успешно са върнали времето за двугодишна опитна мишка, като са я подмладили до шестмесечна, съобщава „ЕйБиСи Нюз". 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 

Опитите са били извършени от учени от университетите в Нов Южен Уелс и Харвард. Те Австралийски и американски учени откриха лек с подмладяващ ефект, с който успешно са върнали времето за двугодишна опитна мишка, като са я подмладили до шестмесечна, съобщава „ЕйБиСи Нюз". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Опитите са били извършени от учени от университетите в Нов Южен Уелс и Харвард. Те

Иван Иванов: Промених поведението си и това даде резултат (видео)


Централният защитник на "Базел" Иван Иванов, който беше избран за най-добрия български футболист през 2013 г., определи промяната в поведението и отношението си като основна причина за голямото му израстване през последните три години.

След като през миналата година остана на второ място в класацията, през тази бившият играч на ЦСКА изпревари Ивелин Попов, за да стане първият защитник, който печели отличието след Трифон Иванов през 1996 г.

Изключително съм развълнуван,...

Путин пусна предсрочно Ходорковски на свобода

Руският президент Владимир Путин подписа указ "За помилването на Ходорковски, М. Б.", съобщават от пресслужбата на Кремъл. "Ръководейки се от...

Дядо Коледа ще акостира във Варна

Утре - 21 декември 2013 г. в 10.00 часа нетрадиционно Дядо Коледа, Снежанка и морските джуджета ще акостират във Варна. Това ще се случи в Пункта за базиране. Там те ще бъдат посрещнати от децата на военнослужещите. На тържеството подаръци ще получат и първокласниците от ОУ „Петко Р.

Путин освободи Михаил Ходорковски

Бившият шеф на "Юкос" вече е напуснал лагера в Сибир

Стоп за тирове по празниците

През коледните и новогодишните празници ще бъде въведена временна организация за движението на тежкотоварни превозни средства с тегло над 10 тона по четири участъка от републиканската пътна мрежа. Целта е осигуряване на по-висока безопасност на движението при засиления трафик през почивните дни, съобщиха от Агенция „пътна инфраструктура”.

Пет от партиите в Реформаторския блок подписаха коалиционно споразумение


Пет партии от "Реформаторския блок" - ДСБ, "Движение България на гражданите" (ДБГ), СДС, "Народна партия Свобода и достойнство" (НПСД) и БЗНС подписаха днес споразумение за учредяване на траен политически съюз. С него те се задължават да работят за обединяването в единен политически субект, с уговорката, че БЗНС ще остане самостоятелна партия. "БЗНС е БЗНС, историята на демократична България", каза след подписването лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Със споразумението се създава...

S&P понижи кредитния рейтинг на ЕС

Според агенцията перспективата е стабилна.

Реформаторите родиха

С тези думи лидерът на "Демократи за силна България" Радан Кънев сложи последния пети подпис под учредителното споразумение за създаване на политически съюз "Реформаторски блок".

Подкрепете В. Търново като кандидат за Европейска столица на културата

Велико Търново е град, който има кауза. Това е градът и регионът, които многократно, в най-славните и драматични моменти от българската история, са били източник на каузи, важни за България и за Европа. Ние се стремим не просто да попълним по най-добрия начин необходимите за кандидатурата документи, не просто да спечелим едно много престижно състезание, а да предложим на България, на Европа и на света своята кауза: „Творим Щастие”, посочва кметът Даниел Панов по повод кандидатурата на В. Търново за Европейска столица на културата – 2019 г. Убед...

Учени откриха как хората да се подмладят с десетки години

Австралийски и американски учени откриха лек с подмладяващ ефект, с който успешно са върнали времето за двугодишна опитна мишка, като са я подмладили до шестмесечна, съобщава „ЕйБиСи Нюз Австралийски и американски учени откриха лек с подмладяващ ефект, с който успешно са върнали времето за двугодишна опитна мишка, като са я подмладили до шестмесечна, съобщава „ЕйБиСи Нюз". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Опитите са били извършени от учени от университетите в Нов Южен Уелс и Харвард. Те

Дават еднократна помощ на работници в Ремотекс

Работниците от „Ремотекс”, които нямат друг доход, освен работната си заплата ще получат еднократна социална помощ от 325 лева, съобщи социалният министър Хасан Адемов. Той уточни, че заминава на посещение в предприятието, заедно с министъра на икономиката и енергетиката  Драгомир Стойнев. Хората от „Ремотекс” не са получавали заплатите си от 10 месеца и ще бъдат подпомогнати за празниците, обясни Адемов. По думите му ситуацията в корабостроителния завод в Бургас е различна и към момента няма да се предприема такъв подход спрямо работниците там...

Парламентът нищи още два месеца кадруването на ГЕРБ

Депутатите удължиха срока за работа на временната

Военна прокуратура поема случая с пияните войници

Полицейска проверка под наблюдението на Районна прокуратура-Карлово е извършена по случая с пребития от войници младеж при паметника на Евлоги и Христо Георгиеви в подбалканския град, съобщават от пловдивската полиция. По хулигански подбуди е причинена е лека телесна повреда на 23-годишен младеж. Миналият четвъртък потърпевшият карловец се оплакал, че около 4.00 ч. на 8 декември му е нанесен побой от непознати мъже. При разследването е установено, че извършителите са двама 26-годишни жители на Карлово. Материалите по случая са изпратени по комп...

"Опасно близки" на Михаела Филева и Venzy е най-излъчваната българска песен за 2013


Песента "Опасно близки" на Михаела Филева и Venzy е била най-излъчваната песен в българския радио и телевизионен ефир през 2013 г., съобщиха от дружеството за колективно управление на сродни права в музиката "Профон".

Класацията за най-излъчвана песен по принцип в родния ефир през 2013 г. се оглавява от Waiting All Night на британската формация Rudimental, които зарадваха почитателите си с диджей сет в софийската зала "Христо Ботев" преди по-малко от седмица.

Песента има...

Пет партии учредиха съюза Реформаторски блок

/КРОСС/ ДСБ, "Движение България на гражданите", СДС, "Народна партия Свобода и достойнство" и БЗНС подписаха учредителното споразумение за създаване на политически съюз Реформаторски блок. Очаква се да се разбере дали ръководството на "Синьо единсто" ще реши да се присъедини към коалицията. Със споразумението се създава изпълнителен съвет на блока от 21 души, от които шестима са непартийни.Председателство от шест души, по един от партия и един от гражданската квота, ще представлява блока пред държавните органи. Петте формации се задължават да се явят заедно на пълен цикъл от избори, като всяка ще представи кандидати, според собствения си устав и вътрешни правила.Окончателните листи се предлагат от изпълнителния съвет и се одобряват от гражданския, който има право да номинира непартийни кандидати или да отхвърли такива, издигнати от партиите.

Пет партии учредиха съюза Реформаторски блок

/КРОСС/ ДСБ, "Движение България на гражданите", СДС, "Народна партия Свобода и достойнство" и БЗНС подписаха учредителното споразумение за създаване на политически съюз Реформаторски блок. Очаква се да се разбере дали ръководството на "Синьо единсто" ще реши да се присъедини към коалицията.  

S&P отне първокласния рейтинг на ЕС


Европейският съюз загуби първокласния си рейтинг, определян от агенцията Standard & Poor’s, ден след като лидерите на 28-те страни направиха финалните крачки по създаването на дългоочаквания банков съюз, за който някои политици смятат, че никога няма да заработи.

От агенцията съобщават, че понижението на рейтинга от ААА на АА+ е в резултат на неразбирателството в общността за общите механизми за бюджетна подкрепа и продължаващата финансова неустойчивост в ЕС, съобщава "Файненшъл...

Парламентът прие законови поправки, с които се увеличават заплатите на общинските съветници


Парламентът прие окончателно промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация, с които се увеличават заплатите на общинските съветници.

Според сегашните правила, въведени по времето на ГЕРБ през 2012г., общинарите получават 30% от средната заплата за съответната общинска администрация. Така обаче има места, на които съветници получават по 120 лв. заплата, а управляват бюджети за милиони, аргументира се един от вносителите на поправката Георги Кадиев.
...

Парламентът забрани участието на офшорки в 28 дейности


Компании, регистрирани в офшорни зони, няма да получават концесии или разрешения за търсене и проучване на полезни изкопаеми в България. Те са изключени от участие в обществени поръчки и от приватизацията, включително на общинско имущество. Това предвижда приетият днес в Народното събрание окончателно Закон за икономическите и финансови взаимоотношения с дружества, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим и техните действителни собственици.

Законът, с вносители...

Жители на Видин протестират срещу построяването на завод за гуми


Повече от 200 души са се събрали пред сградата на община Видин с искане за оставка на председателя на Общински съвет Пламен Трифонов. Според протестиращите Трифонов не допуска за преразглеждане решението на общинарите да бъде построен завод за гуми.

През лятото Общинският съвет разреши на търговска фирма да построи завод за безотпадъчна преработка на автомобилни гуми край село Сланотрън. Въпреки протестите на местните жители и внесената подписка от над 1000 души за закриването на...

Миков: Английският парламент е по-заграден, а не ги обвиняват в недемократичност

Михаил Миков. Снимка: БГНЕС

Никой не обвинява английския парламент в недемократичност, а там има големи заграждения.

Това обяви председателят на 42-то Народно събрание Михаил Миков в онговор на въпрос докога около българския парламент ще има заграждения.

Той напомни, че не ръководството на парламента, а МВР решава какви да са мерките за сигурност около Народното събрание.

Миков отчете днес пред медиите какво са свършили депутатите през втората сесия – от началото на септември до днес, от този мандат.

По думите му опозицията в лицете на ГЕРБ се е активизирала през втората сесия спрямо първата (преди лятната ваканция от ГЕРБ почти не идваха в парламента), а “Атака” започва да се държи като опозиционна партия.

Освен спестените 15 млн. лв., които Народното събрание даде от бюджета си за коледните добавки на пенсионерите, парламентът е спестил още 11 млн. лв., които ще върне в държавния бюджет.

Следващата година ще се подновява автопарка, който е много остарял, обяви Михаил Миков. Той напомни, че догодина няма да се инвестира в изграждането на нова пленарна зала, но имало идеи за подобрения в тази, в която в момента работят депутатите.

Миков обеща най-късно до края на март парламентът да приеме нов Изборен кодекс, който да се прилага за изборите за Европейски парламент.

Председателят отчете и засилено взаимодействие с парламентите на съседните държави, като в Букурещ е договорено изработването за обща позиция за Шенген на България и Румъния.

Миков не е особено впечатлен от рейтинга и анализите на “Стандард енд Пуърс” и напомни, че са давали негативни оценки и за американската икономика, и за гръцката, а напоследък и за икономическата ситуация в Европа като цяло.

 

 

Статията "Миков: Английският парламент е по-заграден, а не ги обвиняват в недемократичност" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Мартина Вачкова прилича на Фрида Кало

в постановката на Никола Русев в постановката на Никола Русев "Как писар Тричко не се ожени за царкиня Кита, с китка накитена". Там актрисата влиза в ролята на царкиня Кита, на която царят и царицата се опитват да намерят жених. Премиерата беше на 16 и 17 декември в Благоевград, но в първите дни на новата година ще има още

Истина или лъжа: "Ендемол" взема лиценза на "Биг Брадър" от Нова тв

Вземат лиценза на “Биг Брадър”, писа жълт сайт преди 2 дни. Според онлайн медията холандската компания “Ендемол”, която държи правата на риалити шоуто, иска да прекрати работата си с Нова тв заради ниския рейтинг от последния формат, както и от нагласените мисии и ситуации в предаването. 
Ето какво казаха от Нова тв Вземат лиценза на “Биг Брадър”, писа жълт сайт преди 2 дни. Според онлайн медията холандската компания “Ендемол”, която държи правата на риалити шоуто, иска да прекрати работата си с Нова тв заради ниския рейтинг от последния формат, както и от нагласените мисии и ситуации в предаването. Ето какво казаха от Нова тв

Факт! Михаил Ходорковски излезе от затвора

Бившият петролен магнат Михаил Ходорковски излезе от затвора, след като го помилван от руския президент Владимир Путин.

Барак Обама: Южен Судан е на ръба на гражданска война


Амеканският президент Барак Обама заяви, че Южен Судан е изправен на ръба на гражданска война, след като избухналите сблъсъци в столицата Джуба се разпространиха в цялата страна. САЩ са разположили 45 войници в Южен Судан, за да подсилят охраната на своето посолство на фона на ескалацията на насилието в страната. Обама изрази опасение, че насилието през последните дни заплашва да потопи отново най-младата държава в света в тъмните дни на миналото.

Обстановката в Южен Судан се влоши...

Енерго-про няма да спира тока на длъжниците си по празниците

В периода от 21 декември до 1 януари включително Енерго-про няма да спира тока на абонатите, които не са успели да заплатят в срок сметките си за електроенергия, съобщават от компанията. Оттам допълват, че за улеснение на клиентите са осигурени дежурни каси и на официалния празничен 31 декември. В Добрич от 9.00 до 13.00 часа ще работи касата на пл."Свобода"7. Задълженията могат да се платят и на касите на партньорите на Енерго-про (Easy Pay) или чрез директен дебит, съобразно работното време на съответната каса или банков клон. 74 екипа ще раб...

Владимир Гаджев: Шансовете да остана в "Левски" са 50/50 (видео)


Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев все още не знае къде ще продължи кариерата му след Нова година. 26-годишният национал се надява на трансфер в чужбина, но ще напусне сините само при оферта от добър отбор.

"Неясно е бъдещето ми. Шансове за чужбина се 50/50. Ако се появи  оферта, която да задоволява условията ми, може да подпиша с нов отбор през зимата. Да, отказах една оферта (от Русия), но съм си оставил вратичка", заяви той след победата с дузпи над ЦСКА за Купата на...

Летище София очаква 75 000 пътници по празниците

С бутилка българско червено вино ще посрещне своите пътници летище София на 24, 25, 26 декември в салоните на Терминал 2. В периода на коледните...

Пет партии учредиха съюз Реформаторски блок

Под документа подписите си сложиха представители на ДСБ, "Движение България на гражданите", СДС, "Народна партия Свобода и достойнство" и БЗНС

ЧЕЗ ще отчита показанията на електромерите и през празниците

ЧЕЗ Разпределение България ще извършва отчет на електромерите в Западна България и през почивните дни през декември и януари, за да се спази изискването за срок на отчитане до 31 дни, съобщиха от дружеството.

Задържаха ямболлия за притежание на дрога

23-годишен мъж от Ямбол е задържан за притежание на метаамфетамин по време на специализирана полицейска акция, съобщиха от полицията. Работата по случая продължава. В ода на операцията са проверени 3 увеселителни заведения, в които се провеждат детски дискотеки. Не са установени нарушения. Проверени са  и 48 МПС, като за  констатирани нарушения са съставени 9 фиша и 7 Акта за административно нарушение....

Двама общински съветници напуснаха ГЕРБ

Двама членове на ГЕРБ, които представляват партията в Общинския съвет в Балчик, решиха да напуснат структурите на политическото формирования. Става въпрос за председателя на Общинския съвет на Балчик Виктор Лучиянов и неговия колега Христо Христов. Според Виктор Лучиянов нищо от това, което партия ГЕРБ е обещавала, идвайки на власт - да се гради и надгражда България, не се е случило. „Няма бизнесмен, който да не е пострадал, освен ако не е бил от мутренско мафиотския кръг, разбирате за какво говоря. И това, което мен лично ме доведе до моя морална колизия, е това, че ми беше отнета 20-годишна мечта да говоря и да мисля свободно. Това  лично аз не можах да го преживея и се стигна до днешния ден”, каза Лучиянов пред Нова телевизия. Според него в основата на ра...

Speed Dating: Да откриеш половинката си за 6 минути

- Какво представлява Speed Dating? Speed Dating на български означава Бързи Срещи. Десет мъже и десет жени се срещат всеки с всеки за по 6 минути. Ако симпатиите съвпаднат, разменяме координатите, (останалото зависи от тях). - Откъде идва идеята? За първи път Speed Dating се прави в края на 1998 година в кафе е Бевърли Хилс. Форматът бързо набира скорост по цял свят, а в България през  последните 3 години. - Какви хора могат да се запишат? Може да се запише всеки пълнолетен необвързан български гражданин, който отговаря на ограниченията за възраст в съответната група. - Как става записването? Записването става на сайта ни www.speeddating3.com, който скоро ще заменим с нов, модерен и функционален сайт www.clubr.bg. Записването за конкретно събитие ще отнема практически някол...

325 лева еднократна помощ за служителите на "Ремотекс", но не за всички

Служителите в „Ремотекс”, които не са получавали заплати от девет месеца, ще вземат по 325 лева еднократна помощ от държавата. Това обяви социалният министър Хасан Адемов, който днес трябва да посети предприятието в Раднево, предаде Нова телевизия. Не всички служители обаче ще получат пари. Средства се дават само на тези, които нямат абсолютно никакви други доходи. В края на ноември служителите на „Ремотекс” излязоха на протест заради липсата на заплати. Основната дейност на фирмата е ремонт и поддръжка на минна техника. От над един месец хората не са на работа, водят се в едномесечен платен престой.

Вече купуваме билети за влак и онлайн

Билетите за влак вече се продават и онлайн. Транспортният министър Данаил Папазов и директорът на БДЖ Християн Кръстев представиха новата система, която обхваща 12 влака по основните търговски направления и шест маршрута във вътрешните линии.

Адемов: Възрастта за пенсиониране ще се увеличава

Социалният министър Хасан Адемов заяви, че увеличаването на възрастта за пенсиониране няма алтернатива при тази тежка демографска картина.

Диков иска Роман Василев за заместник в НСлС

Заместник-градският прокурор на София Роман Василев ще бъде предложен за заместник-директор на следствието, съобщи новият директор на Националната следствена служба Евгени Диков пред БНР.Диков искал да се възползва от опита на Василев.

41-годишен обвинен в лихварство

41-годишен великотърновец е обвинен в незаконна лихварска дейност. Работата по случая е започнала през юли 2010 г. В хода на разследването е установено, че мъжът с инициали Т. Г. в периода от 2001 г. до месец юли 2010 г., без необходимото разрешително  по Закона за банките, е извършвал банкови сделки, съобщават от полицията. Той предоставил кредити в български лева на 58 граждани срещу задължението да му върнат получените в заем суми и договорената месечна лихва в размер от 8% до 30%. След проведени множество действия по разследването са събран...

Разходите на работодателите за 1 отработен час са нараснали с 2,8%

По предварителни данни на Националния статистически институт за третото тримесечие на 2013 г. общите разходи на работодателите за един отработен час от наетите от тях лица нарастват с 2.8% спрямо третото тримесечие на 2012 г., съобщават от НСИ.

Защо са полезни задръстванията


Да, наистина има полза от задръстванията. Това показват двама физици със своя научен труд, в който чрез математически модели изследват как градските задръствания превръщат съвременните населени места от моно- в полицентрични.

Теорията на Марк Бартелеми и колегата му Реми Люф от Института за теоретични физика във Франция се основава на факта, че повечето гъсто населени съвременни места възникват край важни пазари или големи площади. С времето обаче в тези места се оформят нови...

Депутатите създадоха временна комисия за новия Изборен кодекс, Манолова я оглави

Парламентът създаде временна комисия за обсъждане и приемане на нов Изборен кодекс.

Тя ще бъде водена от заместник-председателят на парламента Мая Манолова.

Членове на комисията ще бъдат депутатите от ГЕРБ Данаил Кирилов, Десислава Атанасова, Красимир Ципов и Цецка Цачева, депутатите от „Коалиция за България" Дора Янкова, Таня Буруджиева ... Парламентът създаде временна комисия за обсъждане и приемане на нов Изборен кодекс. Тя ще бъде водена от заместник-председателят на парламента Мая Манолова. Членове на комисията ще бъдат депутатите от ГЕРБ Данаил Кирилов, Десислава Атанасова, Красимир Ципов и Цецка Цачева, депутатите от „Коалиция за България" Дора Янкова, Таня Буруджиева ...

Зукърбърг продава акции на "Фейсбук" за 2,3 млрд. долара

Създателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук Марк Зукъбърг, ще продаде 41,4 млн. акции на социалната мрежа на стойност 2,3 млрд. долара, предаде Ройтерс.
Акциите на социалната мрежа, които се удвоиха през годината, поевтиняха с 4 процента преди отварянето на борсата в Ню Йорк. Във вчерашната борсова сесия книжа Създателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук Марк Зукъбърг, ще продаде 41,4 млн. акции на социалната мрежа на стойност 2,3 млрд. долара, предаде Ройтерс. Акциите на социалната мрежа, които се удвоиха през годината, поевтиняха с 4 процента преди отварянето на борсата в Ню Йорк. Във вчерашната борсова сесия книжа

Марко Косев за Спортист на годината в Севлиево

Световният  шампион по бойно самбо Марко  Косев стана спортист на Севлиево за 2013 г. Тази година той завоюва своята четвърта титла на първенството в Санкт Петербург.В категорията  Отбори на училища, победители в ученически игри 2012/2013 г. за учащи бяха наградени отборът по баскетбол при СОУ „Васил Левски”, класирал се на четвърто място на финалите на „Ученически игри 2012/2013”, отборът по бадминтон при ПГМЕТ „Ген. Иван  Бъчваров”, завоювал сребърни медали на финалите на „Ученически игри 2012/2013”, отборът по бадминтон при ПГМЕТ „Ген. Иван ...

ТПГ "Мария Кюри" спечели проект на стойност 133 900 евро

Технологична професионална гимназия „Мария Кюри” спечели проект, финансиран по Програма за трансгранично сътрудничество по ИИП България – Сърбия, съобщиха за ZaPernik.com от гимназията.

Проектът се реализира в партньорство с университета на Ниш, Сърбия и е на стойност над 261 000 лева. Планираните дейности вече текат, тъй като договорът за отпускане на безвъзмездна помощ е сключен, а името на проекта е: „Енергийно ефективни...

Продължава

Изгоря шефът на столичния КАТ

Директорът на столичната структура на КАТ е освободен от поста си. Не се справя с работата, патрулите в София не са разположени ефективно, обясни МВР-шефът.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване