01/27/15 22:52
(http://pik.bg)

Страхил Ангелов напуска БСП, ако партията не поеме нов курс

Страхил Ангелов напуска БСП, ако партията не поеме нов курс

БСП ще претърпи поредния крах на местните избори през октомври, ако не поеме нов курс и не предложи ляв модел за развитие на българската държава. Това заяви Страхил Ангелов пред "Фокус".

Според него са необходими радикални мерки, за да се предотврати този крах, който досега е поддържан от инерция при гласуването на левия електорат. „БСП продължи да се влачи след събитията, а светът се променя и не може да се очаква, че тази инерция, която имаме от миналото, от нашата история, традиции и поколенченски връзки, ще продължи да ни държи на повърхността“, подчерта Ангелов. Според него, дълги години се е водила една политика на снишаване, на изкачване бурята да отмине.

Той е категоричен, че непостоянството в позициите на БСП е довело до срив на доверието в партията. Инерцията свърши и това ще бъде фатално за БСП, коментира той. Ангелов увери, че ако партията не поеме нов курс, самият той, а и още много други хора, ще напуснат БСП.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване