05/02/11 08:34
(http://vasvalch.com/)

Април 2011: пролетта дойде, интересен Май започва

sunАприл беше може би най-международният месец, който съм имала някога. Но пък хубавите неща се случват точно така – накуп. Големите пътувания обаче се отразиха позитивно и на блога, където вдъхновението се изсипа под формата на някой интересни материали. Ако случайно не сте идвали редовно тук, ето какво може да сте пропуснали.

Ако хвърлим око на трафика, то най-интересно ви е било да четете как Елфа покорява Айфеловата кула. Следвеликденското настроение пък се отрази с пентаграмовите кексчета на Hell Pizza. Тройката се затваря от нещо по-работно: презентацията ми със съвети за корпоративни блогове.

Коментарите не бяха много, но не бяха и малко. Най-много отзиви събра бинарната история “Две е повече от едно” (и тук да честитя на Ивелина първото място и наградата от LG Electronics в блог-играта, за която беше написан постът). Втора по коментари е темата за парижките премеждия на Cynical Speech. На трето място още нещо “искрено и лично” – Вечеря за един.

Идва май, идва последният напън за този семестър, а календарът започва да отброява дните до прибирането ми в България (в някои моменти тази отговорна задача се изпълнява и от онлайн countdowner, но това е друга тема) Само времето ще покаже как това ще се отрази на блога :) Междувременно, радвайте се на слънцето, когато го има и на дъжда, когато го има. И почнете да си мислите за лятото!

___
снимка: davedehetre



Още по темата:

  1. Слънце най-сетне! Април 2010
  2. Любовно за януари 2011
  3. Лъжи, пролет и Март 2011

Публикувана на 05/02/11 08:34 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/9BlQu5Kdp9o/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване