01/15/12 10:44
(http://www.azcheta.com/)

Британските кралски пощи пускат марки с героите на Роалд Дал

Ако сте сред почитателите на блестящия британски автор Роалд Дал, ако сте участвали в първото издание на "Читателска щафета" и ако все още пишете писмата си на хартия във века на имейлите, сега можете да украсите пликовете за писма с нещо ново и наистина невероятно – марки с лика на Дал!

Британските кралски пощи Royal Mail пуснаха в обращение уникална колекция, в която главни роли заемат Чарли Бъкет, Фантастичният г-н Фокс, Матилда, семейство Тъпашки, Вещиците и Джеймс и Гигантската праскова. А по случай 30-годишнината от написването на книгата „Г.Д.В.“, ако имате приятелче във Великобритания, не пропускайте да го помолите да ви донесе специалния набор от марки, отбелязващи сцени от книгата.

Всяка марка от специалната серия „Роалд Дал“ представя оригиналните илюстрации на дългогодишния приятел и сътрудник на автора, Куентин Блейк – една превъзходна изненада както за колекционерите, така и за феновете на разказвач № 1.

Посетете сайта на Royal Mail за повече подробности Smile

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване