05/04/12 11:39
(http://www.borisloukanov.com/)

Бизнес събитията, които си струва да посетите през Май

CEO Conference и Успешни Онлайн Търговци – имате все още възможност да се регистрирате с голяма отстъпка от цената!

Две бизнес събития този месец привличат вниманието и определено не бива да ги пропускате, ако се занимавате със собствен бизнес и държите да сте в час с последните тенденции и и да научите каква е ролята на интернет и уеб комуникациите, за да сте успешни в това, с което се занимавате: “CEO Conference” на 10 май, организирана от Web and Events  и семинарът ”Успешни Онлайн Търговци”, на 31 май, проект на Interactive Seminars.

И нещо важно – ще ви предоставя специални кодове, с които може да се регистрирате с доста добра отстъпка от официалната цена за участие и в двете събития!

CEO Conference 

Събитие за собственици, мениджъри и управители, форум, на който ще имате възможност да срещнете бъдещи и настоящи партньори, да научите повече за новите бизнес възможности и то от едни от най-изявените и доказали се в българския бизнес личности.

Ще стане дума за бизнес климата в България през 2012 г., за новите бизнес стратегии и актуалните маркетинг инструменти днес, за промените в икономическата среда, свързани с кризата, за ефективното управление на персонала, за оптимизацията на разходите, за възможностите за успех, които дават новите информационни технологии и интернет.

Организаторите са поканили за лектори и участници в дискусионните панели едни от най-изявените и доказали се в своя бизнес професионалисти като Максим Бехар от “M3 Communications Group”, Владимир Каролев – от “Балканска Консултантска Компания”, Георги Павлов от “Адрес Недвижими Имоти”, Светлозар Петров от “Jobtiger.bg“, Милин Джалалиев от “Saatchi & Saatchi България”, Юлиян Бориславов от “ICN.Bg”, Борил Богоев от “Webface Consult”, Александър Ковачев от “Red Devil Catering”, Георги Ангелов  икономист от Институт “Отворено общество” и мн. др.

CEO Conference ще се проведе на 10 май (четвъртък), в СТЦ Интерпред, София.

А сега имате уникална възможност да се регистрирате с 50 % отстъпка за събитието! Трябва само да се регистрирате 2-ма души и да въведете промо кода за отстъпка: d205bla5 

Така плащате цената на една регистрация за 2-ма участника! Кодът е валиден до 9 май, включително!

Успешни Онлайн Търговци

interactive seminarsСеминар, който ще бъде от изключителна полза за всички онлайн търговци и бизнес професионалисти, които се занимават с e-Commerce. Личните ми впечатления са, че българските електронни магазини напоследък изостават сериозно от новите тенденции в бранша и актуалните възможности, които им предоставя Web 2.0 средата. Именно тази празнота си поставят за цел да запълнят организаторите на събитието.

На семинара ще научите:

  • Как да продвате повече онлайн!
  • Как да увеличите и измервате ефективността на своя онлайн бизнес?
  • Кои са рекламните модели и канали с най-добра възвращаемост!
  • Кои инструменти да използвате за популяризация на бизнеса си в социалните медии?
  • Как да направите уебсайта си user friendly за вашите клиенти?
  • Как да оптимизирате сайта си за търсачките?
  • Как e-mail маркетингът и афилиейт маркетингът продават?

Като лектори и участници в дискусиите са поканени добре познати професионалисти в уеб бранша като Ангелина Иванчева и Ирина Герджикова от “Лукрат”, Евгени Йорданов от “Webfinity”, Михаела Атанасова от “Shopping-Terapia.com”, Александър Георгиевсертифициран Google AdWords™ експерт, Иван Димитров – специалист по директен маркетинг от “Студио Модерна”, Георги Георгиев – специалист по SEO за електронни магазини, Александър Димитровски – Affiliate manager в eSKY.bg и др.

Семинарът “Успешни Онлайн Търговци” ще се проведе на 31 май (четвъртък), в СТЦ Интерпред, зала София.

А ето как може да се регистрирате за участие е него с 35% отстъпка от цената. От този линк влизате на страницата “Регистрация”. С него автоматично ви се зарежда код за отстъпка “lukanov”, благодарение на който получавате отстъпката. Тя е валидна само до 14 май!

Ако сте пропуснали да се регистрирате дотогава, след 14 май до 30 май, ако се регистрирате чрез този линк/този код, ще получите 10 % отстъпка от обявената цена.

Ще се радвам да се видим на двете събития!



Rating: 5.0/5 (1 vote cast)


Бизнес събитията, които си струва да посетите през Май is a post from: Boris Domain -The Marketing Creative Space


Публикувана на 05/04/12 11:39 http://feedproxy.google.com/~r/BorisDomain/~3/0Umt7B6-q3w/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване